הרולינג סטונס

• פותח הנושא tabac
  • פורסם בתאריך

tabac

New member
הרולינג סטונס

רציתי דברים חדשים אז אמרתי יאללה למה לא דווקא הרולינג סטונס בקרוב אני טס לחול ללונדון ואני רוצה לקנות שם מוזיקה אז תמליצו לי על האלבום הטוב ביותר להתחיל איתו תודה

melancholy man

New member
המלצה אחת או שנים

או עשרה... כרגע הפיבוריט האישי שלי הוא let it bleed כבר כמה שבועות, אבל באמת אחרי סיבוב ארוך במחוזות הסטונס, כל אחד מ 17 (כן, 17) האלבומים שלהם מ 64 ועד 73 יתאימו לתפקיד.

Aeroguy

New member
שתי המלצות:

Let It Bleed Beggar's Banquet למרות שבימים אלה, האלבום שאני הכי חורש הוא Goat Head's Soup. אנדר-רייטד לחלוטין - ואלבום מדהים!

melancholy man

New member
מרק ראש עז

מהממוצדקים שבאלבומי הסטונס, כבר לא אחיד כל כך ברמתו כמו הקודמים, אבל עדיין, פצצת אטום.

Aeroguy

New member
הוא אכן אחלה אלבום, אבל...

...אתה באמת חושב שכדאי להתחיל לשמוע את הסטונס דרכו?

LEATHER REBEL

New member
ואיך בדיוק הבנת שזה מה שאני חושב?

עברתי על פני כל המאמר שלי, ולא מצאתי שום פיסקה שגורסת כך. חוץ מזה, טבק לא טען שהוא מנסה להתחיל כרגע את "מערכת היחסים" שלו עם הסטונז, ומכאן, שכנראה כבר יש לו איזה אלבום או שניים.

Aeroguy

New member
לא קראתי את המאמר...

...האמת היא שקראתי אותו בעבר, והוא מצויין
אבל ראיתי שכתבת אותו, וטבק ביקש "אז תמליצו לי על האלבום הטוב ביותר להתחיל איתו", ובגלל זה שאלתי...

tabac

New member
מי זה?

ואם אפשר גם את השם שלו באנגלית כי אני אישית לא מצאתי

Liorking

New member
כל אחד מה-4

Sticky Fingers Let It Bleed Beggars Banquet Exile On Main Street אני הייתי ממליץ להתחיל עם Sticky Fingers או Let It Bleed, כי הם יותר רוק'נרוליים, Beggars יותר מדי בלוזי למתחיל ו-Exile ארוך.

למעלה