הריון בגיל 45

Zorbs

New member
הריון בגיל 45

שלום, אני חדשה פה.... קבילתי המלצות חמות
אז, לפני כשלושה שבועות, שהמחזור איחר טיפה, ביצעתי בדיקת הריון, והפלא ופלא הבדיקה יצאה חיובית. מה הבעיה אתם שואלים? אני אמא לשלולשה ילדים, 21,18, ו-9. אני נשואה בשנית - בעלי בין 56 ואני בת 45 בחודה הבא. חשבתי שסיימתי עם תינוקות. לא חשבתי שאוכל להכנס להריון בכלל ולא ציפיתי לזה. בעלי מאוד מאוד רוצה וכל הזמן מקווה שאקלט. כל כך לא חשבתי שזה יקרה שלא השתמשתי באמצעי מניעה כבר מעל 8 חודשים. אני מאוד מפחדת בקשר לבריאות שלי ושל התינוק. אני לא בטוחה שאני מוכנה נפשית לעוד תינוק בגיל הזה. אשמח לשמוע מכן שעברו משהו דומה. מה מצפה לי? כל מידע יהיה מאוד מוערך. תודה, אורית

simonapelleg

New member
הריון בגיל 45

שלום אורית ובשעה טובה, אני הריתי בגיל 44 עם ילדות גדולות בבית. ההריון היה תקין השמחה בבית גדולה, בן זקונינו הכניס אנרגיה ואור בבית בדרך שובבותו, חיוכו והיותו הוא. חזרנו להיות הורים צעירים ושטוטניקים כבעבר. רק טוב עשה לנו. ה"קשיים" ש"נתקלנו" בהם היו החברים הקודמים שילדיהם כבר גדולים ועתה אנו מתחילים מחדש, אבל מסתדרים ומסתדרים עם החברים החדשים ועם הותיקים. לדעתי אם הגיע הריון עליו להשאר. כל הריון מביא עימו את הברכה המחה והאתגר. בהצלחה, סימונה פלג

Zorbs

New member
הריון בגיל 45

תודה סימונה על התשובה. איזה יופי לשמוע :) לפני כמה זמן ילדת? את לא "מפחדת" להיות אמא זקנה ? החישוב הוא שנהיה בנות שישים כשהילדים שלנו בני 15 ! בעלי יהיה מעל 70 ! אני מאוד צעירה ברוח אבל אני אמא כבר מגיל 23 ולפעמים זה מעייף. לא הרימו גבה במשפחה, בעבודה? ברור שאני לא אוריד את התינוק (אני אאכזב את בעלי עד מות), אבל הפחדים הם אמיתיים וקיימים.

simonapelleg

New member
הריון בגיל 45

שלום לך, אני מסכימה איתך שהפחדים גדולים.ובכל זאת , כן, במשפחה ,לא הרימו גבה אלא שמחו מאוד במיוחד שזה בן אחרי 5 בנות.השמחה הייתה גדולה. מה גם שהריתי בתקופה מאוד מורכבת בחיינו וההריון היה אינפוזיה של עידוד. עוברות המחשבות על בגיל המבוגר, גם אנו צעירים ברוחינו ולעיתים אף יותר מחברינו הצעירים. אני ובעלי שומרים על הכושר- האמת לא רק בגלל בנינו היינו פנטים להתעמלות מאז ומתמיד כך שעכשיו זה בהחלט מדרבן . גם אני ילדתי את בנותיי הגדולות בגיל 23. לגבי העייפות אני מסכימה איתך לחלוטין שיש גם עייפות ורצון "לנוח". אני לא עובדת מחוץ לבית כך שנחשך ממני מבטים מה, מה גם שההריונות שלי קטנים ועד שיוצאת הבטן אני כמעט בסוף ההריון. אני שמחה שאת לא מורידה את ההריון ואני מקווה שאם התהליך האישי שאת עוברת תמצאי את החיזוקים ואוזן הקשבת לשאלותייך. אני כאן בכל מקרה ואת מוזמנת ליצור קשר טלפוני גם. בני היום בן 4.3 חודשים .בעוד חודש אני בת 49 ולא מרגישה מבוגרת. ערב טוב ממני

אני גם

ילדתי את בני בוכיר בגיל 45.5 לא אגיד לך שזה קל, אצלי בנוסף לגיל אני גם סכרתית אז ההריון לא היה פשוט אבל שמרו עלי. היום, יש לנו ילד מדהים, בן 4. שהוא האושר הכי גדול בעולם. מקור לשמחה ושלווה והמון אור בחיינו. שוב זה לא קל, אבל שווה כל שניה. בהצלחה בכל מה שתחליטו.

דינהלה1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לגבי ההחלטה זה מאוד אישי. זה תלוי במשאבים הפיזים והנפשיים שיש לכל אחד. אחים גדולים זה יכול להיות יתרון ענק. בנושא הרפואי מה שאפשר לעשות זה פשוט לנהל מעקב צמוד ולעשות את כל הבדיקות הנדרשות שהרפואה היום מאפשרת. האמת שבכל הריון שהיה לי עד שילדיי לא יצאו לאויר העולם לא הייתי שקטה שהכל בסדר. מצד שני ידעתי שאין טעם להיות בחרדות. כל הריון מבחינתי היה מסע אל הלא נודע עד הלידה. מה שלא תחליטי מאחלת הרבה הצלחה

שבי38

New member
דילמה מוכרת

אני נכנסתי להריון בגיל 37 עם ילדים גדולי אז בני 15 ו11 ילדתי אותה כשהייתי בת 38 . בעלי התעקש להשאיר את ההריון. ההריון היה מאוד קשה , הלידה מאוד מאוד קשה. לא מצטערת שהשארתי כי היא מקסימה ונהדר. אבל היה קשה עשיתי את כל הבדיקות האפשריות הייתי בשמירה כמעט שלושה חודשים .

Zorbs

New member
ילד זקונים

את ילדת הזקונים שלי כבר ילדתי בגיל 35 (את הראשון ילדתי בגיל 23). ההריון היה רגיל וללא סיבוכים. היום אני כבר עוד רגע בת 45, והסיפור אחר (וגם כמה קילוגרמים יפים יותר
). אני מקווה שיהיה בסדר. לא הולך להיות קל.

daalona3

New member
בהצלחה

אני מאחלת לך בהצלחה אם את ובן זוגך מוכנים לכך לכי על זה מה ההבדל כבר בין 40 שמאד פופולארי היום (ישנה עליה משמעותית בהריונות מעל 40) לבין גילך 45 חמש שנים לדעתי זה לא פער משמעותי

למעלה