הרומנטיקה מתה?

area 51

New member
הרומנטיקה מתה?

שמישהו יענה לי! בימים שמעשה רומנטי נחשב לנתינת סיגריה, שנער שיורד על בחורה למעשה אוהב אותה, לאן נעלמה הרומנטיקה? אני יודע שאני נשמע פה כמו איזה זקן בם אלפיים אבל ככה אני מרגיש. אני בן אדם רומנטיקן חסר תקנה, אני מאמין בכל השטויות האלה של טיול בחוף הים, ארוחות רומנטיות, הפתעות קטנות כאלה, ולמזלי הטוב יש לי עם מי לבצע את כל אלה. אני לא אומר שרומנטיקה צריכה לבוא רק מבנים, אבל מכיוון שככה זה בדרך כלל אז אני פונה לבנים. במקום לנסות להשיג את הבחורה בדרכים לא דרכים שרמנטיות, לנסות לגרום לה לחשוב כמה שאתם גברים ורב שגלים, תנסו להפתיע אותה בדרכי נועם, כמה שזה נשמע חנוני. שימו לה שוקולד בתיק עם ורד ופתק ואני מניאק אם היא לא מסכימה ישר לצאת איתכם. הרומנטיקה בעולמנו גוועה ומתה? נעלמה? או שמא בעולמנו ההי-טקי והמודרני, קצב החיים שלנו כל כך מהיר שאין לנו זמן לשטויות. אנשים, בנים ובנות כאחד, אלה שיש לכם חבר\ה, תנסו להפתיע אותו\ה להראות לה\ו שאיכפת לך. לאלה מכםפ שאין חבר\ה אני בטוח שאם קצת רומנטיקה אפשר להשיג כל מי שתרצו. הבעיה היא שזה צריך לבוא מהלב, ולא כמזימה להביא אותה לזרועותיך. תענו לי על השאלה הזאת! הרומנטיקה מתה? אני האדיוט היחיד שמאמין בזה? יש כאלה שלא מסכימים איתי? שלא מאמינים ברומנטיקה?

הרומנטיקה לא מתה...

לא הבנתי, מה רומנטי בנתינת סיגריה, אבל נניח... רומנטיקה זה אחד הדברים הכי יפים שיש במערכת יחסים, ונכון שבעולם המודרני והקר של שנות ה-2000 זה קצת נעלם. אבל... מי שמאמין בזה, ויש כאלה עדיין, לא צריך את ההיי-טקיות מסביב שתפריע לו. רומנטיקה זה משהו שבא מבפנים. אז בתור רומנטיקנית חסרת-תקנה, כן, אני יכולה להגיד לך שקיטשיות יכולה להיות לפעמים פשוט מתוקה מאוד ולא מתוקה מדי. אז אני איתך בקטע הזה. דולצינאה.

Mind_Thief

New member
לא חשבתי על זה בכלל...

כאילו...אני עד עכשיו רק חשבתי על הדרך הכי ישירה ובלי ממש יותר מדי להראות מה אני מרגיש...שווה ניסיון... יש לך רעיון לדרך המושלמת להזמין משיהי לצאת איתי אני יותר מאשמח....

רציתי לענות לך על זה

הרגשתי צורך ענק לענות לך על השאלה, למרות שלא אותי שאלת.. תמיד צריך לזכור שאם אתה עושה משהו רומנטי בשביל מישהי אל תעשה אותו בגלל שאתה צריך בגלל שרק ככה היא תסכים. תעשה אותו גם למענך. מה, זה לא משמח אותך לראות ששימחת מישהי? שגרמת לה להיות מאושרת? ואילו רק ליום אחד? לך עם הלב, תעשה מה שהיית רוצה שיעשו למענך, רק קצת יותר קיטשי. הכי חשוב לא להתבייש כי אין ממה, נכון? בהצלחה משאלה משלי- הלוואי שזה שאני רוצה יקרא את זה... נילי

Auntie Gizmo

New member
זה לא רק בנים...

