הריבוע התקוע

Adi McFadden

New member
יאאאאאאא התשובה שלך חצי נכונה ../images/Emo3.gif

זו לא קארי בתמונה 2... זו ג'ני כל הכבוד! ו..היי לאן נעלמתתתת??????!!!!! אתה בא למפגש מעריצים שלנו?

Nellyville

New member
ברור אני בא רק תגידי מתי ואפה

נעלמתי... אפילו לא שמתי לב שהלכתי... הייתי עסוק במשהו הייתה לי בעיה מרגיזה...

Nellyville

New member
ד"א

במה אני זוכה??? (ניייה מזל של מתחילים, עוד הפעם? או שעדיף לפרוש בשיא?)

Adi McFadden

New member
תפרוש בשיא ../images/Emo3.gif

סתם..אתה מקבל כרטיס טיסה הלוך לעזה.. אין חזור

Nellyville

New member
עוד ד"א...

יש לי פה שאלה ממש אבל ממש לא קשורה לאטומיק... בעיקר לבנות... בקשה מקווה לתשובה נוחה... הבעיה שלי היא ככה... נגיד, הייתן מתאהבות במישהו, וגם החברה הכי טובה שלכם הייתה מתאהבת באותו בנאדם... מה היית עושות? מוותרות עליו או זורמות איתו? תגיד תתשובות שלכן, אח"כ תשמעו מה עשיתי....

Adi McFadden

New member
אממ אמממ.....האמת....

אם היא חברה ממש ממש טובה שלי הייתי מוותרת.... ואז אולי אחרי שהיא היתה יורדת מזה או משו אז הייתי זורמת איתו...
עזרתי....?!

Nellyville

New member
תודה....

לא יודע, מחר כנראה אני אראה אותה פעם אחרונה... (אלא אם כן נשמור על קשר...) היא הידידה הכי טובה שלי... ממש אחות בשבילי.. חבר שלי אוהב אותה, ואני גם, שנינו יודעים אחד על השני... ואני כולם אומרים לי שאני דפוק (שימון שתוק) שאני דוחף אותו שהם יהיו ביחד, ואני אשאר לבד... מה גם, שהיא חברה של חן... וחן לא ממש בקטע נוח איתה... את חושבת עשיתי בנוח, או כדאי לדבר איתה מחר?

Adi McFadden

New member
אממ אהה אתה וחן נפרדתם?!

אוווו הבנתי אממממ.......... לא ניראה לי שאתה צריך לוותר....לא יודעת..אל תהייה פראייר... מקסימום שההוא לא ידבר איתך..יש לך את שימון
לא..?! תהייה איתה

Nellyville

New member
נפרדנו... קרה משהו מסריח בנינו

ואני רוצה ללכת עליה אמרתי לו אבל הכי מפריע לי זה שאני זה שדוחף אותו במקרה שלה... ושימון...אין שנה הבאה לא נהיה באותו תיכון אז קשה להאמין שנשמור על קשר טוב כמו עכשו

Adi McFadden

New member
וווא איזה באסה שימון מתן אוהב אותך

אמממממ אני אומרת.... JUST GO 4 IT.. אם החבר שלך לא מספיק חבר כדי לוותר... אז תהייה חבר שלה אתה.....
*איך אני בתור יועצת.....!?*

למעלה