הרופאה התקשרה היום

לולי90

New member
הרופאה התקשרה היום

וקבעה לנו שיחה ליום רביעי עם המנהלת מחלקה .נושא-מה עושים הלאה.פעם אחרונה היינו בשיחה כזאת רצינית לםני הטיפולים בחשמל-בינואר.אני כבר נורא נלחצת-אני לא יודעת מה הם הולכים להגיד לי-לדעתי שום דבר לא השתפר-ואין מה לדבר על אפילו אישפוז יום-לא על שיחרור.לדעתי מצב שלה גם לא מאפשר לה הוסטל או משהו בסיגנון-כי היא בכלל לא יציבה-היום הראתה לי שריטות טריות ביד ואמרה-שאחיות לא יודעות וביקשה שאני לא אגיד-לא אמרתי-אבל אני אבקש שיבדקו לה את הידיים בימים שהיא לא מרגישה טוב-כי אם הם לא יודעים-זה משבש את התמונה הכללית...רופאה אמרה שממשיכים להחזיר את התרופה היקרית למינון מלא-כרגע הוחזר קצת יותר מחצי-לכן כנראה לא מדובר בהחלפת טיפול-אולי הוספת תרופה משנית.אני רוצה לדעת מה זכיות שלי-אם אני אגיד שלדעתי היא לא במצב להזיז אותה-זה יעזור?או שלא התחשבו בי? או אם אני אבקש עוד חודשיים לא לשנות כלום-(עד שאני (כנראה-לא בטוח עוד)-קונה אוטו?)התחשבו בי?עוד פעם אולי לא מדובר בשינוי- אולי סתם עידכון מצב-אני מאוד מקווה ...ביקשתי מכתב(היסטוריית מחלה) מעודכן-הבטיחו לי תוך שבועיים ואני הולכת לקבוע תור לפרופסור(אני הולכת לבד-היא לא תלך בשום פנים ואופן-אז אני אביא איתי את המכב).עוד שאילה-אם אני מביאה דעה שניה-הם חייבים להתחשב?

לולי90

New member
מקווה שתשימו לב

ל ההודעה הזאתי-כתבתי משהו לשרשור הקודם והודעה הזאת ירדה למטה

זריחה 2

New member
לולי אל תהיי פסימית

חכי ליום רביעי..חכי. והשריטות עליהן כתבת הזכירו לי את השריטות שראיתי אתמול על היד של בתי,אלא שהיא סיפרה לי שמטופלת גרמה לה זאת, לא הבנתי,לאן רוצים להזיז אותה? לשחרר אותה? הולכת לדפדף אחורנית,כי אני לא כל כך מעודכנת בנושא שלך, נסי בינתיים להרגע מעט,חכי לפגישה,אולי זה לא מה שאת חושבת..

לולי90

New member
התכוונתי:

להזיז=לשנות משהו מהמצב הקיים-או אשפוז יום או שחרור...אני יודעת שאי-אפשר להחזיק אותה לנצח שם-אבל היא כל כך רגישה לשינויים-שאפילו שינוי אחד קטן בהסדר הקיים יכול לגרום לה לתנודות..ולדעתי היא בכלל עוד לא המצב לשינוי...

sarit743

New member
יופי לולי

גם אני אומרת על תרוצי לפני הסוסים.... חכי תראי מה קורה. לגבי השאלות שהעלת.., שוב אין לי מושג בנושא הזה. ומגיע לך כל הכבוד על ההחלטה (הנכונה לפי דעתי) - קיבעת תור עם מומחה נוסף. כשיהיה לך תאריך תודיעי לנו ואני מבטיחה לחזק אותך לקראת הפגישה. זיכרי שאין לך מה לעשות כרגע עד הפגישה - בפגישה תדעי יותר ואל תתני להם להלחיץ אותך עם המון מידע ודרישה לקבל ממך איזושהי החלטה. אם תדרשי להחליט תבקשי גם את זמן, ללמוד את החומר ולחזור אליהם (בהקדם כמובן). ודרך אגב לולי, שמת לב כמה כתבו בעקבות ההודעה שלך, איזה כוחות נתת לכתוב גם למי שלא בא לו, וכולנו קראנו את מה שזריחה כתבה, וכולנו נעמדנו מאחוריה וגם היא עשתה מעשה. תראי כמה כח יש להודעה אחת קטנה, אז אל תפחדי לעשות זאת עבורך. לילה טוב לכולם. תודה לולי ובהצלחה.

לולי90

New member
שרית

תודה על החיזוקים-לפעמים הרבה יותר קשה לי להלחם בשבילי -אני פשוט נהיית כמו משותקת ומאבדת כל עניין --נותנת לדברים להתגלגל כמו שהם ולא עושה כלום...לא בטוחה שבמקרה של זריחה הייתי פועלת כל כך מהר ...האופי שלי עדין מידי ואני פוחדת לפגוע באנשים-מנסה לסלוח יותר מדי...אבל אני אשתדל בפגישה להגיד את כל משיש לי-אפילו מחר אני אשב עם עצמי ואכתוב את הדברים בשביל לא לשכוח-גם בעלי יתמוך בי-אנחנו הולכים ביחד...

זריחה 2

New member
לולי אני יודעת

על מה את כותבת,האמיני לי...גם התחושה הזאת של שיתוק וחוסר יכולת לקום ולעשות דברים מאד מוכרת... את השאלה שהבאתי ,לא בגלל שחסתי וריחמתי,(שנאתי אותה) פשוט רציתי להבין ולהיות בטוחה שאסור היה לה לדבר בצורה זו. לא מגיעים לה רחמים ולא מחילה. תראי,בעבודה שלי יש מתחתי צוות של 15 איש..(אני רכזת גיל רך)איתם אני מתנהגת בצורה אחרת, חברית,ידידותית, מנסה להבין כל הזמן,מנסה לסלוח,לשוחח המון,להבהיר דברים בנחת..ללכת בדרך הכי קלה,להעמיד על טעויות,להשתדל כל הזמן לא לפגוע, אלו אנשים שנמצאים מסביבי,אנשים שגם אם יש אי התאמה מסויימת לעבודה אני מעלה אותם בסובלנות על דרך המלך וגורמת להם לתפקד הכי טוב שבעולם...על פגיעה מרושעת בילד מתוך המערכת,...הייתי שולחת הביתה!!! במקרה של אותה אחות..אין סליחה,מדובר בילדה שלי,מדובר באנשים אומללים שהמשפטים שלה הם דבר אחרון שהיו צריכים לשמוע. כמו שכתבת,שבי עם עצמך,תכתבי,תלחמי..זו הבת שלך,זה הדבר הכי יקר לך,הרופאה היא לא אלוהים ואת לא..סמרטוט.. תגידי כל מה שיש לך להגיד,זה שבעלך מגיע איתך זה מצויין..תהיי חזקה, מילים עושות המון..למילים יש גם את הכח לשנות החלטות.. המון הצלחה.

למעלה