הריון אחרי הפלות

shaos

New member
הריון אחרי הפלות

היי!! מהפורום השכן (הריון אחרי טיפולים) הפנו אותי לפה. אני אחרי שתי הפלות (אחת נדחית והשניה טבעית) בשתיהן הפלתי בשבוע השביעי, היה שק הריון אבל העובר לא התפתח. אני אחרי חצי שנה מההריון השני ולפני חדשיים החלטנו עוד פעם לנסות. כל הבדיקות (כולל בדיקות גנטיות) יצאו תקינות. אבל, בחדשים האחרונים אני לא מצליחה להיקלט. המחזור שהיה סדיר כמו שעון מתעתע בי. אני מקבלת מחזור שבועיים אחרי שאני מנסה להכנס להריון. כלומר, הוא מקדים לי בכמה ימים. אבל, מבחינה גופנית אני מרגישה שנקלטתי (החזה גדל מאד ולא כמו לפני מחזור). רציתי לדעת, האם למישהי קרה דבר כזה, האם יכול להיות שאחרי הגרידה השניה השאירו לי צלקת המונעת מהעובר להשתרש ברחם האם יש בדיקות נוספות שכדאי לעשות? באופן עקרוני הרופאים שלחו אותי הביתה להמשיך לנסות, אבל אני קצת לחוצה. להריונות הקודמים לא היתה לי שום בעיה להכנס ולכן אני לחוצה. תודה מראש

shaos שלום..

לא כל כך יודעת לענות לך... אבל בקשר לגרידה שעשו לך, אם את חושבת שנשאר משהו, לא עשו לך היסטורוסקופיה? את מטופלת אצל רופא נשים רגיל או רופא שמומחה בפוריות? בכל מקרה מאחלת לך הצלחה... והזדמנות להקפיץ לך לתשובות נוספות..
ממני מכל ה-
ד.

לי חן

New member
לא ממש יכולה לעזור...

אבל רוצה לאחל לך הרבה בהצלחה!!! ותנסי לא להילחץ (קל להגיד, הא?...)
לי חן

אולה *

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo20.gif

עניתי לך בפורום השכן. לגבי הצלקות - הכל יכול להיות. מומלץ לעשות צילום רחם (לא הכי נעים, אבל נסבל). בהצלחה,

aviris

New member
הריון

קודם כל נאחל לך המון המון הצלחה מחברה שלנו שעברה הפלה של תאומים ולא הצליחה להכנס להריון בדומה לסיפור שלך אנו יודעים שצריך לתת לזה זמן. גם אצלה המחזורים הפכו לא סדירים ולפי דבריה בחודש שרצתה להכנס להריון זה תמיד היה קורה (לאחר ההפלה השתבש). לקיצור הדברים היום היא בחודש שביעי לקראת סופו וזה מה שאנו רוצים לאמר קחי קצת זמן הרגעי ותמשיכי לנסות זה יגיע. המון הצלחה

shaosיקרה

רציתי לשאול קודם כל איזה בדיקות עשיתם והאם עשיתם בדיקות פריון ? האם בעלך עשה בדיקת זרע? כי יכול להיות שההריונות שהופסקו נבעו מבעיה במורפולוגיה של הזרע או משהו כזה . בנוסף יש בדיקות כמו היסט´ שהוזכרה פה , ועוד בדיקות שאולי כדאי לך לבקש עם את חוששת שישנה איזו צלקת. בעקרון חודשיים ניסיונות אם אין לכם שום בעית פוריות זה מעט ולא אומר כלום , מה שכן מדאיג זה מה הסיבה שאותם הריונות קודמים הופסקו. ההריונות שהיו לך היו ספונטניים או כתוצאה מטיפולים? מאחלת לך המון בהצלחה ושבקרוב תיקלטי ולתשעה חודשים שלמים ותלדי ילד בריא ומאושר
דנדוש

דורהמי

New member
אולי כדאי לשאול את הרופאים

אם לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית ולבדוק אם לא נשארו הדבקויות ברחם אחרי הגרידות. ולקבל מחזור שבועיים אחרי הביוץ זה נשמע דוקא תקין.

נועם@בת

New member
הסיכוי של זוג בריא ופורה להכנס

להריון כאשר מקיימים יחסי מין בתקופת הביוץ הוא 25% בלבד. כך שעם כל הצער והמתח- חודשיים הם באמת כלום זמן
לאור ההיסטוריה שלך, ברור מאין החשש. אני מציעה בשלב ראשון שתפני לרופא המטפל שלך ותבקשי לעשות אולטרסאונד לרחם לפני הביוץ. בשלב הזה הרירית מגיעה לשיא גודלה. במקרה שנשארו צלקות אפשר הרבה פעמים לגלות פגמים ברירית, והתפתחות לא תקינה שלה. אין שום טעם לעשות בדיקות חודרניות בשלב הזה. הדבר היחיד ששוה לעשות, זה לנסות להתעלם מהזמן שעובר (אם תצליחי
) ולעשות אהבה. עד היום יצא מזה הריון, להבא יצא מזה גם ילד בריא
בהצלחה נועם

זוליק

New member
ברוכה הבאה!!

מקווה שהגעת לביקור קצרצר ותחזרי לפורום השכן, משם הגעת ולשם את שייכת. אם הרופאים ביצעו את כל הבדיקות ושלחו אותך לביתך, כנראה שאין מקום לדאגה. התרופה הכי טובה היא זמן ולהיות רגועה. אני בטוחה שהשילוב של השניים ייתן תוצאות טובות. שיהיה

shaos

New member
המון המון תודה לכולכן על התמיכה

המון תודה על התמיכה והעידוד. אני מרגישה שרק נשים שעברו דברים דומים יכולות להזדהות עם הכאב והלחץ. שאר הסובבים אותי אומרים לי לא להלחץ, כי זה יפגע בסיכויים שלי ואז אני עוד יותר נלחצת. בכל מקרה, הלכתי לרופא שלי (שבמקרה הוא גם מומחה לפוריות), הסברתי לו את החששות והוא היה כל כך מתחשב ואמפתי ומאד הרגיע אותי. הוא לא זלזל בתחושות שלי (למרות שאין להן כל ביסוס מדעי). בקיצור, הוא קבע לי צילום רחם (היסט´) ליום שני כדי שאוכל להרגע. ואח"כ? נחזור לעבודה ונקווה שנצליח. מה שכן, הרופא אמר שאין כל ביסוס מדעי לכך שלחץ מונע הריון והוא אפילו אמר שאם היו אומרים לו לא להיות לחוץ, אזי הוא היה עוד יותר נלחץ. זה הרופא הטוב ביותר שהייתי אצלו בחיים!!! ואם כבר עברתי מה שעברתי, לפחות אני יודעת שאני בידים טובות ומרגיעות. אז תודה לכולן על ההענות המופלאה ועל התמיכה המרגיעה. אהיה בקשר

אולה *

New member
רק רוצה להבהיר

שצילום רחם והיסטרוסקופיה - אלה שני דברים שונים. אני מניחה שתעברי צילום רחם. מומלץ לקחת כדור נגד כאבים כחצי שעה לפני הבדיקה. בהצלחה.

למעלה