הרהורי סוף לילה

גדוש

New member
הרהורי סוף לילה

אהבה זה המון דברים,עם אהבה,לא צריך להחפז או לרוץ. כמו יין טוב, משתבחת עם הזמן אם מצאת אהבה, מכל סוג ,יש לשמור עליה, לטפח ,כמו צמח. בעולמנו הנדיר, אהבה למצוא זה קשה. מילים של אהבה , הם מצרך מבוקש ,ישנם כאלו שלא מסוגלים לומר- מילות אהבה או להראות. ויש כאלו שאומרים ללא הרף ,צועקים אהבה. ואז נאמר להם: שמילים הם רק מילים ואין להם משמעות בכלל למילים אין משקל אז אם למילים אין משקל ממה אנחנו נפגעים?

PoshKale

New member
גדוש

קודם כל אני חושב שאהבה לא קשה למצוע בעולמנו. אבל קשה למצוא אהבה מתאימה...זה כן. ולגבי השאלה, יכול להיות שאנו נפגעים ממילים ריקות... ואם אתה מחפש משקל...המילה היא כמו לחיצת כפתור...זה הסוויטש. אין לא משקל, אבל הוא גורם לשינוי בעל משקל.

moran.l

New member
תיאוריה מענינית...

מה שלומך פושקי? מאחלת שבוע מצוין! ואני חושבת דווקא, שאהבה קשה למצוא. כי המכשול הגדול ביותר העומד לפנינו במציאת האהבה - הינו אינו אלא אנחנו. גם אני, גם אתה , יכולנו להיות מאושרים בשלב הרבה יותר מוקדם, אילולא עצרנו עצמנו. מסיבה בלתי ברורה מתמכרים לכאב ולדמעות.. קשה לומר ``מספיק``, אך המלחמה הכי גדולה בדרך לשם, לאהבה, היא זו עם עצמך.

עופרי-

New member
למילים יש משקל כבד ביותר!!

העניין הוא באיזה טון נאמרות המילים הללוץ מי אומר. באיזה הקשר או עיתוי. איפה, מתי. כל זה נורא חשוב. כשמישהי אומרת לך שהיא אוהבת אות, ברגע בו שניכם לבד, עםה רבה תושמת לב והקשבה, זה אחרת מאשר כשמישהי אומרת לך את זה בדרך-אגב, בסיום שיחת טלפון ``אה, כן ואני אוהבת אותך...ביי``. אני דווקא נעלבת דיי מהר מכל מיני מילים. אבל זוב, תלוי מי אומר ומתי. משהו שחבר טוב שלי יאמר יעליב אותי מאד, אבל אם אתה, שאתה זר לחלוטין, תאמר לי את אותן המילים, אני אולי אפילו לא אשים לב. ואהבה? כן היא מצרך נדיר ומבוקש אבל אהבה בריאה ונכונה, היא הרבה יותר נדירה.

moran.l

New member
את באת מאמינה

שיש דבר כזה כגון ``אהבה בריאה``? אינני שואלת מתוך הקנטה.. אלא מסקרנות טהורה. החיים לימדוני כי גם אהבה הנראית בריאה לחלוטין (דהיינו, כשאתה בתוכה, אתה מאושר, ושמח, ושלם יותר ומלא יותר ואמיתי יותר) = גם זו, כשתתפוגג, עוצמת הכאב בה תתמלא, עומק העצב אליו תיזרק - כה גדולים.. וגורמים לי לפקפק, הישנו דבר כזה כגון ``אהבה בריאה``. מלבד זאת, כל אהבה, נרצה או לא נרצה, מהולה בנושא התלות, וכ הבעייה העיקרית. קשה להפריד אהבה מתלות, אמנם אינן מתערבבות יחד, כשמן ומים הן, אך פעמים כה רבות נדמה כי פשוט האחת לובשת מסיכת השנייה.. וזה הכי מפחיד.. לפחות אותי.. להתמכר לתלות הלובשת מסיכת אהבה... אבל משתדלים. אסור לפחד, אחרת נפסיד את הדברים הטובים יותר בחיים.

moran.l

New member
חושבת אני

כי למילים משקל רב מאוד. וכדברי עופרי, תלויים הם בסיטואציה. אך יותר מן הסיטואציה, תלויים הם בבנאדם שממנו הם יוצאות. מכירה אני אנשים, שעבורם לומר ``אני מאושר/ת`` דרוש מאמץ כה גדול, והעניין מעיד על נוחות ושמחה ואושר ואהבה - וזוהי נקודת שיא לשמוע מילים מסוג זה מהם. אחרים יוכלו להפיק אינספור צרורות אהבה, הן במילים והן במעשים - אך נשאלת השאלה האם ישנם דברים בגו (רבים המקרים בהם האנשים הנוטים להראות ולהראות, עושים זאת בגלל שמפדים לפספס את הרגע, ומתנהגים בגלל הנורמות ולא בגלל איך שהם מרגישים, לעיתים המאום לובש בגדי מלכות...ואל לי לדבר בלשון רבים - כי ``אנשים`` , זה גם אני לעיתים.) אוהבת מורן

שוב תגובה לך...

אם למילים יש משמעות- ויש להם למה הם לא נאמרות בפניי? ולהיחפז זה באמת משהו שלא בלקסיקון שלי אז הלחץ הזה כולו שלך חושבת שהסבלנות שלי עמדה יפה במבחן המציאות אל תאשים אותי בטוב שרציתי בשבילינו אל תאשים אותי באהבתי ורצוני לחלוק איתך אותה אגב.. הרגשתי שאינך יודע מה היא אהבה אולי תשוקה למשהו שהיה חסר. זה כן =אלא שצועקים אהבה מראים אותה בדרך כלל ואז הכל בסדר -סביר ומניח את הדעת על שני הצדדים, כאשר יש תחושה שמסתירים ממך דברים או שיש דברים שמתאים לספר וחלק לא מתאים כי זה מפחיד או השד יודע מה אז חלק ממילות האהבה מקבלות משמעות אחרת - אצלי בכל אופן לא חושבת שמישהו אמור לסבול סבל שכזה מרצון כמו שאני החלטתי ומרצון ומתוך האהבה- אבל הנה מה שאני מקבלת ``הורדת אותי ביגון שאולה`` חבל שככה מקבלים דברים טובים ודברים רעים באים יותר בקלות

גדוש

New member
אין אשמה

זוכרת לטנגו צריך שנים? לא הפנתי אצבע מאשימה, לא אמרתי את ואת, כל המצב הזה, לא עושה, שירות לאף אחד מאיתנו, ההרגשה היא, כמו במיני קרב ואני מותש מזה וכך גם את. את גם ,מעדיפה לראות רק , את הרע לפעמים. אני ,זוכר ונוצר דברים טובים ומעדיף, לקחת אותם ואת הרע לבעוט.

!

מי מבינינו רואה רק את הרע?? תחשוב על זה אם עוד לא שמת לב אז למה אינך בועט את הרע?? ואם כל המצב הזה אינו עושה שירות לאף אחד למה לנו להיות צבועים ולהעמיד פנים שטוב לנו והכל בסדר?? יש פתרון לכל בעיה

למעלה