הרורים עצמיים

kit k@t

New member
הרורים עצמיים

--אני יודעת שאני יכולה לכתוב את זה בבלוג שלי, אני בוחרת שלא. אם אתם לא רוצים לקרא, אז באמת בלי שום כוונה לשום דבר, פשוט אל תקראו-- עברו עלי כמה ימים קשים, נראה לי שיש אנשים פה שיכולים להעיד על זה. חיים זה לא דבר פשוט, אף אחד לא טען שהם כאלו. החיים עוד יותר לא פשוטים כשעסוקים ברחמים עצמיים כל הזמן. אני מניחה שלנו, החוצניקים, יותר קל לרחם על עצמנו. הרי תמיד אפשר להגיד שההורים הרסו לנו את החיים, ואת גיל ההתבגרות, ושבכלל כל האמריקאים/אנגלים/צרפתים הם קרים ולא מבינים שומדבר. היום הסתובתי בביצפר בהרגשה כזו נוראית שהמורה שלי לאנגלית לקחה אותי לשיחה והסבירה לי שאני לא יכולה להמשיך לשנוא את עצמי, היא שאלה אם אולי אני רוצה לדבר עם היועצת שלי או משו. אני מניחה שאם הייתי יודעת שהיוצעת לא תשלח אותי לפסיכולוגית שאחר כך תשלח אותי למוסד סגור אי שם במדבר, הייתי מדברת איתה. אין לכם מושג עד כמה אני צריכה לדבר עם מישהו. פעם אחרי פעם אני מוצאת את עצמי במעגל המטורף הזה של רחמים עצמיים. של "אף אחד לא אוהב אותי. ומי שכן אוהב אותי עוזב אותי, תמיד". ועכשיו כשדיברתי בטלפון עם מישהו מאד חשוב לי הבנתי שמה שכל כך נמאס לי ממנו היום, ומה שכל כך גרם לי להרגיש רע עם עצמי, זו אני. פשוט נמאס לי מעצמי, נמאס לי מלשמוע את עצמי בראש שלי מרחמת על עצמי כל הזמן. נמאס לי להרגיש רע ולא בשליטה. נמאס לי מלהחזיר את עצמי לקשרים הרסניים כל הזמן, נמאס לי מלשקוע במין נוסטלגיה מפגרת לגבי מה שהיה. לשם שינוי אני צריכה לקחת את העצה שלי. לשם שינוי אני צריכה לעשות משהו בשביל לעזור לעצמי. אני לא יודעת כמה טוב זה יעשה לי, אבל אני יודעת שאני אשים את ההודעה הזאת בפייבוריטס שלי ואני אסתכל בה כל פעם שיתחשק לי לרחם על עצמי. כי אם ההגיון לא יעזור, לקרא את מה שאני כותבת בטוח יגרום לי להפסיק. לא, לא רע לי פה. דווקא טוב לי פה. לא רוצה לחזור לארץ ישראל. מתגעגעת? כן. אבל זהו. ישראל אף פעם לא תהיה מה שהיא אצלי בראש, מין פמטזיה של דבר שלא קיים וגם אף פעם לא היה קיים. נמאס לי. קאט

יש משפט כזה..

