הרהורי ליבי

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
הרהורי ליבי ../images/Emo4.gif

כבר הרבה זמן אני חושב לספר להורים שלי שאני חי עם בן זוג שאני הומו. כל פעם צץ לו משהו חדש כזה או אחר שמונע ממני לגשת אליהם ולספר להם. היום כשאני מסתכל עליהם, משהו אומר לי אל תספר, אין טעם, אני לא יודע אם זה הפחד שמתעורר בי כל פעם מחדש ואומר לי לא! או שזה אולי המקום שבאמת לא רוצה להכאיב להורים, ושבמקום מסויים אני לא כלכך רואה מדוע לספר. ישנם הרבה סטירות בכל הנושא הזה, ואני לא מצליח למצוא כיוון כזה או אחר, במה לבחור ובמה לא. לפעמיים אני חושב שעדיף שהם יישמעו את זה מאחר ולא ממני, אולי ייהיה להם יותר קל, אולי לי יהיה יותר קל, כשהם יבואו אליי וישאלו אותי. מאוד מבלבל אותי כל הנושא הזה, מאוד מבאס אותי שאני לא יכול לשתף אותם או להזמין אותם אלינו הביתה. ישנם כלכך הרבה דברים שהייתי רוצה לספר להם, שאנחנו נוסעים ביחד לאילת ולא לספר סיפורים אחרים, שאנחנו מחפשים בית ביחד, שאנחנו ביחד. זה באמת כל מה שאני רוצה לספר. אבל כל פעם שאני מסתכל להם בעיניים אני רואה איך הם עדיין כואבים וסובלים מבפנים על אח שנפטר, ומה אני עכשיו יפיל את זה עליהם?!. הם הרי מצפים שאני אבוא ואומר להם "אבא אמא אני מתחתן", ואני יודע שזה לא ייקרה, אז איפה אני עומד? אי יודע כמה הם מצפים לזה, להמשכיות. אני חושב הרבה על החופש שלי, אבל האם באמת אני תקוע בחיי רק בגלל זה? האם אני לא עושה השלכות גדולות מדיי? האם אני לא יכול להמשיך לחיות מי שאני מבלי לצאת אל העולם בקול תרועה?! אולי אני מפחד כי אני עדיין לא יודע איך אני אתמודד על העולם מסביבי שהוא בנוי הרבה יותר מאבא ואמא.........אולי זה קשור לבטחון העצמי שלי, ולהשלמה שלי עם עצמי לגביי מי שאני??? הרבה שאלות....
הרבה פחדים....
שמובילים להרבה צמתים ודרכים.....
ומשם....... אלוהים איתי אמן!

Liroy26

New member
הדבר הראשון שחשבתי לכתוב לך

הוא שלחופש שלך אין מחיר ושכן, אתה חייב לספר להם. אני עדיין מאמין בזה! מצד שני..לא יודע. אולי להפיל עליהם את הנטיה המינית שלך יכול להיות כבד מידי עבורם? אולי עדיף לתת להם לחיות גם בלי שהם יודעים את כל האמת? ושוב חוזרים לנקודה שהשקר הוא זה שיכניע אותך בסוף מאחר ושקרים תמיד מתגלים בסופו של דבר ואז זה כואב הרבה יותר. לא יודע...אני אחשוב על תשובה יותר ברורה ואחזור אליך.

S h a m i

New member
הרהורי ליבך...

הם ההרהורים של רבים מאיתנו. טוב, לא יודע אם רבים - אבל אני בהחלט שותף אליהם. ממקום אחר כמובן. אני והסיפור המשפחתי שלי, הפחדים שלי, החששות שלי, תחזיות העתיד וכו' וכו'... אמט מותק, מה אומר... לפני כמה זמן כתבתי את התקווה שלי, ושם אמרתי את שעלה בהרהורי ליבי. אני מבין אותך וחש את המאבק הפנימי. תשובות אין לי. למרות שזה נוגד את אורח חיי, במקרה הזה אני מעדיף לזרום עם הזמן ולחכות לרגע יפול עלי השגעון/המוזה/החשק/הדחף לבוא ולומר ברגע כזה או אחר... את התשובה שלך, אני מאמי מהכרות איתך, אתה תדע למצוא בתוכך, עמוק עמוק, ממש בחדר הסמוך לכל הפחדים והחששות העמוקים ביותר. שיהיה לך רק טוב! שמי

amet

New member
../images/Emo24.gif אחד גדול וארוך

בחרתי לכתוב את זה בכדי להוציא את מה שבליבי כך שאני אוכל להתבונן בזה ממקום נוסף. אוהב המון אמט

