הרהורים

ls dm thc

New member
הרהורים

אוקיי אני בן 27 פריק של מסעות וטיולים מסביב לעולם אז ממתי שהשתחחרתי מהצבא עשיתי כבר 4 טיולים ארוכים וגדושים בהמון חוויות וזכרונות טובים ואני רואה את כל החברים והחברות מסביב שעשו את הטיול של אחרי צבא וישר נכנסו למסלול החיים ואני.... זה לא מספיק אני כל פעם שחוזר לארץ רעב ותאב לעוד הרפתקאה חדשה אז ההורים לוחצים והחברים וכולם מבלבלים לך את המח נו תתישב כבר אתם חושבים שהשגעון הזה יעבור לי? למי עוד יש את שגעון המסעות המטורף הזה יכול להיות שזה יהיה אורח החיים שלי? אני רוצה שעוד אנשים כאלו ישתפו יספרו את הסיפור שלהם אור ואהבה

אתה בסדר

כולם מסביבך לא נורמלים..... יש יותר טוב מלטייל כל החיים,לראות עולם,תרבויות,להכיר אנשים,ללמוד שפות? אין! אני איתך.

muga

New member
אני איתך

ואיתי גררתי גם את בנזוגי. כולם חושבים שאנחנו מטורפים, אבל התכנון שלנו עוד חצי שנה הוא לעזוב הכל ולצאת לטיול באסיה והפסיפיק לשנתיים... לי השגעון בא מהבית. ההורים שלי חולי טיולים, ולא תעבור שנה בלי שהם יטוסו לפחות פעמיים לחו"ל. אז ירשתי את זה מהם.. הלוואי שאני אוכל להפוך את זה לאורך חיים. לצערי זה לא כזה פשוט (אם אתה לא מליונר). ועזוב מה כולם אומרים/חושבים...תעשה מה בראש שלך. מי קבע שדרך החיים הנכונה היא צבא-לימודים-עבודה-חתונה-ילדים-פנסיה?? כל עוד אתה יכול, רוצה ונהנה לטייל - אל תפסיק.

בָלבָל

New member
אותי מעניין איך

יש כסף לטיולים שכאלה כשאין מקצוע/עבודה וכו'...?? וזה לא נראה לי מטורף בכלל... הייתי שמחה להיות כמוך

היית עושה בדיוק את אותו הדבר לו היה

לי כסף והרבה כסף אבל כל אחד ומחשבתו על העתיד אחד מהלקוחות שלי הוא בדיוק כמוך בא לרץ עושה עבודה לוקח את הכסף וטס לחצי שנה חוזר חזרה מקבל עוד עבודה ואחר כך טס שוב חצי שנה -שנה וכך הלאה וכך הלאה (תלוי מהו היעד למשל פסטיבל בשוייץ או חוויה יוצאת דופן בפורטוגל וכו'

bluesky22

New member
תראה לדעתי זה כיף ונכון שכל אחד

מכם לא יתנגד לעשות זאת לתמיד. אבל אני גם חושבת שצריך לדעת מתי להפסיק..זה כיף לטייל, זה כיף לבלות אבל לדעתי אפשר לעשות במקביל עוד דברים לא לברוח לתקופות ארוכות אלא יותר קצרות למשל בחופשים מהלימודים. אתה צריך להתבגר ולקחת את חייך בידיים - כי אח"כ אחרי שימאס לך אתה תצטער לא על הטיול אלא על זה שלא חשבת על מקצוע ואז זה יהיה מאוחר מידי. זה צודק שהחברים מנדנדים לך, אתה חשוב להם והם רוצים בטובתך, לדעתי כדאי שתקשיב להם, במקום לחפש תשובות הפוכות בפורום אתה צריך לקחת את עצמך ברצינות ולא לברוח מהחיים אלא להתמודד איתם.

ls dm thc

New member
שלא תחשבו לרגע

שאני לא חושב על העתיד ועל קריירה כמו כולם ואפילו עבדתי במשך שנה שלמה במשרד כל בוקר מ8 ועד 5 ופשוט הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להעביר את חיי בצורה כזאת ואני חושב שמצאתי דרך גם לשלב עבודה /קריירה בצורה הזאת של לטייל ולעבוד תחזיקו לי אצבעות אם אכן זה יעבוד ואני בטוח שיעבוד כי אני מאמין בדרך שלי בלב שלם נפגש בדרכים אור ואהבה לכולם