"יש אנשים שיגרמו אושר לכל מקום שבו ילכו, ויש כאלה שיגרמו אושר כאשר ילכו". אני חושבת שזה לא משנה איפה שתגורי, אני חושבת שזה תלוי יותר במי שאת ובמה שאת יודעת! לא בכללי, אלא על עצמך. את יכולה להגיד זו המדינה, את יכולה להגיד זה ההורים, זה האנשים וכו' וכו' אבל בתכלס בסופו של דבר את תמיד תגיעי לעצמך. בכל מקום בעולם כולם שואלים את עצמם שאלות פעם אחרי פעם על העולם הדפוק הזה.. אבל אם מסתכלים טוב טוב רואים שלמרות הכל הוא דווקא די נחמד. יש תקופות כאלה של באסה.. ותאמיני לי שאני יודעת.. אבל ברגע שהתקופות האלה מגיעות את לומדת פתאום להעריך את כל הדברים הטובים שיש לך בחיים. אין לך הרבה מה לעשות בנוגע לאיפה שאת גרה אבל את יכולה לשנות לעצמך את החיים כשאת מחליטה. תעשי מה שטוב לך, אל תהיי עם אנשים שגורמים לך רע. תקומי כל יום בבוקר עם ההרגשה שהיום יהיה מצוין. תני לעצמך לחייך גם בגלל הדברים הכי פשוטים שבעולם.. כמו שמישהו יגיד לך שלום בבוקר. או תראי ילד צוחק.. אני יודעת שזה נשמע שטויות אבל כשאת מאושרת כל הדברים הקטנים האלה פתאום משנים הכל. יש לי חברה שכל היום בוכה לי על כמה שרע לה (אצלה זה בעיקר בתחום האהבה) ורק היום דיברנו על זה.. שלסרט שלה היא אחראית! היא בוחרת איך הוא יהיה ויראה.. את יכולה להיות מאושרת ברגע שאת בוחרת בזה - אף פעם אל תשכחי את זה. טוב אם באמת קראת הכל והיה לך כח... אני מאחלת לך המון המון בהצלחה!

GoleshTipesh

New member
צ'מעי יש לי כמה דברים להגיד לך

קודם כל יופי שהגעת למסקנה שאת זאת ששולטת בחיים שלך ולא הסביבה..עכשיו אם את רוצה להישאר בדיכאון או איך שלא תיקראי לזה פשוט תשבי ואל תעשי שומדבר מיוחד כדי לשנות את זה אם את רוצה להיות אפילו טיפה יותר שמחה יש לי עצה קטנה בשבילך(זה הולך להיות ממש טיפשי אבל אני טיפש אז לפחות זה מתאים לי:) - יש לך 2-3 דקות בבוקר? נגיד שכן..תעמדי קרוב קרוב מול המראה ותחשבי כמה את מכוערת(חס וחלילה אני לא אומר שאת מכוערת..יענו תחשבי לעצמך)..תעשי את זה לפני שאת מתאפרת..אם נגיד יש לך אוזניים מצחיקות תסתכלי עליהם ופשוט את תתחילי לצחוק בלי הפסקה..תמשיכי להסתכל ותמצאי עוד דברים לצחוק ואת תיפלי על הריצפה ולא תפסיקי..תאמיני לי זאת דר טובה להתחיל את היום. נגיד אצלי שאני לא מגולח אני חושב "בונא איזה קוף מכוער" מסתכל על הזיפים ופשוט נקרע....שאני מגיע לבצפר אף אחד לא מבין למה אני מחייך כל הזמן אבל זה שווה. גם נשיקה קטנה אני שולח לך מפה :)

קאט,

אני מסכימה איתך. גם לי יש ימים כאלה. אני פשוט משתדלת להבליג, להתעלם, לשכוח. אם אני אשב לבד, סביר להניח שאני אתחיל לחשוב (מה שלא בריא בשבילי
) ואז אני איכנס לבאסה ואתחיל לבכות על כמה שרע לי וכל זה... אבל במחשבה שניה- לא רע לי. לא טוב לי כמו בארץ אבל אי אפשר להגיד שרע לי. חוץ מלנסות לעודד אותך באייסי ופה, אני לא יכולה לעשות הרבה. את צריכה להכניס את זה לראש- להפסיק לרחם על עצמך. להתחיל לראות דברים בדרך יותר אופטימית. והכי חשוב- לאהוב את עצמך. "learning to love yourself- it is the greatest love of all"
כנסי לאייסי...

kit k@t

New member
היי!

יש לי מוניטין! נא לא לחלוק עם כולם את זה שאני מדברת איתך.... ;) קאט

kit k@t

New member
לפחות תשאיר הודעות עם קצת הגיון....

אני בכלל לא גרה בקנדה. קאט

חחחח ../images/Emo6.gif

נראה לי שיש לו משהו נגד קנדה וסיון... or am I wrong? בכל מקרה גם נראה לי שהוא התכוון שאת השארת את המספר אייסי שלך... אז אל תתלונני ששלחתי הודעה...

מה? מה הקשר

מי דיבר על אייסיקיו? את קנדית וזה לא סוד אל תכחישי את זה שרשרתי את זה בדיוק איפה שזה היה צריך להיות

למעלה