הרהור על

ערסlight

New member
הרהור על../images/Emo46.gif

מקור האייקון הוא בשפה האינטרנטית, זאת שבאה מהצ'טים. בכדי לחסוך זמן ולאפשר לדברים לזרום הומצאו קיצורים מקובלים. כמו, למשל, האות U שמחליפה את המילה YOU. מכאן, אפשרות להשתמש באייקון שיכול לעיתים להחליף מילה או אפילו משפט [והטכנולוגייה מאפשרת] הוא מפתה מאד. פורום אינו צ'ט. כאן דווקא מהירות התגובה לא העניין. מכיוון שכל אחד יכול להגיב בזמנו החפשי, לערוך, לנסח ולעשות הגהה לדבריו. [מומלץ, אגב] גם אין מיגבלה ממשית לכמות הדברים. מעניין לעצור לרגע ולחשוב למה הפורום נראה כמו אשוח בחג המולד. מה גורם לאנשים מבוגרים [ע"פ גילם] לקשט את דיבריהם בדומה ליומן של ילדה מתבגרת? האם זה רצון להסב את תשומת הלב לכותב יחסית לאחרים? האם הקישוטיות נועדה לחפות על חוסר תוכן ממשי? האם שימוש [מופרז] באייקונים פוטר אותנו מלהתנסח, להמציא את השפה של עצמנו ומכניס אותנו בחזרה לשיח [ואוצר מילים] של... ME TARZAN, YOU JANE ואולי... רק אני לא רואה משהו?

d a n i e l s 5

New member
לא יכולה שלא לחייך....

לא יכולה שלא להסכים כמובן..... ומאידך....מזכירה לעצמי ש.... אני ואתה לא נשנה את העולם ! זאת אני, לא הם.

משתמשת בהם רק כשאני מרגישה שחסר

משהו כדי להעביר את המסר בצורה שלמה, בייחוד כשיש חשש שההודעה שלי עלולה להשתמע לשתי פנים או לפגוע באיזו שהיא צורה (מוסיפה אייקון מחוייך). באופן כללי משתדלת להמנע.

אני חובבת אייקונים

בגלל הקריצה ההומוריסטית,בגלל הקישוטיות ... בגלל שלפעמים די באייקון להסביר את כוונת המשורר. ואם היתה אפשרות של מלל בצבע,בטח גם הייתי צובעת את האותיות
ואתה מכיר אותי אני בן אדם מאד רציני ושקול.

t o t a l

New member
שפת גוף, מימיקה ואינטונציה

מילים כתובות או מילים שנהגות, הן רק חלק מאמצעי התקשור שלנו כבני אדם. בשיחה פנים אל פנים אנו עושים שימוש רב [מי יותר ומי פחות] באמצעי תקשורת נוספים על מנת לחדד ו/או ללטש את המסרים שאנו מעוניינים להעביר. תנועות ידיים. הבעות פנים. גוונים ועוצמות שונות של הקול. כל זה חסר במילה הכתובה. אומנים [סופרים וכותבים] מסוגלים לכפר על החוסר באמצעות מילים מתאימות. אבל לא הכותב הממוצע. אני מניח שהשימוש באייקונים השונים, יכול לתת לכותב פיצוי מסויים.

החתולית

New member
מסכימה עם טוטאל

חושבת שהאמוטיקונים מחליפים את שפת הגוף, הבעות הפנים והאינטנציה. לפעמים הם נחמדים לי, לפעמים מיותרים, ובדרך כלל לא אוהבת הצפות שלהם בהודעות, אבל עושה בהם שימוש להבעת רגש במיוחד.

N D R

New member
../images/Emo13.gif

הכרתי פם שולה אחרת אבל גם את מיוחדת הנה אני אביר ברשת

maof

New member
יוווווווווווווווווו../images/Emo12.gif

גמני... רק לא נמצאה העדשה
מעוף

למעלה