רותם ™

New member
תחשוב על זה ככה

מה יצא לך\להם מזה? מצד אחר אולי הם יפסיקו להציק לך לגבי חתונה אבל מצד שני זה להטיל עליהם חתיכת פצצה.וגם תחשוב האם אתה מוכ נפשית לאופצייה שהתגובה תהייה לא ממש אוהדת? אני סיפרתי להורים שלי אבל במבט לאחור זה היה בתזמון רע כי התגובה שלהם מאוד פגעה בי. תעשה את השיקולים שלך ותגיע למסכנה שהכי טובה לך ובכל מקרה

Liroy26

New member
השאלה המתבקשת היא

עד כמה באמת הוא יכול וצריך אם בכלל להקריב על מנת לסבר את אוזניהם של הוריו? גם לי לא היה קל לספר להם ואני בן יחיד בנוסף לכל הצרות, אבל להגיד שאני מצטער? בחיים לא!

Degeneration

New member
מבין את הלבטים

העניין הוא שבחיים לא שיתפתי את ההורים שלי בשום דבר. לא מה קרה בבי"ס, לא איך היה בצבא, העובדה שאני עצוב כי י' לא מתייחס אלי. רוב השיחות שלנו הם סתמיות וחסרות עניין. אני דווקא אוהב את זה. כמה שיותר יעזבו אותי לנפשי כך טוב יותר. אצלי אישית, כל זה נבע ונבנה במשך שנים ארוכות בשל העובדה שאני הומו. עכשיו - לשתף אותם בגורם שבגללו אני לא משתף אותם בשום דבר אחר? לא חושב שאני יכול לעשות צעד כזה גדול. הקפיצה בין שיחות מינימליות ל"שיחה הגדולה" נראית לי ארוכה ומייגעת מדי. ומי אמר שאני רוצה בכלל לקפוץ? אבל אולי זה תירוץ בגלל שאני מפחד? יתכן. שמע, בד"כ הכי קל לייעץ לבחור שנמצא בצרה דומה לשלך. אתה פשוט אומר לו לעשות את מה שאתה יודע שאתה צריך לעשות, אבל לך אין אומץ לעשות את זה. (נסו לומר את זה 3 פעמים רצוף) אז תשכח מהעצה הזו. תיקח את הזמן שלך ותעשה צעד רק כשאתה מוכן. כשתהיה מוכן, אם ובמידה, כבר תדע מה לעשות ואיך לעשות את זה.

Liroy26

New member
אני מאוד מזדהה עם הדברים שלך

יש לי הורים מקסימים אוהבים ודואגים, אבל יחד עם זאת גם מאוד מסרסים. הרבה פעמים מצאתי את עצמי שומר המון דברים בבטן ולא מדבר על דברים לעומק כי התגובות היו לפעמים..איך לומר נכון..לא מתאימות לאוזן שלי. לא מתוך כוונה שהעדפתי לשמוע מה שבא לי אלא מתוך זה שהם באו בגישה של "אנחנו יודעים מה באמת טוב בשבילך". מכיר את הבדיחה מה זאת פולניה? (אחת שצועקת עליך, עונה במקומך ואומרת לך להפסיק לדבר שטויות) תכיר, ההורים שלי! השאלה היא האם אתה בוחר להפנים את עצמך רק מול ההורים או גם מול שאר הסביבה?

Degeneration

New member
מקסימים אוהבים ודואגים

אבל אין לנו שום דבר במשותף ואני לא מרגיש בנוח לשתף אותם בכלום. לא יודע אילו תגובות אני אקבל, אני מניח שהן תהיינה שליליות אבל עם מוּכנות לקבלה. אמא שלי פעם אמרה שאם הבן שלה היה הומו היא הייתה מתמודדת כי אין לאף אחד שליטה על הדברים האלה. יש לי כמה חברים שלהם סיפרתי. התגובות היו סקרניות ופתוחות. להגיד שאני מוכן לצאת בקול תרועה וששון אל מול כל מי שאני בא עימו בקשר -ממש לא. זה עדיין קשה ומסובך. אחד הדברים שהכי מתריעים אותי הוא מה יהיה בעתיד. גם אם אני אספר לכולם, וגם אם כולם יקבלו את העניין בלי שום בעיה - אילו מין חיים אני אמור לנהל? מגיעים בסוף לשלווה וקבלה עצמית או שהחרא הזה ממשיך לנצח?

