הרזייה נקודתית

דלילה333

New member
הרזייה נקודתית

שלום
הצוואר שלי ממש מלא יחסית לשאר הגוף, רציתי לדעת כיצד אפשר להרזות ספציפית בצוואר ומה המבנה האנטומי שלו ? האם הרוב שריר או שומן ? תודה

Gidi Shemer

New member
לא השתנה משהו משמעותי

מאז השרשור האחרון.

אי אפשר לרזות ספציפית בצוואר.

דלילה333

New member
אבל אם מרזים בכל הגוף מרזים גם בצוואר?

או שזה לא בטוח ? אם אגיע לרמה של אנרוקסיה או ממש רזון רציני בטוח הצוואר יקטן ?

Gidi Shemer

New member
לא. לא מרזים באותו קצב בכל האזורים

ועל שאלת האנורקסיה אני ממש לא מתכוון לענות כי אני חושב שאת נכנסת למקומות כל כך לא נכונים, שתשובות בפורום, ועוד בפורום שמתמקד בתזונה- לא יעזרו.

אני מבין את הרגישות ואת השינוי הגופני ואת המטרות, אבל דיאטה מטורפת היא הדבר הכי רחוק ממה שאת צריכה לעשות כדי לקבל אושר בחיים.

דלילה333

New member
מי שטוען

שאושר לא תלוי ביופי ,מראה,משקל וכו' הוא לא מציאותי , מכיוון שבעולם של היום המון מאוד תלוי בזה בין אם תרצה או לא זה פשוט עובדה.

Gidi Shemer

New member
אני לא טענתי את זה

למרות שאני כן טוען (ויש מחקרים שגם מראים את זה) שיופי מבטיח הרבה דברים, אבל לא אושר.

יש הבדל בין לשאוף להיות יותר "יפה", משהו שלצערי כולנו לוקים בו- גם אני- לבין להרוס לך את הבריאות ואת המראה (ראי אנורקסיה) בשביל משהו שמפריע לך באופן ספציפי.

הדבר האחרון שתהיי בתור אנורקטית זה "יפה".

דלילה333

New member
לא התכוונתי ל

אנרוקסית ברמה קיצונית, אלא יותר רזה ברמה של דוגמנית שזה רזה ממש, לא תכננתי לא לאכול בכלל וכו'.
ויש קשר בין אושר ליופי,תקרא קצת, וגם בלי לקרוא כל הסתכלות קלה בחברה שלנו ובבני אדם יכולה להראות לך שזה כך. מה לעשות זו המציאות לא אני בניתי אותה.

Gidi Shemer

New member
אני חושב שאת מבלבלת בין תדמית של אושר לאושר

אבל זה רק אני.

בכל מקרה, הצואר שמטריד אותך כל כך יהיה תמיד מלא יותר מהגוף, כי זה מבנה הגוף שלך. אופציה אחת היא לעשות שאיבת שומן. אופציה שניה היא לעשות תכנית הרזייה שלדעתי לא תספק אותך (כי היא לא תפתור את בעיית הפרופורציות), ואופציה שלישית היא לעבוד על העניין הפסיכולוגי.

ועוד נקודה קטנה למחשבה- דוגמנית רזה ממש אינו בהכרח שונה מדוגמנית אנורקטית.

דלילה333

New member
כמה דברים

א. - תודה על העצות קראתי ואפנים.
ב - רק לסגור את נושא האושר - אז אם ביופי עסקנו - לאחרונה גילו כי רמת האושר אצל בני אדם נשארת זהה לאורך רב זמן חייהם, גם אם הם זוכים בלוטו,יש איזשהו פיק מסויים של אושר ולאחר מכן רמת האושר חוזרת לאותו מצב
אך, לעומת זאת גילו משהו אחד(מתוך מיני רבים) אשר כן גורם לעלייה באושר!, ותתפלאי - מה שגילו זה שניתוחים פלסטיים גורמים לעלייה באושר ולא לפיק זמני אלא לעלייה קבועה באושר.
כך שזה מוכיח לך שיש קשר וזה לא עניין של תדמית או משהו אלא פשוט עובדות.

אבו זקן

New member
מראה מראה שעל הקיר

מטה-אנליזה של שישה מחקרים העלתה את התוצאה הבאה:

one standard-deviation change in beauty generates about 0.08
standard deviations of a dditional satisfaction/happiness among men, 0.07 among women.

אם את מוכנה לשנות את יופייך בסטיית תקן שלמה (השד יודע אם אפילו צואר מודליאני יעשה את זה) כדי להשיג שיפור של 0.07 ברמת האושר שלך, את יכולה לברר אצל מנתחים פלסטיים. דיאטה והתעמלות לא ישנו את הפרופורציות הטבעיות שלך. אגב, אני הייתי מנסה דוקא את הספר/ית - אולי יש תסרוקות שמשנות את האימפקט של הצואר על המראה הכללי.

אבו זקן

New member
טעות סופר

צ"ל: "כדי להשיג שיפור של 0.07 סטיות תקן ברמת האושר שלך". סליחה.

למעלה