הרוסים הרוסים

orlon

New member
הרוסים הרוסים

לכל מי שהקליט את המשחק העצום הזה- מהר: ניילונים מסקינטייפ ולעטוף. אחרי זה לרוץ מהר לאמבטיה לצפות בלקה(עדיף פעמיים) ולזרוק מתחת לספה. הנכס הזה מתישהו יהיה שווה מיליונים.... או שאני סתם מתלהב, בכל מקרה: אאאאאאייייייייייייזזזזזזהההההההה ממממממשששששששששששחחחחחחחחקקקקקקק!!! מקדונלד שיחק אותה בגדול, איזה פנינה של משחק, רקדתי כל המחצית השניה ועדיין אני עוד לא קולט שהגיע ההזדמנות השניה שלנו לשחק אותה בגמר, אין, אין עצום.

:) :) :)

תאמין לי פשוט כל הכבוד לקבוצה המדהימה הזאת.... שם שיחקו מדהיםםםםםםם הגנה מצוינת.. והנפלדד פשוט ענק. כולםם עשו את שלהם מקדונלד....האפמן.....פארקר,,,, מגיע לכולםםם קרדיט לכן זאת קבוצה גדולה..... כי הם קבוצה מדהימהה וטובהההה ומי ייתן והם יביאו את גביע אירופה לישראל.......................... ממני המעריצה השרופה שלהם............ חוקרת

גדול מהחיים...

מה עם שלף ששיחק כל כך טוב? וטל? מה עם נדב ששיחק נהדר? מה עם אנתוני פרקר שלקח ריבאונד אחרי ריבאונד ועשה מהלך יפה אחרי מהלך יפה? ואל תשכחו את שארפ... אין מה לומר. צסק``א אכלה אותה!

או נכון יותר להגיד:מכבי האכילה אותה

צסק``א לא הפסידה את המשחק בעצמה,מכבי ניצחה אותה,מכבי תהיה בגמר ועכשיו מה שצריך זה שפנא` תאכל אותה,אם לא,אז לא עשינו כלום. אופיר

למעלה