הריאיון בGRAMMY - תרגום

ענבי פ

New member
הריאיון בGRAMMY - תרגום

ביקשתם, אז הנה
מראיין: אני נמצא פה עם הבחור עם הכי הרבה סטייל על השטיח האדום היום, מיקה. מיקה: שלום, מה נשמע? מראיין: מה נשמע, ידידי? מיקה: אתה נראה יפה מאוד בעצמך. אהבתי את הז'קט הכפול. מראיין: רציתי להחזיר לאופנה את חליפת 3 החלקים, באדיבות מר טד בייקר. אתה מועמד לפרס תקליט הדאנס הטוב ביותר בזכות השיר "אהבה היום". מיקה: כן. מראיין: התחלת בשיר קטן, ועכשיו הוא ענק, שומעים אותו בכל מקום. איך היה התהליך? איך הוא הפך להיות מה שהוא עכשיו? מיקה: זו אחת מהקלטות הדמו שבזכותן החתימו אותי על חוזה הקלטות. זה דיי הזוי, זה אחד השירים שכתבתי בחדר השינה שלי. בזכותו חתמתי על חוזה הקלטות ועכשיו בזכותו אני בגראמי, כמה שנים לאחר מכן. נחמד שדברים שכותבים בחדר השינה הופכים לדבר כזה. מראיין: זה לא רע בכלל. מיקה: כשהייתי במיאמי, הייתי מלווה שעות הקלטה באולפן, מ-9 בערב עד 4 בבוקר. אלה השעות שבהן נהגתי לעבוד. ותמיד ישבה איזו אישה בפינה של הכביש הראשי. כתבתי את השיר עליה. קוראים לה קרולינה, והיא בטח אפילו לא יודעת. מראיין: אם היא צופה בנו עכשיו, היא בטח שמחה מאוד שהיא העניקה לך השראה. כל טוב, תהנה מהגראמי הראשון שלך. מיקה: תודה רבה.
(באמת יש שורה בשיר שהולכת ככה "Carolina sits on 95, give her a dollar and she'll make you smile" אבל אין לזה קונוטציה חיובית כל כך O: טוב נו חח) דרך אגב, לא לשכוח לראות היום ג'יי לנו עם מיקה :) אני מאמינה שזה התוכנית של היום! ;)

ענבי פ

New member
אם יש לך HOT, אין לי מושג

אני יודעת רק על YES. (מי שיש לו YES - היום, ערוץ 14, ב11 וחצי בלילה) ותירגמתי איך שהם תירגמו... (ושני הפירושים נכונים, סתם בשביל העניין ;) LOVE זה גם שם עצם וגם פועל)

למעלה