הרהורי הלב

הרהורי הלב

לכל אחד מאתנו יש חיים מלאים בשאיפות,תקוות, חלומות וסיפורים שאין לאף אחד אחר. שמחה, עצב ואושר עד עצם... היום הזה... או שלא. רוב הסיפורים מתועדים בראשם של אלה שחוו אותם או כתובים במחברת חבויה שמעלה אבק. עכשיו יש לסיפורים האלה בית חם וזה פורום וידויים אפשר לקרוא כאן סיפורים ולחייך או להזיל דמעות לכן חברים כתבו כאן ואני מבטיח להשיב לכם על הכל תודה וביי בנתיים .....

tairon

New member
התחפשתי??

לא ממש לא מחלק פרחים מוכר לי מחדר 40 הוא איש מקסים וטוב לב אין לו קשר אליי מלבד שהוא איש חביב ותמיד עם מילה טובה ועד כמה שידוע לי אין לי פיצול אישיות אע``פ שאני מזל תאומים כומר יש פה רק אחד ..

אהה אהה עכשיו אני מבינה....

איך למרות כל הבלאגן לא הסתכסנו, כי אתה מזל תאומים, זה משו משו המזל הזה. ובקשר למחלק הפרחים הבנתי אם אתה אומר, אתה כנראה מכיר.

tairon

New member
יונית

אני לא המזל הטיפוסי ואם יש משהו שאני משתדל להמנע כמו מאש זה סכסוכים אני בעד הדברות ודו-שיח כי שיש תקשורת אפשר לפתור כל בעיה שישנה.. אני רואה בסכסוכים בזבוז אנרגיה מיותר עדיף להוציא מהבטן מה שיש לשמוע להשמיע והגיע לדרך המלך זאת השקפת העולם שלי כמה שפחות לריב עדיף

טאי, עמדתי במשימה?

אני יודעת שיש מי שלא יאהבו מה שאני כותבת עכשיו, אבל היה חשוב לי, מאוד שילמדו לדעת שיונית אחרונה למריבות.

עם חממה שכזו, מי צריך פרח...

היי מחלק, מקווה שהבנת את השורה שלי, הכי נכון שאפשר, גם אני חושבת כמוך שכל כך נעים כאן, ולכן זה כמו חממה. ועם חממה שכזו מי באמת צריך זר. קטן על המקום הזה. אבל אותך כנראה שצריך להפריח את השממה איפה שבאמת חסר.....

אהובה.א

New member
היי מחלקקקקק

ברוך הבא לפורום שלנו כייף ראות כאן את הוורדים שאני אוהבת אאחחחחח איזה ריחחחחחחחחחחח תודה שאתה כאן איתנו אהובה

למעלה