הרחבת זיכרון ל PS3

waseemfd

New member
הרחבת זיכרון ל PS3

קניתי את ה פי אס 3 עם 12GB. בעדכון האחרון של ה GT6 אני מקבל הודעה כי אין מספיק זיכרון כבר. רציתי לדעת לגבי האפשרויות הקיימות מבחינת הרחבת הזיכרון: האם אפשר להוסיף כונן חיצוני או שאפשר להחליף רק את הקיים בכונן פנימי 2.5? האם במצב כזה כל העדכונים הקודמים של המשחקים יימחקו מהקונסולה? מאיפה אפשר להשיג כונן מתאים בארץ ומה בנוגע להתקנה?

Vegabond

New member
לPS3 שלך אין הארדיסק

הזיכרון של ה12GB נמצא בשבב שנקרא זיכרון פלאש. אני ממליץ לך לשמור עליו את כל שמירות ההתקדמות במשחקים שלך וזהו. אתה יכול להוסיף לPS3 שלך הארדיסק אבל לפני כן אתה תצטרך לקנות את זה והנה וידאו שידריך אותך איך להוסיף ארדיסק של מחשבים ניידים לPS3: https://www.youtube.com/watch?v=qKGV6H_NC2I

waseemfd

New member
תודה על התשובה

בלינק, אני רואה את העמוד הראשי של ה ebay.מה צריך לרכוש כי אולי אעדיף לעשות זאת בארץ?. האם הכוונה היא ל hard disk drive mounting bracket שרואים בלינק? האם זה משהו מיוחד לסוני ל PS3 או שמדובר בהארד דיסק רגיל בגודל של 2.5?

Vegabond

New member
הלינק היה אמור להיות לחיפוש באיביי אחר...

ps3 mounting bracket - התושבת שאליה הבחור בוידאו מיו-טיוב מבריג את הארד-דיסק לפני שהוא מכניס אותו לPS3. אם אתה יכול לרכוש את התושבת דרך איביי אז עדיף דרך האתר משום שבזאפ ראיתי רק אפשרות אחת לרכוש אותה ורוצים עליה 100 ש"ח! 100 ש"ח עבור חתיכת פח! רק בארץ יש מספיק חוצפה לדרוש סכום כזה! בכל אופן, דרך איביי אתה יכול לרכוש אותה תמורת פרוטות כולל המשלוח.
עד כמה שידוע לי מדובר בארד-דיסק רגיל של מחשב נייד אבל אני לא בטוח כי אין לי PS3.

la lei lu la

New member
אפשר להחליף את הכונן בתוך המכשיר

וברוב המקרים אפשר גם לבצע העברת תכנים בין הכונן הישן לחדש.
צריך גם מעין ״תושבת״ שלתוכה אתה מכניס את הכונן החדש לתוך המכשיר.
אם אתה רוצה לבצע בעצמך חפש ביוטיוב סרטונים איך לעשות את זה. אם אתה רוצה המלצה על מעבדה טובה באזור המרכז אני יכול להמליץ על זו של מדיה גיים בגבעתיים.

statrix

New member

Vegabond

New member
לא צריך לשכור מישהו שיעשה את זה

על פי הסרטון שהעלתי אפילו מישהו שהוא מאותגר טכנית יכול לעשות את זה.

למעלה