הרחקות מחדרים

syrus

New member
הרחקות מחדרים

שלום לכולם, בשל מספר מקרים השבוע אני נאלץ לחדד שוב את נוהל ההרחקות מהחדרים. במידה וגולש חורג מהנהלים והחלטתם להרחיק אותו - ההרחקה היא בגין העבירה האחרונה שהוא עשה אני מבקש שלא להרחיק גולש בפעם נוספת באופן אוטומטי ברגע שהוא נכנס שוב לחדר לאחר ההרחקה הקודמת! תודה איל

syrus

New member
הם לא יכולים להכנס באותו הכינוי...

ולך אין את היכולת לבדוק שזה בדיוק 10 דקות... הכינוי נחסם אם הם עוקפים את החסימה אפשר לפנות לאופרים

GoldenEyes

Well-known member
יש לי בעיה עם זה

יש לי גולשים שמפרסמים הצעות ליווי עם טלפון אני מרחקי פעם אחת חוזרים מפרסמים שוב מעיף פעם שניה חוזרים מעיף פעם שלישית לא תמיד יש אופר זמין שידאג לחסימה ואין לי כוח לשחק כל הערב ביויו מה עושים במקרה כזה? הרי ברור לי מתי שהוא נכנס לחדר מה הוא עומד לעולל

syrus

New member
אפשר לשלוח לי מייל עם הפרטים וצילום מסך

אני אחסום במידה ואפשרי

יש בעיה.

יש גולשים שנכנסים במקום בניק הרשום, אותו ניק עם כוכבית, וזאת לאחר שעקפו את החסימה של 15 דקות, ואני מתכוון לאחר 3 דקות הם חוזרים, מה אז?

syrus

New member
יש כמה כללים גם לזה

בעיקרון כל גולש יכול להשתמש באיזה כינוי שהוא בוחר עם כוכבית כך שלא בטוח שמדובר באותו גולש. אם אתה בטוח ב 1,000,000% שמדובר באותו הגולש (וזה רק בתנאי שהוא כותב על זה משהו בחדר) אז אפשר להרחיק שוב פעם... שוב - תפעילו שיקול דעת לגבי ההרחקות שלכם. המטרה היא לא להעניש סתם אחרי שכבר גולש קיבל את העונש של ההרחקה

לזה בדיוק התכוונתי,

גולש בניק למשל הכוכב נניח שהרחקתי אותו על קללות, חוזר לאחר 2 דקות בניק הכוכב* ומתחיל לשאול למה הורחק, או גולש עם כוכבית למשל ירון * מורחק, לאחר 2 דקות חוזר ירוןן * אם הגולש חוזר לאחר 15 דקות, אין סיבה להעיף, אלא אם שב וקילל או פירסם או עבר על תקנון הצאט,

syrus

New member
במקרה כזה גם להרחיק וגם להסביר

להגיד לו בפרטי שהוא יוכל לחזור לחדר בתום החסימה ולא לפניה

X ר ת ו ר

New member
../images/Emo45.gif

tapuz.co.il וכל מה שבא אחריו (forums,chat.blogs) וכו, flix.co.il וכל מה שבא אחריו getit.co.il קיצר,כל אתר של תפוז,הלינק שלו מאושר.

למעלה