הרטבת לילה

הרטבת לילה

למרות שמצאתי שרשורים קודמים בנושא, אשמח להתייחסות ספציפית: פיצי בן שלוש וחצי, גמול מחיתולים כבר ארבעה חודשים. גמל את עצמו, מיוזמתו. תוך עשרה ימים לא נרשמו פספוסים. אחרי שבועיים הבחנתי שהוא מתעורר יבש גם אחרי לילה
ונפרדנו מהחיתולים.
ואז יצאנו לקמפינג (חודשיים אחרי הגמילה). לא ברור לי אם בגלל הקור בלילה, או בגלל שינה לא במיטה הרגילה - ברח לו פיפי בלילה וגם בשנת צהריים. אחרי שחזרנו - חזר להיות יבש, ושוב קמפינג. רק שמאז הקמפינג האחרון הוא מרטיב כמעט בכל שינה. אנחנו דואגים שיעשה פיפי לפני השינה ובזמן ההרטבה מתייחסים עניינית -מזיזים אותו, מחליפים סדינים. בבוקר אבא מספר לפיצי שעשה פיפי בלילה. הוא לא נראה מוטרד מזה. אבל אני תוהה מה עושים. חוזרים לחיתולים ללילה? מחכים בסבלנות? שעוונית היא לא פתרון, כי בגלל לינה משותפת הוא ממילא מתגלגל וישן במיטתנו (כן, ואז אנחנו גם ישנים על השלולית
). האמת היא שאני מאוד מתבאסת בגלל הריח שנספג במזרון
וגם הספה כבר ספוגה. אם נסחוט אותה, תיפול ממנה אסלה
רעיונות? מחשבות?

../images/Emo12.gif כבר עלה על דעתי

והנימוק נגד ממש עלוב אבל, אבל, הרשרוש של זה מעיר אותי!

צימעס

New member
גם היקרים עם ציפוי מגבת מכיתן?

[הנה סיבה לבקר אותנו: כדי לנסות] לדעתי, זו השקעה שווה. (צריך שניים: אחד בכביסה, אחד על המיטה; מומלץ לקנות גדול יותר מגודל המיטה).

She Dolphin

New member
את יודעת אולי אם יש גם בגדלים

חריגים? המיטה שלנו 180 על 200 ולא קניתי כזה כי הנחתי שמייצרים רק סטנדרטי... אצלנו זה בעיקר נגד הקאות מוירוסים.... למזלנו שירה עוד לא היתה חולה אבל בטח כשהיא תתחיל ללכת למסגרת (מתי? עוד לא ברור).....

אבא גאה

New member
דארלינג

אם לא תמצאי ואת צריכה נורא, תבקשי ממני ואשמח לשלוח לך.... (מה שייקר קצת {הרבה?} אני מניח את העיניין....אבל אם אין להשיג אז אין להשיג. כאן בטוח יש)

קניתי. זה נורא יקרררררררר!

ואו. במבצע - 150 ש"ח למיטת יחיד, 220 לזוגי. ודולפינה - אין במידה שרצית. ולא תופרים בהזמנה מיוחדת. חבל. (או תחליפו מיטה
)

She Dolphin

New member
../images/Emo4.gif אוי...

אין מצב שנחליף מיטה. כשמנסים פעם אחת לישון במיטה גדולה מגלים שזה כל כך נוח ומתמכרים כך שאין דרך חזרה!
מה גם שנינו ארוכים ובנוסף לכך באופן קבוע ישנים איתנו במיטה (לפחות) ילד אחד וחתול גדול יחד עם עוד כרית לחיבוקי מעיכה בשבילי
. כנראה שנצתטרך להחליף את המזרון (של ד"ר גב - מעולה) כל כמה שנים....

אבא גאה

New member
נדמה לי שכבר הצעתי

אבל אני אנסה שוב..... אם תרצי אני אברר על לשלוח לך מכאן.

אבא גאה

New member
ובעלי אומר שהוא קנה אחד בארץ

בקניון ביהוד יש אחת הרשתות של המצעים (לא כיתן אבל הוא לא זוכר מה כן השם) שהם כן מוכרים. בכל מקרה אני אברר....

dor10r

New member
לנו יש למיטה גדולה וקנינו בארץ

אני אבדוק היכן (כמובן שאמא שלי קנתה לנו...) הגודל של המיטה שלנו הוא 180-230 בערך. כך שאני בטוחה שיש בארץ! זה מאד נוח ונעים ובכלל לא מרשרש. אם כי אני חייבת לציין שכנראה בעקבות כביסה לא מדוייקת- יש קטע אחד שכן מרשרש- אז אני מקפידה לשים אותו באיזור הרגליים. אני אברר ואחזור אליכם.

lulyK

New member
או שתקני שניים ותקחי לתופר/ת

שיארגנו לך אחד במידה של המזרון שלכם.

galiaS

New member
אנחנו קנינו כיסוי למזרון 180x 200

בורדינון במחיר של 120 ש"ח.

למעלה