הרהורי לילה

הרהורי לילה

ראשית אני מתנצל שכל הפוסטים שלי דכאוניים, אך זה תואם את תחושותיי הפנימיות.. בעקבות "אדורם1" לא יכולתי שלא להרהר עוד קצת במצבי.. (מצטער אם אני חופר לכם.. ) לצערי הרב שרלו השיב לשאלותיי בשאלות משלו.. איני מאשים אותו אלא את עצמי שתליתי בו תקווה.. ושוב תוקפת אותי המחשבה שלא יהיו לי ילדים.. והסברים להורים.. ולחבר'ה.. ושאלוהים דפק אותי.. אם עד עכשיו חשבתי שהעובדה שאין לי התנהגות ומראה של הומו היא חיובית (כיון שמעולם לא סבלתי מהצקות וכו') - אני מבין כמה טעיתי.. כמה אני מקנא ב"ספר יקר" שכתב שההורים שלו תמיד ידעו.. מילא היו חושדים בי שאני הומו ואז הכל היה יותר קל.. אבל כשאף אחד מהמשפחה, מהחברים ומהישוב לא חושד בך אפילו ומצפה ממך כמו כולם לחתונה, ילדים וכו'.. עד עכשיו הייתי די משוכנע שאני פשוט הולך להתחתן עם משהי ולא לספר לה (גם אם אני חילוני וגם אם דתי).. וזה פותר כמעט את כל הבעיות.. חוץ מאחת גדולה- של חיים בשקר.. בזה אני מסכים איתך "ספר יקר".. אך תרשה לי לחלוק עליך בדבר אחר- קשה לי להתעלם מההסתכלות קצרת הטווח שלך בתגובה לאדורם.. עד מתי זוגיות מזמנת עם גברים? בסדר עד גיל 30 אנחנו עוד ניראה אחלה ונוכל להנות מהחיים.. אבל כמה אפשר? מה עם העתיד? אוקיי נגיד מצאת את הגבר המושלם ואתה איתו ביחד- כמה זמן זה יחזיק? מה אם איסור משכב זכור? ומה עם ילדים? ומה עם הסביבה? זוג הומואים דתי חי בארץ? כן בטח.. וגם לא דתי.. וכל זה כמובן רק אחרי היציאה מהארון.. מוות הרואי בצבא נראה כרגע כאופציה העדיפה..

אדורם1

New member

"עד מתי זוגיות מזמנת עם גברים?... אוקיי נגיד מצאת את הגבר המושלם ואתה איתו ביחד- כמה זמן זה יחזיק?" כמה זמן זה יחזיק אי אפשר לדעת, אבל גם אצל הסטרייטים אין הבטחה לזוגיות נצחית. הסטטיסטיקות יאששו זאת. הייתי נותן הכל בשביל לחזור לגיל 18. איני יודע את אופי החברה בה אתה נמצא כרגע, אצלי יכולתי למשוך את העניין עד לאחרונה בלי להינשא מבלי שאף אחד ילחץ עלי. אבל איפשהו שם באזור של 25-26 כולם מתחילים להתחתן. והם נופלים אחד אחרי השני... ואח"כ מגיעים הילדים... ומחשבת ה"מוות הרואי בצבא" חלפה גם בראשי בימי צה"ל העליזים, וכשהייתי מאוד קרוב לזה (לסתם מוות, לא הירואי), מצאתי את עצמי מתפלל לאלוקים שיציל אותי. שבת שלום

גם לך אומר:אתה יכול אב לילדים מאושרים ובן זוג

אוהב ואהוב.זוגיות כזאת של עשרות שנים קיימת אצלי, ואצל תריסרי חברים שלי. כולם בזוגיות ארוכת טווח. ואני מכיר אנשים שהתחילו זוגיות בשנות השלושים והארבעים שלהם, עם אנשים בגילם. ילדים - כיום זה לגמרי אפשרי להוליד ילדים גם כזוג גברים. רצוי שתתמקד בבעיות העכשיוויות, איך להיפתח לעולם שסביבך ולהיות כן איתו, לאט לאט לצאת מהארון אל המשפחה, ואם אתה עדיין לא בשל לכך, אז לפחות לבנות לעצמך אישיות בטוחה ושמחה, במקום הפחד הנוראי שלך מהחיים ומהסובבים אותך.

טיףטף2

New member
היי..

אני ראשית אתחיל בלומר לך שאתה חייב ליצור קשר בהקדם האפשרי עם הרב רון יוסף שליט"א. שתף אותו במה שעובר עליך והוא ידריך אותך. לאחרונה גם הקימו פרויקט חדש של זיווג בין הומואים ולסביות לצורך משפחה..(למרות שאתה צעיר רגע לחתונה). תשמח בזה שאף אחד לא חושד עליך,כי כשחושדים עליך חייך מלאים מרור,הצקות,העלבות,עלבונות וכו'. הלוואי ולא היו יודעים עלי שאני גיי,אבל אני תמיד אומר שאדם שלא שם לב שאני גיי או שהוא עיוור או טיפש. עם הזמן אני אט אט מבין שאי אפשר לחיות בהסגר,בתוך עצמי,יש לי חיים משלי ואותם אני צריך לחיות לא בריא לי אישית כל הזמן לגונן על עצמי ולומר"לא,אני לא הומו".אתמול כשהייתי בקופת חולים הפקידה פיתחה איתי שיחה ושאלה אם יש לי חברה,עניתי בשלילה והיא שאלה אם אני הומו,אמרתי לה שכן...ככה,סתם,בלי קשר לכלום אמרתי לה זאת.. באיזה שהוא שלב גם אתה תרצה להפסיק לחיות בידיעה"מה אחרים חושבים עלי או מה אחרים מצפים ממני." כי זו גישה נוראית לחיים. אתה יכול להביא ילדים לעולם,אתה יכול אבא נפלא וסבא נהדר,אבל הכל בהדרכה צמודה של רב מבין. אסיים שתיצור קשר עם הרב רון יוסף.הוא כל כך יוכל לפתור לך את הקונפליקטים העצמיים שיש בך שאתה פשוט לא תבין איך כל הדילמות שלך נפטרו כלא היו.

avitano

New member
בנימין היקר

אני שמח שאתה משתף אותנו, זה חשוב להוציא את מה שעובר לנו בראש ובבטן... אף אחד לא הבטיח שהחיים שלנו יהיו פשוטים, לא כסטרייטים ולא כהומואים נתקלתי לא אחת בגברים סטרייטים שלא מצאו את שאהבה נפשיהם והם חיים לבד ועוד יותר נתקלתי במי שמצאו את אהבתם והיא הסתיימה, מאינסוף סיבות גם אם לא מבחירה... ילדים? אפשרי. איך? יש הרבה דרכים, אני מאמין שהעיקר הוא הרצון זוגיות? גם אפשרי, נכון שזה קשה ונכון שתמיד קיים הסיכון שזה לא ימשך לנצח אבל ישנם זוגות של עשרות שנים וזה קיים, יציב וחזק כמו שנאמר מעליי, גם אצל סטרייטים אין התחייבות לנצח נצחים עד עצם היום הזה קשרים ארוכי טווח הסתיימו וקשרים אחרים נרקמו אני חושב שיש מקום לפנות לאיש מקצוע לשתף ברגשות שלך ומחזק את טיף טף, אם תפנה לרב רון אולי תוכל לקבל תשובות או נקודות למחשבה שלא יותירו אותך ככה אתה כמובן גם מוזמן לפנות אליי במסר אישי ונוכל לדבר, גם בטלפון נשתמע :] אופיר.

למעלה