הריון בארה"ב

מאמריקה

New member
הריון בארה"ב

אני זקוקה לעזרה - מישהו/ מישהי אולי יודעים האם יש רופאים שעושים סקירת מערכות מוקדמת בארה"ב בכלל ובחוף המערבי בפרט? כל מידע יתקבל בברכה...

Yaniv-DC

New member
סקירת מערכות מוקדמת

ראשית, למי שלא יודע מהי סקירת מערכות מוקדמת, ראו בתחתית קישור להסבר. לגבי נושא הריון בארה"ב, אולי תוכלי לקבל מידע בקישור הזה. כאן תוכלי למצוא רשימה של בתי חולים בארה"ב, על פי מיקום או על פי קריטריונים, תוכלי אולי לנסות ולהתקשר ולברר. זה המעט שאני יכול לתרום... בהצלחה!

Gefen

New member
שלום לך....../images/Emo39.gif

ראשית מזל טוב! אני הגעתי לארה"ב בחודש שישי ואח"כ בבן השני בחודש שמיני...כך שמנסיון אישי לא אוכל לעזור הרבה... אבל - חברה טובה שלי ניסתה בכל מאודה למצוא פה(בקנזס) את הבדיקה... אם אני לא טועה עושים - אבל זה מאודד יקר כי הביטוחים בד"כ לא מכירים בזה. אותה חברה אגב, נסעה לישראל לסריקה+לבדיקת מי שפיר (יצא שזה יותר זול לטוס לישראל ולעשות את זה שם מאשר פה). אם זה יעזור, אני אבקש ממנה ליצור איתך קשר במייל/מסרים ותוכלי לשאול אותה ישירות, היא בדיוק האדם הנכון שעשה את כל התחקיר בעניין. מלבד זאת - חווית ההריון והלידה פה בארה"ב היא כמו חלום, אני נהניתי מכל רגע... מאחלת לך המשך טוב ולידה קלה!
גפן

golaus

New member
הניסיון (הרע) שלי

זה תלוי היכן באמריקה את מתגוררת. באופן כללי הטיפול כאן פחות פרטני לעומת ישראל. לי היה ניסיון מאוד רע. אני מתגוררת באוהיו, בהריון הראשון שלי הרופא לא הסכים לראות אותי עד שבוע שמיני וכאשר הגיע שבוע 12 וטרם זכיתי לבדיקת אולטרא סאונד, לקחתי את הרגלים וטסתי לישראל שם עשיתי סקירת מערכות מוקדמת ולצערי הסתבר לי שהתינוק אינו מתפתח ועלי להפסיק את ההריון. כמובן שגם אני אשמה, הייתי צריכה להתעקש יותר, לריב עם הרופא הרי בסופו של עינין אני זו הנושאת בתוצאות. עלי לציין שיש לי ביטוח רפואי מלא, הנחשב לאחד הטובים באוהיו אבל כאן התפיסה שהריון זה לא מחלה ואם אין סיכון (כלומר היסטוריה של הפלות או גיל מתקדם וכו´) רב הסיכוים שתקבלי את המינימום הנדרש לכן עצתי לך לנהל מומ עם הרופא, לתכנן מראש, לריב איתו, להחליף רופא, ואם צריך לנסוע לארץ בשלבים המוקדמים של הריון. עכשיו אני שוב בהריון והפעם זהו הריון סיכון אני מקוה שלא אאלץ לריב עם הרופא החדש שלי. בהצלחה, תשמרי על עצמך. גולה.

Star_Dust

New member
סקירה מוקדמת

בעיקרון לא עושים בארה"ב סקירה מוקדמת. אם את בכל זאת מעוניינת בסקירה כזו את יכולה לפנות לכל מכון שעושה את הסקירה המאוחרת ולבצע סקירה בתשלום. בחוף המזרחי בשנה שעברה עלתה סקירה כזו כ- 500 דולר. ליאת.

למעלה