גם אני רומנטיקנית חסרת תקנה ומצער אותי לראות שלבנים אין דרכים מקוריות להרשים בנות בצורה עדינה, שלא מושכת יותר מדי תשומת לב, דרך רומנטית, בדיוק כמו שציינת. אבל זה לא רק בנים. אני מכירה, אישית, בנות שלא מאמינות באהבה, לא מאמינות ברומנטיקה. הן מאמינות שלמשל, סקס ראשון צריך לבוא ישר, להראות לעולם שאת לא בתולה. הן מאמינות שסקס ראשון לא צריך לבוא מאהבה כי לדעתן, אין אהבה בעולם. עצוב לראות שאנשים לא מאמינים כי יחסים אינטימיים מסוג זה לא צריכים להיות כזיכרון נעים, זיכרון יפה שהיה ולא יישכח, אחרי הכל- הפעם הראשונה הכי נחרטת בזיכרון. כשאתה שומע סיפורים של זקנים, איך הם הכירו ואיך היה פעם עם בנים/בנות אתה חושב שחבל שלא נולדת פעם, בשנים שרומנטיקה הייתה השלטת ולא המחשב, או הערס שעושה קולות עמומים של שריקה... חבל...

נעל

New member
מה ששומעים

למוח יש תכונה מעניינת, ויחידה, בעצם - הוא מעבד נתונים. זה כולל זכרונות, וככל שעוברות השנים הזכרונות מעובדים יותר ויותר, לגירסאות, שרחוקות כל כך מהמקור. כך שלכל זוג יש סיפור אהבה מרגש, גם אם לא תואם לפעמים (לפחות עד לגירושין, אז המוח, תוך כמה חודשים, כבר מעבד את הזכרון לזכרון יותר מתאים, וסיפור האהבה מצטמק, מתערפל או נעלם). נעל ;-)

darth-ziv

New member
תראי

אני רומנטיקן חסר תקנה ולא מאלא שעושים את עצמם העובדה היא שמבחינת נסיון אפס כי את ההוכחה שלי קיבלתי בנות לא מחפשות רומנטיקנים אלא ``קולים`` וזה שני דברים הפוכים מה נתנה לי הרומנטיקה אפס הרומנטיקקה תעלם יום אחד ואני יהיה המעוז האחרון.......

shanikoo

New member
יש לי בעיה עם הרומנטיקה...

אני מאד אוהבת רומנטיקה,באמת,אבל משום מה,בכל פעם שהחבר עושה מחווה רומנטית כלשהי,או שאני עושה משהו,משום מה יש לי תחושת מבוכה...אני לא יודעת למה,אני לא מבינה את זה כל כך.... ברור שכמו כל בת,אני נמסה כשהחבר שלי מופיע לי בפתח הדלת עם פרח,או משהו קטן ואחר,אבל אני לא מרגישה בנוח עם זה...אבל מצד שני,אני רוצה שתהיה רומנטיקה...קצת מסובך...לא יודעת,עדיין לא הבנתי את זה.... בכל אופן,יש ויש מקום לרומנטיקה בעולמינו...אפילו הרבה...אני חושבת שבעולם ציני כמו שלנו,הרומנטיקה יכולה להציל אותנו הרבה פעמים.... כמובן,שלכל דבר יש גבול,ומרומנטיקה מעושה או מרוחה מדי,אני יכולה להקיא...עדיף כבר בלי רומנטיקה...קיטש... תגידו,זה חייב לבוא ביחד?רומנטיקה וקיטש? הרומנטיקה בבסיסה היא קיטשית,לא כן?טיולים על החוף,פרחים...כולנו לרוב מגנים את הקיטשיות..למה בעניין הזה אנחנו מעודדים את העניין? אני לא יודעת,כדאי שאחשוב על כל זה... טוב,אתם תענו כבר על מה שתרצו.... שני

אני לא חושבת שהיא מתה

הרומנטיקה בחיים לא תמות היא חלק בלתי נפרד מהאהבה אבל תראה אין הרבה מה לצפות מבנים בגיל שלנו בשבילם זה ענין טיפשי והרי אצלם אהבה זאת סתם מילה בשביל להכניס בת למיטה למשל תראה את כל בני ה-20+ להם יש אהבה וגם רומנטיקה הם הגיעו לשלב בחיים כשיש להם חברה אז היא הכל בשבילם אני לא אומרת שאין בנים בגיל שלנו שלא אוהבים מכל הלב ולא רומנטיקנים חסרי תקנה פשוט הם כל כך מעטים זהו בעצם...נגמרו לי המילים מקופלת-עד הפרור האחרון

למעלה