הריון בגיל 46?

אופיר331

New member
הריון בגיל 46?

האם ישנה פה מישהי שהצליחה להרות בגיל 46 מביצית שלה? לציין שזהו הריון שני.שמעתי מהרופאים נבואות שחורות למדי...האם אוכל לנצח את הסטטיסטיקה?

dinary

New member
אני ילדתי בגיל 42

שמעל גיל 45 הסיכוי להריון וללידת ילד בריא מביציות האשה קטן מאוד.

dinary

New member
גם אני הריתי מביצית אישית שלי

אהבתי את ההגדרה של פנה קוטה - "ביצית אישית"

בוביבן

New member
../images/Emo50.gifהריון בגיל 46

את ניצחת בגיל 46 הריון טבעי זה ממש יפה . אני מכירה אישה שילדה בגיל 47 גם הריון טבעי ולידה ממש טובה .שהיה בהצלחה

אופיר331

New member
הלוואי...כנראה שלא כתבתי טוב-

אני מנסה...הזרעה מס' 2.מסתבר שאחרי גיל 45, העסק כנראה לא עובד טבעי וצריך תרומת ביצית. ראיתי שיש פה אמהות שהרו בגילאים מתקדמים, ורציתי לדעת אם זה כלל תרומה אם לאו.

הריון בגיל 45

אל תמהרי לכיוון תרומת ביצית,לי שאבו בגיל 44 הבציות הופרו והוקפאו ל-4.5 שנים עקב חיידק שתקף אותי בזמן השאיבה ,לצערי אסרו עלי להחזיר את העוברים המקסימים לרחמי ,נאלצתי לללכת לכיוון פונדקאות עקב מה שקרה לי ונולדו לי תאומות מקסימות מביציות גיל +44 ,רופא יכול לעקוב אחרי טיב הביציות שלך ורירית הרחם,רק כאשר הרופא ירים ידיים לכי על תרומה. אירית

חושבת שקשה להקיש מאיש לאיש

יותר נכון מאשה לאשה- או מגוף לגוף השאלה היא עד כמה את יכולה מה הכוחות הגופניים והנפשיים שזה לוקח ממך אני נשברתי נפשית מנסיונות להרות, ביום שהגעתי לגיל 40 ואז אימצתי ילד.. מקסים כמובן אבל אני- אני ואת- את והעיקר מאחלת לך בהצלחה

היי יקירה!!!

אנחנו חשבנו על אימוץ,אבל בעלי אמר שנלך לפי הספר ולפי הסדר,לכן נסינו לפני האימוץ פונדקאות ולמזלי זכינו,לאחר שנולדו לי הבנות מאד רציתי לאמץ בן והתחלתי בהליך,אבל הקטנטנות לקחו ממני הרבה משאבים וחליתי בדרך היום אני כבר אחרי המחלה ולכן וירדנו מזה.אני בכלל חושבת שכל איש או אשה אשר אימצו הם גדולים מהחיים זוהי נתינה ואני בטוחה שאת אמא מדהימה. אירית

טילי2

New member
חבל על הזמן בהזרעות לאחר 45 אני ילד

תי בגיל 46 ובגיל 48, מעוברים מוקפאים שלי מגיל 43-4

danali

New member
אני ילדתי בגיל 43.5 ומביצית שלי

אבל חייבת להדגיש שעברתי טיפולי IVF (הצלחתי בטיפול ה-5)אבל... לרוב הגוף שלי הגיב מאוד חלש להורמונים ( מקסימום 3 זקיקים) ובפעם שהצלחתי היה לי רק זקיק אחד=ביצית אחת=עובר אחד שנקלט!!!!

נגר1

New member
היי, לפי מה שהבנתי מהרופא שלי

יש לידות טבעיות! אחרי גיל 40-46 למרות שהן מועטות אך לידות בהפרייה בגיל זה הן נדירות ביותר ולכן הקופות לא ממנות טיפולים אחרי גיל 45 - שאלתי את הרופא מה ההבדל - למה בטיפולים אין כמעט הצלחות בגיל הזה והוא אמר שמכיוון שהביציות כבר פחות איכותיות קשה להן לעמוד בטלטלה של השאיבה וההחזרה והן לא תמיד שורדות ולכן לדעתו דווקא בגילאים האלה כדאי ללכת יותר על הזרעות וכדו'.

dinary

New member
יש הבדל בין גיל 40,43

ולבין 44 ומעלה. הסיכויים קטנים גם אם זו לא הפריה. מלבד הסיכוי הנמוך לסיים הריון עם ילד בריא בידיים, עולה גם הסיכון לליקויים כרומוזומליים בעוברים. לדעתי צריך לקחת סיפורי ניסים על לידות בגיל 45 צפונה בערבון מוגבל.

dinary

New member
תיקון המשפט האחרון

צ"ל - לדעתי צריך לקחת סיפורי ניסים על לידות מביציות האשה בגיל 45 צפונה בערבון מוגבל.

נגר1

New member
אני חושבת שהשאלה צריכה להיות האם

ישנה פה מישהי שהצליחה להרות בגיל 46 בהפריית מבחנה!!!מביצית שלה

אופיר331

New member
אני שאלתי-הריון בגיל 46 "טבעי",ז"א

האם מישהי כאן או שם...הרתה מביצית שלה? ואם כן-איך?(טבעי, הזרעות, הפריות).תודה!!

למעלה