הרווק 2 - כמה שאלות

הרווק 2 - כמה שאלות

עכשיו כשזה נגמר והפור נפל על הבחורה הלא נכונה אני תוהה: 1. מה קרה עם אהרון והלין? האם זה נכון שהם נפרדו על רקע דרישה שלו לחתימה על הסכם ממון טרם הנישואין? 2. האם יש אמת בשמועות שאהרון נסע מאז כמה פעמים לדאלאס? יש מצב שברוק חוזרת לחיי אהרון? 3. איפה ניתן לקלוט שידורים של הרווק 3? 4? אם יש בכלל? תודה מראש.

אני על הלין

הוא נראה טיפוס כזה שמעריך נשים עצמאיות, והלין נראתה מאוד עצמאית.. בדיוק ההיפך מ"חיזור גורלי" שכל כך שנא..

זורית1

New member
הרווק 2

היתי מעוניינת לדעת מהיכן את יודעת את המידע הנ"ל האם יש אתרים כשלהם על התוכניות הללו?

Aby2

New member
כנראה שזה נכון שהם נפרדו...

אני קראיתי שארון והלין נפרדו... אחרי שהוא בחר בה הם בילו זמן ביחד אבל כנראה הם לא מתאימים והם נפרדו... אני ממש מקווה שהוא "חזר" לברוק כי היא כזאת חמודה והיא יותר מתאימה לו.

input

New member
טוב לדעת שהוא לא עם הלין במציאות../images/Emo6.gif

אויי- ממש עשיתם לי את היום. הלין נראתה לי מעושה וממש לא מתאימה לבחור זהב כמוהו. כן יהיה מעניין לראות מה קורה איתם היום, והאם יש עתיד עם ברוק. אם לא הייתי מיעצת לו שילך אחורה אפילו עד גוון- גם שם הוא עשה טעות.

yes REAL

New member
ב9/2 ישודר ספיישל שעוקב אחרי מה

שקרה לארון והלין - "הרווק: ארון והלין מספרים הכל" שבו הם יספרו על מה שהשתבש במערכת היחסים שלהם ולמחרת ישודר ספיישל "הרווק: איפה הם עכשיו?" שבו ידווחו על קורותיהם של חלק ממשתתפי הרווק 1+2 והרווקה- כולל ברוק. הרווק 3 ו-4 ישודרו אחרי "הרווקה".

shavtai

New member
מממ...

תראי, אמור להתחיל עכשיו "הרווקה" שהיא אותה בחורה שההוא מה"רווק 1" נטש ואני יודע שבאמריקה לא מזמן הסתיים "הרווק 3" ואם אני לא טועה שודר באמריקה גם "הרווקה 2" (לא בטוח). כל מה שניתן לעשות זה לחכות שיס ריאל יביאו תתוכניות האלה כי אלה תוכניות שכל מיני רשתות שידור שונות באמריקה משדרות. כל תוכנית ריאלטי משודרת בערוץ אחר, זה לא כמו פה אצלנו שיש ערוץ אחד לכל התוכניות האלה. מקווה שעזרתי אפילו בקצת.

למעלה