הריגת אחמד יאסין

asi man

New member
ת'כלס...

זה היה צעד נדרש. גם אם הוא כבר היה מת גם ככ תוך כמה זמן כי הוא זקן וחולה,היה צריך לעשות את זה. תגידו,אתם עושים מעצמכם צחוק? אנחנו מדינה,ומדינה לא צריכה להרשות לחמומי מוח לבוא ולהתפוצץ פה בין האזרחים!!!
אז נכון,הם כנראה יגיבו על זה,אבל חלאס אם לא נחסל אותם הם רק יתפתחו ויהיו מסוכנים יותר,ועדיף שנשלם מחיר על זה עכשיו לפני שבכלל לא נצליח לעשות איתם כלום!
ואני בטוח,עם כל הכבוד למי שחושב ההיפך,שגם אתם הייתם חושבים ככה אם חס וחלילה המחבלים באשדוד היו מצליחים לעשות מגה פיגוע,ואז כולם כבר היו חושבים ככה. הם מנסים למחוק אותנו מהמפה! והקיצוניים שבהם אף פעם לא יפסיקו כי הם רוצים להעיף אותנו מהבית שלנו לים!
לכן אני אומר,במקום לשבת בחיבוק ידיים ולרחם על עצמנו אנחנו צריכים להיפטר מכל התשתית הזאת,וזה מתחיל מהמנהיגים שמעודדים אותם ושולחים מחבלים! ולמי איכפת מהביקורת מהעולם?? העולם תמד היה נגדנו אבל צריך קודם כל להבטיח ביטחון,למרות שיידרש לזה זמן,אירגון טרור לא יכול להכניע מדינה צריך להיכנס בהם!
כל הכבוד לצה"ל!!

PePener

New member
מאוד אכפת מהביקורת

אני לא יודע כמה מכן יודעים, אבל המון תלוי בדעה העולמית. הסיבה היחידה שג'ורג' בוש לא יחזור להיות נשיא היא בגלל שהוא הלך למלחמה (אני אישית ראיתי בצעדיו, צעדים אמיצים ונכונים). בעולם יש אנשי שמאל רבים ועיתונות שפשוט עושה לנו יחסי ציבור גרועים כמו שאתם לא מתארים לעצמכם. אנשים שונאים את הישראלים וחבל (אין מה לעשות שמשרד ההסברה שלנו ניצל את כל התקציב שלו אחרי שבועיים). זה שיש לצידינו את ארצות הברית זה מצויין, אבל אי אפשר לחיות כל הזמן באשליה שאם אנחנו עושים משהו רע, אז "אבא ארה"ב" יבוא לעזור (למרות שזה די ככה). אנחנו צריכים לבצע מעשים שקולים ולהסביר את מעשינו בחדשות העולמיות, אני לא יודע כמה מכם ראיתם את השידורים בחדשות מחו"ל, אבל בזמן ששרון ומופז דיברו על כמה שיאסין היה ככה וככה, לא הראו אותם בכלל או גרוע יותר, הראו אותם אבל דיברו במהלך דבריהם. הסברה היא המפתח, וכנראה האיש היחדי שמאמין בזה זה רענן גיסין.

asi man

New member
לא,לא איכפת!!

העולם תמיד היה נגדנו,אתה תגיד משהו אחד,והם יגידו תמיד את ההיפך! לכן גם לא צריך להתייחס אליהם יותר מדי כי הם תמיד נגדנו,חחחחחחחח. אבל מה לעשות שהעולם רק עכשיו מתחיל להבין (במיוחד אירופה) מה זה בעצם טרור?! אני רוצה לראות מה היה קורה אם מישהו היה מתפוצץ בפריז,והיו מצליחים לגלות איפה המפקד שלו נמצא,אז לא היו מחסלים אותו?? בטח שכן! ויאסין הוא האיש שהקים את החמאס אז טוב מאוד שזה קרה!

