הרהורי ש"ל../images/Emo132.gif
אוקיי...אז קודם כל שלום! אני כבר מרגישה ממש חלק מהפורום וזה די מגניב למען האמת חחח... המממ בקיצור, הרהרתי לי קצת....אני מאוד מתרגשת מהש"ל מצד אחד, מספרת לכולם שאני "עוזבת" את החיים העירוניים לטובת הקיבוץ שנמצא כ 3 שעות נסיעה כמעט,מהבית שלי. אז מחלק אני מקבלת מבטי רחמים, חלק אומרים לי שאני משוגעת (מרובעים..) וחלק אומרים שתוך חודש אני כמו "טטלה" ב
(מקווה להוכיח להם ולעצמי שאני קצת יותר מחלדת שמנת מפונקת שמסוגלת גם להתרחק מהקן של אמואבא ועדיין להיות מסוגלת להתרגל!) אני לא מאמינה שאחזור כל שבוע הבייתה...ופה מגיעה שאלתי הראשונה: מי שגר רחוק, וחוזר כל שבוע...האם אתם באמת אורזים את כל חפציכם וחוזרים כלל שבוע הבייתה? איך היה בימים הראשונים?איך מתאקלמים בכלל...חחח(כמו שאמרתי, אני מתרגשת...ולא רק בגלל שזה משו חדש עבורי אלא שזה משו שרציתי מאז גיל ממש צעיר
). מצד שני, אני לא מרגישה שזה מסודר שם כל העניין...כאילו מה, אני אמורה להתקשר למקום השירות שלי ולבקש להפגש איתם, הם אמורים לצלצל אליי? הכל נעשה דרך הרכזת? ולמה אני לא הוזמנתי ליום כיף בשפיים?
אני לא חתומה על שום דבר, ואין לי מושגגגג עם מי אני הולכת לגור בדירה. ואם הבנות לא ימצאו חן בעיני?
ויש גם את ההתלבטות. קיבלתי לא מזמן מכתב מהרופא שלי ש"מאשר" לי להתנדב לצבא. ואני לא יודעת...יש איזשהו קצה של התלבטות..ללכת לעשות משו "רגיל", ואם לא אצטער על כך שלא עשיתי צבא כמו כולם. (למרות שאני מתכננת כנראה שנה ש"ל ושנה צבא).למרות שאני די בטוחה בעצמי לדבי מקום השירות...רק נוראאא מפחדת מהימים הראשונים,שהבנות לא יהיו כמו שחשבתי, שלא יהיה לי איפה לבלות ולאן לצאת (הקיבוץ קרוב מאוד לעיר, משו כמו 10 דקות נסיעה אבל אני בלי רכב ז קצת קשה להתנייד בלילה) ושהגעגועים ישברו אותי! אז חיזוקים, חיבוקים, עצות ומילות הזדהות יעזרו כאן
סליחה על האורך (נו הרהורים זה תמיד ארוך..אם זה היה קצר זה היה מאבד מהיותו ערעור!)..ומקווה לתגובות תודהה ביי ביי
אוקיי...אז קודם כל שלום! אני כבר מרגישה ממש חלק מהפורום וזה די מגניב למען האמת חחח... המממ בקיצור, הרהרתי לי קצת....אני מאוד מתרגשת מהש"ל מצד אחד, מספרת לכולם שאני "עוזבת" את החיים העירוניים לטובת הקיבוץ שנמצא כ 3 שעות נסיעה כמעט,מהבית שלי. אז מחלק אני מקבלת מבטי רחמים, חלק אומרים לי שאני משוגעת (מרובעים..) וחלק אומרים שתוך חודש אני כמו "טטלה" ב