הרטבת לילה

חדוה1

New member
הרטבת לילה

הורדתי לבתי בת שלוש וחצי את הטיטול בלילה. בתחילה היה נהדר ובמשך שבוע היא לא הרטיבה אפילו פעם אחת. פתאום היא התחילה להרטיב כל לילה וקמה ב4 לפנות בוקר כדי שנחליף לה פיג'מה ומצעים, הצעתי לה להחזיר את הטיטול אבל היא כמובן מסרבת. מה נהגתי לא נכון? אם היא לא הרטיבה בשבוע הראשון סימן שיש לה אפשרות שליטה, לא? אולי היא עושה את זה לקבל תשומת לב בלילה?(יש לה אחות בת שנתיים),אבל זה לא נעים לה והיא קמה בוכה. מה אתן אומרות? תודה מראש

לאה_מ

New member
אני לא יודעת למה היא התחילה להרטיב

בלילה פתאום - האם אתם ישנים עם מזגן? אולי קר לה לפנות בוקר? אבל יש לי רעיון פרקטי בשבילך - מכיוון שהיא לא רוצה לחזור לישון עם טיטול, את יכולה להציע את המיטה בשכבות - ניילון גדול-מגבת-סדין-נילון-מגבת-סדין וחוזר חלילה. כך, כשהיא תתעורר רטובה, תצטרכו רק להסיר את השכבה העליונה, והיא תוכל להמשיך לישון. אני לא יודעת אם היא מתלבשת לבד, אבל אם כן, את יכולה להשאיר לה ליד המיטה גם פיג'מה יבשה, וכך אם היא מתעוררת היא תוכל להסיר את הפיג'מה הרטובה ואת המצעים הרטובים, ללבוש את הפיג'מה היבשה ולהמשיך לישון - זה גם יתן לכם אינדיקציה אם היא קמה בשביל תשומת הלב שלכם (כי אם היא תעשה הכל לבד, זה לא ישיג את המטרה הזו, נכון?).

נעה גל

New member
היה לנו סיפור דומה

גמלנו לפני כמה חודשים את הבן שלי מטיטולים. לא תכננתי לגמול אותו בלילה, אבל, ברגע שהתחילה גמילת יום ראיתי שהוא קם יבש בבקרים, אז הורדנו את הטיטול לגמרי. מס' שבועות הוא לא הרטיב בכלל, ואז הוא התחיל להרטיב בלילות. בהתחלה בתדירות גבוהה ועם הזמן התדירות ירדה, ובחודש וחצי האחרונים הוא לא הרטיב בכלל. זה לא נשמע לי כמו תשומת לב - תנסי (עם השיטה של לאה - היא מעולה מנסיון אישי) למשוך עוד שבוע שבועיים - אם את רואה שאין הטבה בכלל, אולי היא תסכים ל- פול אפס.

למעלה