הרוע בהתגלמותו!

הרוע בהתגלמותו!

העלתי את כתב ידו של רוצח ילדיו " הפסיכופט איתי בן דרור".
מזוויע לראות איך בכתב שזורות שלוש תכונות ההופכות את איתי בן דרור למפלצת שהוא!
1 נרקסיזם.
2 מזוכיזם.
3 סאדיזם.

על פניו פעולתו של הרוצח איתי בן דרור לא נתפסת כלל ,מעשיו נראים לכל בר דעת כאקט של טרוף של אדם הלוקה בנפשו.
מבט עמוק אל נבכי הכתב חושפים את אישיותו המפלצתית ומגלים איך פעולת הרצח המתועבת משרתת היטב את מטרותיו.

מזוכיזם,איתי בן דרור מודע היטב להשלכות מעשיו הנפשעים ושהוא עתיד לשלם על מעשיו הנפשעים.
סאדיזם,איתי בן דרור מודע היטב שבפעולתו השטנית הוא פוגע בגרושתו ובקרובי הילדים לכל ימי חייהם.
נרקסיזם,איתי בן דרור פועל וחיי על פי המשוואה שהוא מרכז החיים וכל השאר בעצם סובב אותו ,בפעולתו השטנית הוא בעצם מוציא לפועל את אמונתו
הנרקסיסטית ומכניס עצמו למרכז והשאר סובבים סביבו,למרבה הזוועה כעת לא ניתן להתנתק ממנו בין אם רוצים ובין אם לא דמותו המפלצתית תעמוד
לנצח מול קרובי הילדים וגרושתו שניסו לברוח ממנו.

כתב מפלצתי של יצור מפלצתי.

Olga54

New member
מה זה?אבחון גרפולוגי או פסאודו-פסיכולוגי?

לא זה ולא זה.

נגיעה מרפרפת בשלוש תכונות לא נקראת איבחון גרפולוגי ,איבחון גרפולוגי הוא מכלול שלם ולא חלקי ויש בעיתיות לעשות כן בפורום.
פסאודו פסיכולוגי ,או לחילופין פסאודו גרפולוגי ,למרות שדנו בנושא אין ספור פעמיים והתחום מורכב איש איש באמונתו יחיה.

כל טוב.

Olga54

New member
אדוני הנחמד, מוצאת שהנימה הכועסת והזועפת

שבתגובתך לא נחמדה בעליל.
קראתי שוב את דבריך שמא טעות בידי אך מצאתי שאין מדובר ב״נגיעה מרפרפת״ אלא בקביעות נחרצות ומהן משתמע שאין שום חשד לגבי בשלות הכתב או לחילופין השיפוט שלו הוא לעילא ולעילא שהרי לדבריך הוא ״יודע״ גם יודע.
לאור הארגון, גליות השורות, ההצפות שבקו הבצקי אין מקום לחשוד גם בבעיה בשליטה באימפולס?

נימה כועסת וזועפת ?

על מה יש לי לכעוס ולזעוף ?
הקביעות הנחרצות שלי הם לגבי שלושת הפרמטרים שציינתי שאני עומד מאחורהם ,אולם עדין אין זה הופך את מה שנכתב
לאיבחון גרפולוגי מלא של האדם.
לגבי בשלות הכתב ,השיפוט שלו,והשליטה באימפולס ,מסקנותייך מעניינות אבל אני חולק עלהם.

כל טוב.

Olga54

New member
במילים אחרות, לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו

לא מעוניינים בדיאלוג מנומק כלשהו, לא גרפולוגי וודאי לא פסיכולוגי, לא בדיאלוג בין אופציות שונות וביטויין בכתב, באישיות ובהתנהגות ולבסוף גם לא בדיאלוג בין אנשים.

טעיתי בפורום בגלל ראשית שמו גרפו-(לוגיה) . רק אותו מצאתי כמתאר במדוייק מה שפגשתי, כתיבת היגדים אותם אין טעם ואין מקום להסביר או לנמק, לפחות מבחינה גרפולוגית. חוויה לא נעימה, בלשון המעטה. אולי רצוי לשקול שינוי שם הפורום לאיזה גרפו- ______ אחר.

היה שלום

בטוחה שטעית רק בפורום ?

במידה והייתי מסביר לך את שגיאותייך הייתי סותר את דברייך לגבי הפסואדו שטענת לגביו.
נראה לי שאיישם את הפרסומת שצרפת ואוריד את התריסים על המונולוג שלך.

כל טוב.

למעלה