הרוק חוזר ללול!!!!!

AdShEaTaKoRe

New member
הרוק חוזר ללול!!!!!

הרוק חוזר ללול
9\12\04 יום חמישי ב' של חנוכה שעה: 00:00 שתייה חופשית כל הערב
סופגניות חינם
נרגילות חופשי
סוכר מתוק
(לא היה לי משהו לסוכר מתוק) Main floor: Djs shay & eyal Rock, Israeli Dj guy Alternative, freestyle Secondary floor: Djs gal & doris Funk metal, new breed Dj noa Metal אבן יהודה בלול של דודה טובה. לפרטים והסעות שרון: שי – 0546894014, מור - 0505262000 מרכז: מאיר – 0523359948, גיא - הוא שמוק לא צריך תמספר שלו!!! אוקי אם אתם צריכים פרטים אז אל תתקשרו לאנשים למעלה אלא תדברו עם הייחצ"ן הראשי של הפורום שזה ביאץ' או עם העוזר הקטן שלו אני :)

חחחח חומי אל תגיד שלא קלטת את זה!!

סוכר מתוק?!?! חחח קיצר אחי צריך לארגן מכוניות!! צריך ששפיצי דובקה משה ביאץ וליברמן אם בא לו.. שכולם יביאו מכוניות וכל מי שנוסע משלם על הדלק!

ChickenShits

New member
דוגרי!!! אם לא הבנת זה תומי אני אצל

מיקוש :) אמממ... כן אחי נדבר עם כולם ונארגן מספיק מכוניות :):):) בכל מקרה כולם! אבל פשוט כולם באים!!!!!!!!!!!!

כן אה??

כי עובד נוסע עם ההורים שלו לאילת בדיוק בסופשבוע הזה! חחח איזה מבאס.. ותאחלס עדיף אילת מסוף סוף רוק.. אבל זה באסה להפסיד את זה!חח

BiAAcH

New member
שמע....

היה אמור להיות הסופסוף רוק לפני איזה חודשיים, וזה יצא בדיוק על הסוף שבוע שהייתי באילת, אז כבר החלטתי לוותר על על אילת ואז זה בוטל, אז יצא לי בן זונה...

פווווווווווווווזול

אםם עוד מישהו חושב שהגיע הזמן סוף סוף רוק לא היה כ"כ "סוף סוף" מאז הסוף סוף רוק הראשון...

למעלה