majaa

New member
אני כל כך איתך אבל

אני מאמינה מסיבה לא ברורה ש"החיים האמיתיים" הם גם חלק מהחיים. כל החיים שלי עשיתי רק טיולים קצרים ותמיד רציתי עוד.לפני שבועיים וחצי חזרתי מהטיול הגדול ואני עדיין רוצה עוד.. אבל לצערי אני גם יודעת שאני מתחילה ללמוד כי מה לעשות במוקדם או במאוחר אני אצטרך את זה.אבל זה כבר כל כך ברור שאני אמשיך לטייל כל זמן שיהיה לי בין שנה א' לב' או כל זמן פנוי אחר שיהיה. חייבים למצוא את האיזון ולא, החיידק הזה לעולם לא יעבור זה רק מחמיר עם הזמן! ואם תצליח לשלב עבודה וטיולים זה הכי טוב בעולם. אני מחזיקה לך אצבעות.

morgal

New member
קשה קשה

כמה אני מזדהה איתך.... אילו כל מילה שלך יוצאת מפי. אני מנסה לשלב בין החיים ה"נורמלים" לבין החיים האמיתים שכולנו רוצים שיהיו לנו. למדתי באוניברסיטה ועבדתי תוך כדי וכל שקל שחסכתי הוצאתי בחופשות בין שנות הלימוד- שלושה חודשים הם הרבה זמן לטיול (יחסית). וכמובן שהיה טיול סוף תואר. אבל מאז עברה שנה וחצי והלחץ גובר... כל יום יושבים במשרד ומפנטזים על הטיול- החופש, ההרים, הים, מקומת חדשים, אנשים חדשים... וזה לא מפסיק, הלוואי וזה היה מפסיק ולא חייתי בבעיה הזאת. וחברה שלי שהדבקתי אותה בחיידק רוצה שנסע. אבל אני נקרע- חיים "נורמלים" או חיים אמיתים. הלוואי ואפשר היה לשלב. יש לי ידידה מדריכת טיולים בחול ואני כל כך מקנא בה על זה שהיא מצליחה לשלב. כיצד אפשר לחיות ככה???

aviron

New member
חברה, חברה! יש פתרון ותרופה לכל חולי

ולראייה: קחו למשל אותי... מקצוע: מדריך טיולים בחו"ל... (מה שקרוי בעגה המקצועית "מלוה קבוצות בחו"ל, רק שאני לא מסכים עם הגדרה זו. אני מדריך ולא מלווה) רוצים דוגמא לגירוי התיאבון? קחו: ככה, בשנה-וחצי האחרונה? לאחר 4 חודשי הדרכה רצופה בהודו - שהיתי בהדרכה במקום האהוב עלי - תאילנד, בפסח הוקפצתי לתורכיה, את זה אני כותב לכם מאופטיה שבקרואטיה, שלשום היתי בונציה וב-14 לחודש מדריך טיול לסין... קיבלתם תיאבון? אז הנה הפתרון... וכם חברי הטוב dauu נח כעת מספר ימים בארץ לאחר שהתעיף מאד משלושה חודשי שהייה בתאילנד וצריך לנסוע השבוע לשלושה חודשים לשוויץ.. כן, גם הוא בעיסקי הדרכה...

aviron

New member
מי ש"פריק"

של מסעות וטיולים, ובן 26 כשואל השאלה בטוח שהוא לא בענין של להיות צמוד לטוסיק של אשתן ולכת אחיה לאן שהיא הולכת בית ולזבל לה במוח והיא, המסכנה, נאנחת בליבה "למה הנודניק לא יוצא קצת לחברים שלו", וגם לא בעניין לקום בוקר וללכת להחתים כרטיס. שילוב של פלזר וביזנס? זה העניין! הביזנס אצלי הוא גם הפלזר!! קריאה זו אינה נועדה למטרות שכנוע מסחרי לאף אחד...

oz s

New member
פתרון חלקי.

אמנם,אם אתה מרוצה מהסידור הזה,אז אין על מה להתווכח,אבל נראה לי שאני דווקא לא הייתי רוצה לשלב ביזנס עם פלז'ר - זה פשוט נראה לי גורע משמעותית מהחוויה של הטיול - שלא לדבר על כך שזה עשוי להמאיס עלי מקומות רבים,שאני מגיע אליהם בעל כורחי,וכעת בנוסף גם מוטלת עלי אחריות על קבוצת מטיילים.אולי(בטוח) זה נחמד יותר מעבודה רגילה,אבל לדעתי זו בטח לא אותה חוויה כמו תחושת החופש והעצמאות בטיול תרמילאים בלתי מוגבל בזמן או מקום..

למעלה