הריון בגיל 45

אור לי2

New member
הריון בגיל 45

בת 45 רוצה להיכנס להריון צריכה מידע על סיכויים,סיכונים,הצלחות?

ברוכה הבאה, לצערי לא יכולה לעזור

אני בת 45 אבל סגרתי את הבסטה לדעתי הקושי הוא להרות ברגע שהושג הריון לא אמורות להיות בעיות מיוחדות - צריך רק לקחת בחשבון כי הסיכון לילד עם פגיעה כלשהיא הוא גבוה יותר

נועם@בת

New member
קצת קשה לענות בלי לדעת פרטים נוספים

אם מדובר בהריון ראשון, הסיכוי להרות מהביציות שלך הוא קטן למדי. ומאידך הסיכון לבעיות כרומוזומלים הוא גדול למדי. יש גם סיכון גדול יותר לאם בזמן ההריון. יותר חשש לסכרת, לחץ דם גבוה ועוד צורעס כאלה. בהצלחה בתיה

isi5

New member
אני בת 43

הריתי רגיל ( אפילו בהפתעה ) . אין שום בעיות בהריון הכל רגיל לחלוטין . וכל מה שצריך להיות BY THE BOOK צרבות הקאות בחילות עייפות כאבי גב כבדות רגיל . ככה הרגשתי בלידתי הקודמת בגיל 30 . נא לא להלך אימיים על נשים שרוצות ללדת מאוחר . ( אני בשבוע 26 )

אנחנו לא מהלכות אימים

היא ביקשה לדעת ועדיף שתדע בפני מה יכול להיות שהיא עומדת מאחר שזה ינחת עליה בהפתעה

דינהלה1

New member
תבחרי רופא טוב בתחום הפריון

יש מבחר של בדיקות רפואיות שבהם אפשר לקבל אינדיקציה לגבי מצבך והסיכויים. כל הריון מלווה בסיכונים כאלה ואחרים ונכון שהגיל מגביר אותם אבל לדעתי בחיים צריך להחליט ולקחת סיכונים אם לא תנסי לעולם לא תדעי. רופא טוב ילווה אותך לאורך כל הדרך אבל תתכונני נפשית שזה יכול להצליח ויכול שלא אבל לפחות תדעי שניסית. שיהיה לך בהצלחה.

אני ילדתימ אוחר

בגיל 45.5 ההריון היה בסך הכל רגיל, אחרי מאמץ של הרבה שנים. אז היו לי המון בדיקות, והמון אולטראסאונדים. והייתי יקירת הדסה עין כרם. אבל אצלי הכל היה קצת יותר קשה כי אני סכרתית מלפני ההריון. בסופו של עיניין נולד בני ואין מאושרת ממני.

TaraSky

New member
אפשרי אבל נדיר

הנה משהו שאני מצטטת מהאינטרנט, תשובה לבחור ששאל על הריון בגיל 45. Of course, there are risks to both mom and baby as mom gets older. Foremost is the increase in genetic defects such as Down syndrome. As a woman and her eggs age, it is more likely that the egg will be damaged. The risk of bearing a baby with Down syndrome in a 20-year-old is one in 1,400; in a 30-year-old, it's one in 900; in a 40-year-old, one in 100; and in a 45-year-old, one in 25. Down syndrome and many other chromosomal abnormalities may be detected before birth by either chorionic villus sampling or amniocentesis. The risk of an early miscarriage is higher in older women as well, and this is directly related to that increased chance of a chromosomal defect. Older women also are more likely to have preexisting medical problems, such as diabetes and high blood pressure. If either of these is already present, pregnancy may worsen them. Appropriate management will maximize the chances of delivering a healthy baby and minimize any adverse impact on the woman. Also, the chance of developing either high blood pressure or diabetes for the first time during a pregnancy is higher in women over age 35; again, with good prenatal care, these conditions can be detected and treated without significant consequences to either mom or baby. You and your girlfriend should make an appointment as soon as possible to see an obstetrician. The doctor will review her medical history, including factors such as smoking, and do a complete physical. She or he will be able to discuss further age-related risks, including those I have mentioned, and advise you on ways to optimize the odds of a happy and healthy outcome. The doctor will discuss the risk of Down syndrome and other genetic defects, the testing available to detect them, and the options available if a test result should prove to be abnormal. With early, good prenatal care and commitment to maintain a healthy lifestyle (no smoking, no alcohol, no illicit drugs; a well-balanced diet and moderate exercise), both your girlfriend and your child will more than likely do fine.

a17

New member
הלוואי שתצליחי אבל קחי בחשבון

שבסטטיסטיקה זה לא קל להרות מביציותייך, וצודקות חברותי גם הסיכונים למומים ושאר צרות עולים פלאים...גם שיעור ההפלות עולה וגם הלידות המוקדמות...בקיצור זה לא קל אבל לא בלתי אפשרי...רק שצריך לקחת את כל הנ"ל בחשבון.

בתחלס הכל מתחיל בבחירת רופא טוב

אם יהיה לך רופא טוב - זו התחלה טובה המלצות? אם את במרכז אז פרופסור דור מעולה דר' מיכה באום - משכמו ומעלה...

star2o

New member
היי אור לי

לפי דעתי לא ממש כדאי לך להכנס להיריון בגיל כזה, כי יש הרבה סיכון בכך, וחוץ מזה שתהייי אמא די מבוגרת...וזה עוול לילד או לילדה...אני יודעת את זה באופן אישי היו לי הורים מבוגרים יחסית ושהייתי בגיל 21 אבא שלי ניפטר מלב.

ר ע נ נ ה

New member
ל star20

אז מה שאת אומרת שהיית מעדיפה לא להוולד כי ההורים שלך היו מבוגרים? יש הרבה עוולות שנגרמות לילדים, הורים מבוגרים זה לא בהכרח עוול... כיום תוחלת החיים הממוצעת בארץ היא סביב גיל 80 כך שיש מספיק שנים להורים להנות מהילדים וההפך.

star2o

New member
לרעננה היי!

אני לא פוסלת את זה שאת רוצה להיות אם "מבוגרת".. רק יש הרבה מינוסים בכך, והילד יש לו סיכוי להישאר יתום בגיל יחסית די צעיר. כמו שקרא לי, וגם תמיד כשהייתי ילדה חשבתי מה יקרה אם ההורים שלי ימותו.. ופחדתי להישאר לבד. ולגבי זה שתוחלת החיים עלתה זה נכון גם הגברים חיים היום די הרבה....כמעט עד גיל 90 !

למעלה