ערסי...
למה בחרת דווקא את הפרצוף הכועס? כי מכיוון שאתה לא משתמש באייקונים, ודברייך לרוב ישירים, יוצא שהרבה כועסים\נפגעים מתגובותייך [לא ככה?] אני בדעת טוטאל, בשיחה פנים מול פנים אפשר לראות הבעת פנים ולהבין יותר את המסר, מה רוצים מאיתנו, מי הבן אדם שעומד מולנו, [רושם יעני]. במדיה הזו, קצת קשה... אז החיוך\פרח שמתווסף לפעמים לתגובה ישירה אפילו בוטה, זה גורם לקורא פחות להתעצבן, יותר לחשוב על כוונת המגיב, מעין סימן לשלום ורצון אמיתי לעזור למרות ואע"פ שהתגובה ישירה מידי, ויש עוד אלפי דוגמאות... עכשיו תשובות לשאלותייך: 1. לי מותר כי אני אכן נערה מתבגרת
2. לא מחייב להסב את תשומת לב הקורא, אלא כעזר להביע את עצמנו, [כמו הדוגמא למעלה למשל] 3. הקישוטיות יכולה רק לעזור לתוכן, אם משתמשים בה נכונה, [למשל בימי הולדת לא נשים אייקון בוכה וכו'], לחלק היא מחפה על חוסר תוכן, לחלק היא מוסיפה לתוכן מלא. ואולי רק אתה לא רואה משהו? לא... מסתבר גם דניאל'ס רואה כמוך, וזה בסדר, וזו זכותכם, וכל אחד הרי מביע את עצמו בוירטואלי איך שמתחשק לו. רק מה, דניאל'ס כותבת תיאורים לפחות כמו: מחייכת, מחבקת, נשיקה וכו'... ככה יוצא שהיא גם יותר מובנת [דעתי]. מה שכן ערסי, אתה יכול לפתח ראיה סלקטיבית, זה יחסוך לך שאלות
או שלא... חייבת חייבת חייבת לקנות לך בונבוניירה