הרחקת חתולי רחוב מהחצר

v cd

New member
ד"א, לא שחייבים לזכור ניקים...

אבל אני בהחלט הכותבת האחרונה בפורום הזה שיש צורך ליידע אותה על החוקים בעניין חתולי רחוב - עיקר הפעילות שלי כאן ובמקומות אחרים הוא ליידע אחרים, פעילים, מאכילים, וגורמים עוינים, על החוקים הללו והצעדים שיינקטו כנגד המפרים אותם.

יש למישהו רעיון שלא כלולה בו השתעבדות

לחתולי רחוב?

גידור, לכידת חתולים, שינוי צורת הבית, הרמה/שינוי צורת הספות, מעבר לרהיטי מברזל ועוד - באמת הופכים את החיים ללא שפויים, בגלל כמה חתולי רחוב.

מכל התגובות כאן, אני מבין שאין שום דרך שפויה ונורמלית להרחיק חתולים?!

Indianit Jones

New member
סמוי יקר, למרבה הצער במדינתנו יש כמות עצומה

של חתולי רחוב. אני גדלתי בבית עם חצר בלתי מגודרת והמון חתולי רחוב באו בלילות והתנחלו על כל רהיט שהיה בחצר.
לעומת זאת לשכנים שלנו, שדאגו לגדר את חצרותיהם, לא היו ביקורי לילה מסוג זה ולא הסתובבו אצלם חתולים.
אם אתה סובל כל כך תגדר את החצר ו/או תכסה את הספות. אם זאת טרחה גדולה מידי בשבילך, תלמד לחיות עם זה בשלום
אין אופציות אחרות. תמיד יבואו חתולים

v cd

New member
מה הבעיה לגדר את החצר? או לכסות את הספות?

זה לא בדיוק שעבוד...
לידיעתך, ישנו פסק דין (פסק דינו של כב' השופט טל שחר בבשא 163938/04 עמותת תנו לחיות לחיות נ' פרופ' פייזר (שלום תל אביב)) הפוסק כי בעל בית \ חצר שאינו מעוניין שחתולים ייכנסו לשטחו, עליו לדאוג לגידור השטח, ואין לו כל זכות להשתמש באף אמצעי הפוגע בחתולים. כן, גם כשמדובר בשטח פרטי.

Yukita

Active member
מנהל
לא קשור לפסק הדין

אלא כנראה לכך שאתה מצפה שיבוא קוסם וכל החתולים פשוט ייעלמו.

לא רוצה לגדר את החצר? לא צריך. כסה את הרהיטים. מה הבעיה??

אין לאף אחד פתרון פרודוקטיבי ושפוי?!

משום מה, נראה שיותר מסובך להתמודד עם חתולים מאשר מכרסמים...

meedas

New member
נתנו לך שפע פתרונות

אם בפתרון שפוי אתה מתכוון לכזה שדורש ממך רק לעצום עיניים ואז לפתוח אותן שוב ולגלות שהבעיה נפתרה, אז אני יכולה לחסוך לך את הזמן - אין כזה
כל פתרון ידרוש ממך משהו. אם כל ההצעות שקיבלת נשמעות לך לא שפויות, כנראה יש לך הגדרה מאוד יחודית ולחלוטין לא מחוברת למציאות ל"שפוי".

לiקה

New member
נתנו לך מבחר פתרונות

יש לך איזה מאגר מים שהם באים אליו ? ( חוץ מהספות )
http://www.catnip.co.il/guides/?id=19

איך אתה משאיר את הספות בגשם ? אפשר לכסות בניילון הם לא אוהבים לשכב על זה....

למעלה