PePener

New member
חחח תן לי להבין

אתה למעשה ממליץ לעשות פיגוע באירופה כדי להגביר את רמת הידע שלהם לגבי פיגועים?

asi man

New member
בחום רב אפילו,רגע פתח את זה ../images/Emo77.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם,לא,אבל עכשיו הם פתאום מתחילים להבין באיזה מצב אנחנו נמצאים

PePener

New member
תראו

צעד חכם?! לא בטוח. צעד שגוי?! גם לא. זה צעד שהיה אפשר בלעדיו ואפשר גם לחיות איתו. האמת, שע"י הריגתו, צה"ל וישראל מוכיחים את כוונותיהם ואת היכולת המודיעינית שלהם ובכך מאיימים על שאר בני העוולה. פשוט חבל שאנשים מפחדים לצאת מהבית אחרי דברים כאלה (כי חוששים שיגיבו בפיגועים) וזה פוגע בשגרת החיים. אבל אני מניח שהדעה שלי מבטאת הכי טוב זה בבוקר - קמתי, הדלקתי טלוויזיה וראיתי את הכותרת "צה"ל חיסל את השיח אחמד יאסין", אני לא אסתיר את זה שהייתי עם חיוך על הפנים ופרסמתי את התלהבותי בכל הבית, חחח

BlindSide

New member
תראו....

מה שעשינו זה כמו פצע שמקבלים....למה הכוונה? אתה מקבל פצע....(אחמד יאסין) עכשיו אתה יכול להשאיר את הפצע ככה ואז יהיה יותר גרוע או שאתה יכול לשים עליו תרופה שיעלם וזהו בהתחלה התרופה תשרוף....אבל זה יעבור

PePener

New member
לא אהבתי את הדימוי

אני בדרך ככל משאיר את הפצעים שלי כמו שהם והם עוברים לי (אני בכלל לא אוהב לקחת תרופות).

asi man

New member
תראה...אתה צריך להבין ש..

... גם לפני החיסול היו פיגועים,וגם לפני זה אנשים פחדו לצאת מהבית,זה פשוט בא בגלי פיגועים כאלה,לצערנו. אבל כל זה ,זה רק תירוץ להמשיך לפגוע בנו! איפה תראה מצב כזה בעולם?? שכל חודש יש כמה פיגועים ועשרות הרוגים?? אנחנו בתור מדינה,גם אם העולם מסכים או לא פשוט צריכים לעקור את התופעה מהשורש!! וזה אף פעם לא ייפסק עד שנעשה משהו,כי כולם פעם מאפשרים להם לשבת בשקט,לתכנן פיגוע קטלני ואז פתאום אחרי זה כולם מתעוררים. זה המחבל מספר 1! וצריך לחסל גם את העוזרים שלו וגם את רנטיסי וגם כל אחד שיעיז לקום במקומו! אנחנו איבדנו את היכולת להפחיד אותם,ואתמול החזרנו את זה בגדול. ולא צריך לחכות עכשיו עד שהחמאס יתפתח עוד יותר,צריך לנצל את המצב ולהיכנס בהם עד שלא תישאר יותר כל התשתית הזאת.

PePener

New member
דבר ראשון - אני לא צריך להבין כלום

דבר שני - יאסין, הזקן הזה, הוא בכלל לא "מחבל מספר 1", הוא סתם כלי של השלטון להראות עד כמה אנחנו חזקים. חוץ מזה חיסו פה וחיסול שם זה לא נקרא "לעקור את התופעה מהשורש" צריכים להביא אותה בלחימה ממושכת (אופנסיבה) או שפשוט לעשות שלום. אין שלום?! יש לתת בראש לערבים.

asi man

New member
יפה ,ואז מה קורה כשיש לחימה ממושכת?

