Naughty Girl1
New member
"הרווקה" + "הברבור" = WOW !!
שני דברים: 1) בקשר לרווקה - מרדית בחרה את הארבע שאני הכי אהבתי: לני מתיו צ'אד איאן לני, מתיו וצ'אד לגמרי השקיעו בקשר. איאן פחות. הוא לא כל כך מתקשר איתה, לא פתוח כלפיה ואני חושבת שזה חסרון ענק. לא נראה לי שהוא ישאר עד הסוף. כשהיא העניקה לו את הוורד האחרון, הרגשתי כאילו היא עושה לו טובה. היא עצמה לא הייתה משוכנעת אם לבחור בו. 2) בקשר ל"הברבור". וואו! שוב פעם בכיתי כמו תינוקת
אני לא יכולה להשתלט על זה. התכנית הזאת כל כך מרגשת. השינוי שבת' [הבלונדה עם המשקפיים] עברה, היה מדהים. היא לא נראתה כל כך טוב, ואחרי הניתוחים - היא הפכה להיות, לא רק יפה, אלא פצצה עולמית.
אני בטוחה שבעלה בהחלט מצטער על שבגד בה. הגיע לה לזכות. השנייה התמידה פחות , היא זילזלה בדיאטה, עברה פחות ניתוחים , ופחות סבל. בקיצור - "הרווקה" ו"הברבור" הם 2 תכניות מדהימות. באמת. כל כך נהנתי הלילה, ויהיה לי קשה כשהם יגמרו
פגישת מחזור די משעממת, אני מתחילה לנטוש קצת
שני דברים: 1) בקשר לרווקה - מרדית בחרה את הארבע שאני הכי אהבתי: לני מתיו צ'אד איאן לני, מתיו וצ'אד לגמרי השקיעו בקשר. איאן פחות. הוא לא כל כך מתקשר איתה, לא פתוח כלפיה ואני חושבת שזה חסרון ענק. לא נראה לי שהוא ישאר עד הסוף. כשהיא העניקה לו את הוורד האחרון, הרגשתי כאילו היא עושה לו טובה. היא עצמה לא הייתה משוכנעת אם לבחור בו. 2) בקשר ל"הברבור". וואו! שוב פעם בכיתי כמו תינוקת