הרהור..

euxtne

New member
הרהור..

שמתי לב לעובדה שבכל פעם שאני רואה את מאיינרד בהופעות הוא לבוש כמו אישה... האם זה אומר משהו על ההעדפות המיניות שלו???

j i m m y

New member
לא רק כמו אישה

הוא גם מופיע בשיריון, בבגדי ליצן, בבגדי חייל.. ועוד המון. פשוט זו הדרך שלו להתמודד עם פחד במה

Here we go again

אז ככה, שמעתי בראיון אחד שמאינרד אמר שהסיבה לכך שהוא מסתובב על במה עם פאה או שדיים מפלסטיק היא כדי ליצור הפרדה בין מה שהוא על הבמה לבין מה שהוא בחייו הפרטיים. גם אם הוא הומו וגם אם לא הוא בתוך לא היה מספר על זה בשום טוק שאו או משהו כזה כי זה פשוט לא עניינו של אף-אחד!

../images/Emo45.gif

ובכלל, למי אכפת? מצידי שיבעל חיות חווה קטנות ותמימות בזמנו החופשי. כל עוד זה לא משפיע על יכולת הכתיבה וההבעה העצמית שלו, לא ממש אכפת לי.

indifferent

New member
באחד הראיונות....

........מיינרד אמר שרוב הדברים שהוא עושה או שר עליהם על הבמה נועדו בשביל להרחיק אותנו מדברים אלה. כך למשל אמר, שהוא שר על רצח ואלימות כדי שאנחנו לא נקום ונרצח מישהו. בנוסף אמר שהוא מתחפש כשהוא מופיע כי הוא רוצה על הבמה להתנתק מהמציאות, ועל הבמה הוא הופך למשהו שהוא בחיים לא יהיה.

j i m m y

New member
לדעתי התחפשות רק מוסיפות לShow

ובכלל לכל הענין הזה של TOOL. עוד פרט - בAPC הוא גם מופיע עם פאה, דבר שלדעתי די מחזק את הטיעון שלי שהוא מתחפש בשביל להתמודד עם פחד במה.. אבל דבר מוזר (מוזר?) הוא כשהוא הופיע עם טורי איימוס הוא היה ערום וטבעי לגמרי.. ועם כל ה"מיינרדיות" שלו הוא אפילו חייך והסתכל לטורי בעיניים- ואיפלו חיבק אותה !!! סוף העולם מגיע? כנראה שהוא מתכונן

Superunknown1

New member
../images/Emo32.gif

לבחור ששאל על החולצות של טול. אז הייתי היום, והיו שניים. אחת אני לקחתי והשניה דיי מכוערת, מקדימה כתוב טול בגדדול וזהו. (קניתי גם של NIN)

MelodicTruth

New member
חולצות של טול ו-NIN בארץ הקודש???

מי?? מה?? מו??? יש לי שתי חולצות של טול ואחת של NIN שהזמנתי מהאינטרנט....לא ידעתי שיש בארץ...

Superunknown1

New member
זה מה שקורה שאתה גר בירושלים. ../images/Emo3.gif

כן, בתומר שכתבתי עליו למעלה. המבחר כולל ברובו: בלינק 182, גרין דיי, מרלין מנסון, קריידל אוף פילת', מטאליקה, קורן, סליפנוט, איירון מידן.. אבל אם מחפשים שם טוב גם מוצאים.
מצאתי אפילו ראמשטיין ורדיוהד (לא לצחוק
), אבל נגמר הכסף.

למעלה