הרטבת לילה האם טיפול רפלקסולוגי יעיל להרטבת לילה לילד בגיל 8
G *g99 New member 9/11/04 #2 למיטב ידיעתי,אין שום בעיה.. אפשר אפילו לאתר מה הסיבה להרטבה,פיזית או נפשית ולנסות לטפל בה. בהצלחה
A avorly New member 10/11/04 #3 maorn9, ברוך הבא בצל פורומינו רפלקסולוגיה, כמו כל ענפי הרפואה המשלימה מטפלת באדם ולא במחלה. כלומר- מטרת הרפואה המשלימה היא להביא לאיזון את כל הגוף. ניתן לעזור גם בהרטבת לילה, אך כדאי בהחלט לפנות למטפל/ת שההתמחות שלו/ה היא עבודה עם ילדים.
maorn9, ברוך הבא בצל פורומינו רפלקסולוגיה, כמו כל ענפי הרפואה המשלימה מטפלת באדם ולא במחלה. כלומר- מטרת הרפואה המשלימה היא להביא לאיזון את כל הגוף. ניתן לעזור גם בהרטבת לילה, אך כדאי בהחלט לפנות למטפל/ת שההתמחות שלו/ה היא עבודה עם ילדים.
M maorn9 New member 12/11/04 #4 הרטבת לילה האם את יודעת שמות של אנשים אשר עובדים עם ילדים באזור ראשון,נס ציונה, רחובות,יבנה או אשדוד. תודה
הרטבת לילה האם את יודעת שמות של אנשים אשר עובדים עם ילדים באזור ראשון,נס ציונה, רחובות,יבנה או אשדוד. תודה
I izak471 New member 13/11/04 #5 היי מורן - האם ניסית לטפל בעזרת היי מורן - האם ניסית לטפל בעזרת פעמונית. שני ילדי הרטיבו, ושניהם נגמלו בעזרת פעמונית. לעניות דעתי זה הטיפול הנכון. בהצלחה איציק מטפל הוליסטי
היי מורן - האם ניסית לטפל בעזרת היי מורן - האם ניסית לטפל בעזרת פעמונית. שני ילדי הרטיבו, ושניהם נגמלו בעזרת פעמונית. לעניות דעתי זה הטיפול הנכון. בהצלחה איציק מטפל הוליסטי
M maorn9 New member 14/11/04 #7 רטבת לילה לא ניסיתי עם הפעמון בגלל שבני ישן חזק מאוד ולדעתי אני אתעורר מזה ולא הוא. לכן אני רוצה לנסות רפלקסולוגיה או טיפול טבעי אחר אבל אני מעדיפה רפלקסולוגיה.
רטבת לילה לא ניסיתי עם הפעמון בגלל שבני ישן חזק מאוד ולדעתי אני אתעורר מזה ולא הוא. לכן אני רוצה לנסות רפלקסולוגיה או טיפול טבעי אחר אבל אני מעדיפה רפלקסולוגיה.