הרהור משותף

Alon31288

New member
הרהור משותף

מה נראה לכם שיקרה עם הלהקה בעתיד? הם יוציאו עוד אלבומים? הם יקימו הרכב רשמי שימשיך אותם אולי? מה יהיה על אדי? הסוף יסתיים בפרידה מכל המעריצים באיזה מופע גדול ובלתי נשכח? אוף...זה יהיה יום בהחלט לא טוב...

דעה

אני חושב שהלהקה תסיים את הקרירה שלהם עם עוד 2 אלבומים, ולאחר מכן בטח תעשה סיבוב הופעות אשר בסופו יהיה מופע ענק הלונדון כאשר זה יהיה ההופעה האחרונה של הלהקה.

Awaken

New member
2 אלבומים זה טיפה אופטימי מדי....

אני חושב שיהיה לנו מזל אם הם יוציאו עוד אלבום אחד. אני לא חושב שהם יקמיו הרכב רשמי שימשיך אותם, זה ממוסחר ולא הסגנון שלהם, עדיף להם להזכר כאגדה. זה בטוח ייסתיים באיזה הופעת ענק מטורפת, ואחרי שהם יתפרקו יצאו איזה מיליארד אוספים ודי וי די וכל מני דברים כאלו, בקיצור יחלבו את הפרה עש הסוף. מה שאני חושב שבאמת באמת יהיה מעניין, זה מה שהם יעשו כמוזיקאים אחרי מיידן, מה שאני בטוח שכל אחד מהם יעשה.

נימרודל

New member
אלבום...

שניים בגירוד תחתית הקערה... לאיודעת. הם בטווח ישו סיבוב בכל העולם והופעת ענק... מה הם יעשו כמוסיקאים? לפי דעתי יעשו קצת הפסקה של כמה שנים ואז יחזרו אולי לאופרה? חיחיחי

the papercut

New member
הגיוני שהם התפרקו

בערך בשנים הקרובים ויהיה אלבום או שתיים יהיה הופעה סופית אחרי סיבוב הופעות גדול ואדי ישאר כסמל של האבי מטאל

MetalliKosta

New member
לדעתי יצא עוד אלבום

גג גג עוד 2 לא חושב שיהיה הרכב שימשיך אותם... ובטח יהיה סיבוב הופעות והופעת ענק אחרונה ואז אחרי כמה שנים איחוד ועוד כמה סיבובי הופעות. זה כמובן כולל גם DVD ועוד כל מני אוספים.

IroN MaideN1

New member
למה לדבר על הסוף?

ולמה אתם כל כך לא אופטימיים? זה לא שמיידן מתחילים להימאס ולהתמסחר(כמו מטאליקה למשל). הם רק משתפרים ומתחדשים ואפשר לראות את זה מצויין ב-dance of death לדעתי הם יתפרקו עוד הרבה זמן!

Awaken

New member
אבל פיזית הם כר זקנים....

כל אחד לוקח איזה 40 כדורים לפני שהוא עולה להופיע...

נימרודל

New member
"אייפה הטרנזיזטור?

אני צריך לעות התעמלות בוקר... אההה תה... נהדר! אםםם סוכר... אייפה לעזאזל הגיטרה שלי? בוא נכדים שלי... נלך להאכיל את היונים בפארק. למישהו יש קרקר? שנייה אני אוציא את המשקפיים. המממ אני לא זוכר את הנמש הזה על היד שלי... אדי אדי!!! איל לי שימה אין לי שימה..." חיחיחי עזבו....

למעלה