אז העולם נגדנו יא חכם!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב שאתה לא סותר את עצמך

PePener

New member
אבל זאת כל הנקודה

אנחנו יוצאים דפוקים כשאנחנו מגיעים לכותרות בגלל איזה חיסול ולא מגיעים לשום מקום מבחינת השגים טריטוריאלים או מדיניים. אם אנחנו נצא למאבק מזויין ומוצהר, ונביע את עמדתנו ואת חוסר היכולת והרצון לשתף פעולה עם העם השכן, אז יבינו אותנו יותר. ככה אנחנו נראים מבחוץ כאילו לא החלטתנו מה אנחנו עושים ורוצים. רגע אחד דיבורים על שלום ורגע שני מפוצצים אותם.

asi man

New member
כן ואז אתה יודע מה קורה?

ואז אומרים שאנחנו מדינה שתוקפת עם מסכן,ואז כל השמלאנים האלה עושים כותרות בעולם שהם בכלל נגדנו. וחוץ מזה,אנחנו בכלל סוגרים חשבון,מה נראה לך הגיוני שהם יתפוצצו פה ואנחנו לא נעשה כלום? שיגידו תודה שהם לא צריכים לברוח,אנחנו מגיעים אליהם עד הבית בלי לקחת טיפ על זה חחחחחחחח

PePener

New member
חחחחחח

זה כאילו לקחת משפט רציני ונושא רציני והכפכת אותו לבדיחה, חחחח

ofiris

New member
צפון אירלנד

אנגליה... תקרא קצת חדשות עולמיות, ותזכה לדעת כי באנגליה הם סובלים ממצב דומה, אולי לכן הם לא מגלים פרו-פלסטניות כגון שאר מדינות אירופה האנטישמיות.

mic100

New member
חיסול ראשי הטרור

יש לחסל את כל ראשי הטרור, וחיסולו של אחמד יאסין הוא הצעד הראשון. אסור לנוח אף לא לרגע, יש לחסל כל אחד שנוגע לטרור מהקצינים הזוטרים ועד המפקדים הכי בכירים כולל הנהגה פוליטית דתית ואיך שלא תקראו לה. מדינה ריבונית לא יכולה להרשות שאנשיה יפגעו, ולא לעשות כלום בגלל סיבות כמו: 1. יהיה יותר גרוע (בטח ! זה כמו להגיד שאסור היה להלחם עם היטלר כי יבוא מישהו גרוע יותר...) 2. העולם יכאס, ברור שהעולם יכאס, תנו לעולם סיבה והוא תמיד יכעס על ישראל. אז בואו תמיד נקשיב ל"עולם" ואז תוך כמה שנים פשוט נעלם מפה והעולם יהיה שמח, ואנחנו נצא בסדר כביכול, הרי הקשבנו לו... 3. הדבר פוגע במתונים הפלסטינים, מחליש אותם ומגביר את הרצון לטרור - נכון, אם מחסלים פעיל טרור פעם בחודש הדבר לא משפיע, אך אם הדבר יתבצע כל יומיים ועוד איך תהיה השפעה ! כאשר ארה"ב מחסלת בתוך חצי שנה שלטוני טרור שלמים בשתי מדינות (עיראק ואפגניסטן) הדבר הוא לגיטימי, שכן ממש יש סכנה לקיומה של ארה"ב, ממש עוד רגע הטרוריסטים של הטאליבן ואל קאעדה יכבשו את אמריקה. אבל אצלנו, מה פתאום - יש להגיע להסכם שלום, לוותר, למות רק לא לפעול לחיסולם ! אסיים בכמה דוגמאות לפי מודל רוני מן ("יש לתת דוגמאות רבות ומגוונות"): את מי יש לחסל במהירות ועדיף במקביל: 1. ערפאת וכל חוליית טוניס שלו כן כן כן די כבר עם ההתחזות הזו עראפת טרוריסט טרוריסט טרוריסט בדיוק כמו בין לאדן !!! 2. כל ראשי החמאס, במיוחד עבד אל עזיז רנטיסי 3. ראשי הפת"ח והג'יהאד

למעלה