הריון בגיל 40+++

הריון בגיל 40+++

שלום לכולן, אשמח לקבל קצת עידוד אני על סף יאוש....התחתנתי לפני כמעט 3 שנים הייתי בת 40 ,,היום אני בת 43 ,מאז אנו מנסים להשיג הריון, חודש ראשון הריון כימי ואני ממש אופטימית , אח"כ חצי שנה לא קורה כלום ואנו מיד מתחילים בדיקות והזרעות , כל הבדיקות תקינות והזרעות לא עזרו , עוברים ל IVF מתחילים בציבורי 6 טיפולים בבלינסון , 2 הריונות שלצערי מסתיימים בשבוע 6 ו- 8 הפסקת דופק , בדיקות קרישיות יתר תקינות . עברנו לרופא פרטי (דר' בר חווה ) 3 טיפולים שלא הצליחו , בכל טיפול נשאבות בין 7-10 ביציות , עוברים בינוני - טוב ואין הריון , כרגע נשאר לי 3 טיפולים נוספים בכללית מושלם ובחרתי לעבור לפרופ' דניאל זיידמן בתקוה להצליח. אשמח לשמוע מכן על הריונות בגיל 43 מביציות שלכן , האם זה בכלל אפשרי , אני נואשת וחוששת שאולי אין בכלל סיכוי???? אשמח לשמוע גם המלצות על רופאים או אינפורמציה על דר' בר חווה? או פרופ' זיידמן? תודה לכולכן.

תכף יכנסו המומחיות

אבל אם הושגו הריונות השאלה היא מדוע הם לא מחזיקים מעמד תנסי לשאול גם בפורום הריון בסיכון בתפוז שם מכירים את כל המומחים - זה שבדיקות הקרישיות חזרו תקינות לא אומר כלום השאלה היא מה הם עדיין לא בדקו.

TaraSky

New member
פורום פוריות

מציעה לך גם להיכנס לפורום "פוריות", פורום תמיכה מצויין. בכל אופן העובדה שהיה לך הריון כימי היא מעודדת לדעתי. מאחלת לך בשורות טובות בקרוב!

ורד כ

New member
לגבי דר בר חווה

גיסתי הייתה מטופלת אצלו והיא היתה מכורה אליו ורק מילים טובות שמענו עליו. אבל לא מכירה אותו מהכרות אישית. הוא מקבל ברמת אביב נכון ?

הי

אני נכנסתי להריון בגיל 44 , ללא טיפולים, כך שאני לא יכולה להמליץ לך על רופאים וכו' אלא רק לעודד אותך שזה כן אפשרי להיכנס להריון וללדת בגיל כזה. שיהיה לך המון בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות. חלי

נכנסתי להריון מביצית שלי ב 42 ו 10 חודשים

כרגע בשבוע 21+3 (חמסה!). העובדה שנכנסת להריון למרות מפחי הנפש בהפלות צריכה דווקא לעודד אותך - זה אומר שגופך יודע להכנס להריון! אגב, קוראת סמויה כאן מידי פעם, ולא כותבת, אבל הרגשתי צורך לעודד
לגבי הרופאים: שניהם טובים... בהצלחה!!

תודה לכולכן על העידוד ועל העיצות , קצת

מכניס אנרגיות חיוביות בתקופה קשה זו . חג שמח לא בדיוק יחידנית - המשך קל תקין ומהנה , בהצלחה רבה , אכן מאוד מעודד וכיף לשמוע .

למעלה