הרולרבליידס שלי

בן100

New member
הרולרבליידס שלי

איזה חברה הרולרבליידס שלכם? איפה קניתם אותם? כמה הם עלו לכם? האם אתם ממליצים עליהם, או שהייתם מחליפים אותם?

yoman321

New member
אני ראשון

הרולרס שלי זה DEEMAX 3 (או 4 אני לא סגור על המספר) של חברת סלומון קניתי ברוזן מינץ בת"א עלו לי 1300 אחרי הנחה (היום הם עולים ככה לפני הנחה) ממליץ מאוד!
אבל אני הייתי מחליף לדגם החדש CROSS MAX S-LAB עולה קצת יותר אבל בהחלט שווה את הכסף

נתן.ל

New member
אני שני

הרולרס שלי הם: K2 soul slide - חדש חדש, יש לי אותו רק שבועיים. נרכש באטלנטיס. עלה המון כסף אבל בנתיים זו נראית הוצאה משתלמת, אחלה רולר. K2 אלדורדו. נרכש לפני שנה וחצי באטלנטיס. רולר נחמד למתחילים, נעל רכה ונוחה להפליא, ביצועים לא בשמיים אבל להחלקת פיטנס רגילה זה מספיק בהחלט. אני ממליץ מאד. זהו דגם 2003 ועלה לי רק 600 שקל.

שלישי!!

יש לי SIAM 7 או 8..(החדש יותר) של סלומון, עלו לי כ 800 ש"ח מרוצה אבל מקנאת בדשא של השכן, רוצה משהו יותר מקצועי, רק אין בארץ מידות לנשים

m666s

New member
גמלי יש כאלה

אתמול במקרה הסתכלתי עליהם ואפילו עשיתי להם סיבוב בבית נסעתי הלוך ושוב מהמטבח לסלון ולחדר ממש קלסטרופוביה

נתן.ל

New member
למה בבית?

יש את העיר בשביל זה אם את עוד לא בטוחה העצמך מספיק יש את הרחבה בספורטק

m666s

New member
אני תקועה בירושליים הקרה ההררית

יש לי 2 דברים בתוכנית להזדמנות הקרובה: *לקנות מגינים *להגיע לנסיעה בתל אביב אני מניחה שזה יחכה לאחרי תחילת הלימודים ומעבר הדירה..

RieM

New member
דווקא יצא לי להכיר ב-TAR

זוג ירושלמים שהיה מגיע בקביעות למפגשי הפורום בימי שלישי.

m666s

New member
בכל יום ויום אני חושבת על זה!

מבטיחה שמתישהו אפסיק לחשוב ואעשה ומקווה שזה יהיה מאד בקרוב כבר היום אצא לי אל היער למצוא לי מגינים רשמתי כבר בפתק עם איזה סוג הולכים

yoman321

New member
לכי ליער המגנים

(וכן יש מקום כזה , ולמרבית האירוניה אם את נכנסת לשם על רולרס כדאי מאוד שיהיה לך מגנים
)

yoman321

New member
../images/Emo11.gif

אני פניתי אליך? אני דיברתי איתך? מי אתה בכ-ל-ל... |איקון של אלי ומריאנו|

למעלה