amet

New member
וכמנהגי וכתפקידי

לקבל אותך לשלום למשפחת סקס וזוגיות גאה עם הרבה אהבה
, וכמובן שאתה עומד לקבל
, לא ! לא לזה התכוונתי אלא לתמונה שלמעלה, והזמנה אישית ממני לספר לנו על עצמך, מי ? למה? בן כמה? סחטן על העבודה נשמעת מאתגרת משהו......
)

Degeneration

New member
את העבודה הזו כבר זנחתי

ומצאתי עבודה אחרת
בכל זאת, אני מוצא את כל החוויה הזו משעשעת. אני בן 22 ובאמת שאני לא יודע למה. למה לא? מה שכן, אני מקווה לעזוב את הבית בקרוב ואז אני מקווה שיהיה טוב יותר. מה עוד אני יכול לספר... הא, הנה עובדה מצחיקה - מעולם לא הייתי במסיבת גייז או בפאב של גייז. פעם אחת כשהייתי בן 15 עברתי עם חברים במקרה ליד מקום כזה (והיה שם מישהו חלומי עם מכנסי עור שחורים
) וכל-כך רציתי לעזוב אותם ולברוח לשם. באותו הרגע היה לי אומץ, היום כבר לא
אבל יהיה בסדר. אני מניח שגם זה יגיע בשלב מסוים. תודה על התמונה ותודה על קבלת הפנים

Liroy26

New member
ובמיוחד בשבילך

ביום חמישי הקרוב ישנה מסיבה במועדון ה"תאטרון". לירוי אמנם לא יהיה (מהדקים את החגורה מפאת הדירה החדשה..) אבל בהחלט ממליץ עליה בחום!

Degeneration

New member
ביום חמישי כבר לא אהיה בארץ ../images/Emo3.gif

ובכל זאת, לא חושב שאני מוכן לעשות את הצעד הזה עדיין

DJNYC

New member
אמט.

מה שצץ כל פעם ומונע ממך לגשת אליהם ולספר להם זה פחד, המבט שאתה רואה בעיניים שלהם הוא לא רק הכאב על אח שאבד, אלא על בן שמרוחק מהם ושמסתיר מהם את חייו. אני מבטיח לך שברגע שתספר להורים שלך תוכל לחקל את חייך ללפני ואחרי - ירד ממך הרבה כאב ופחד שאתה סוחב איתך כל הזמן בפגישותיך איתם. אל תנסה לנתח אותם, ומה הם רוצים ומצפים ומקווים - אלא תתמודד עם הפחד ותהייה אמיץ. לצאת מהארון זה לא "לצאת אל העולם בקול תרועה" אלא להיות אתה, ולא להתבייש בזה. כל השאלות הן אותן השאלות, כל הפחדים זה פחד אחד, וכל הצמתים והדרכים זו בדיוק אותה הצומת. מאחל לך חופש ויושרה.

amet

New member
שבת שלום DJNYC

אין לי ספק שבכל פעם שאני רוצה או חושב לספר להם, חלק מאוד גדול שמשתק אותי זה הפחד. הפחד הזה הוא מחולק להרבה דברים, אבל הדבר העיקרי הוא שאני לא חושב שהם יקבלו את זה כמו שצריך, הם אנשים מבוגרים, אבי הוא אדם דתי שהולך ו"מחמיר" מיום ליום עם נושא הדת, לי אישית אין בעיה, אבל אני כבר יודע מה תהיה התגובה. אני בטוח שאחרי שאני אספר להם יירד לי לא רק אבן מהלב אלא הרים שלמים, אני יודע שאני ירשה לעצמי לעשות יותר (בתחום העבודה), או לא לפחד שמישהו יידע ולהיות פשוט אני! |לוקח נשימה עמוקה| הרבה מילים אין לי כרגע, אני עדיין בצומת כמו שאמרת, אני מתבונן וחושב בסוף אני אמצא את הדרך הנכונה. באהבה

neshamma

New member
amet יקירי

אני ממש מבין אותך תרשה לי לתת לך חיבוק וירטואלי אני מרגיש שאתה נמצא במצב טעון רגשות והרגשות האלו גורמות לך לחוסר שקט אתה חיי עם הבן זוג שלך ובניתם לכם חיים משותפים פרטיים רק לכם מצד שני אתה חיי את חייך כאדם עם המשפחה שלך. זה כל כך טעון כששני העולמות האלו נושקים מאחל לכם טוב - והמון ותדע שאתה יכול להרשות לעצמך לקחת את הזמן - הוא שלכם וכל דרך שתבחרו היא הנכונה
''נשמה''

למעלה