איתנצ^יק ......
New member
אני חייב להגיב
חבר`ה אני חייב להגיב ולספר קצת על עצמי....... אז ככה: בתור ילד קטנצ`יק
תמיד התחברתי לאנשים ואנשים תמיד התחברו אלי (אני לא יודע למה). ביסודי תמיד הייתי חבר של כולם (היום אני בקושי רואה את החברים האלה) באמצע תיכון עברתי מהבית ספר מאפרת לי-ם היה קשה אבל אחרי שבוע הייתי חבר של כולם וכולם היו חברים שלי (אני חושב) אתם מאמינים הערב כיתה הראשון היה בבית שלי עד כדי כך התחברתי לכולם. אבל אני חייב להגיד שיש לי גם חברים כאן כאלה שאני מכיר וכאלה שלא. אני חושב שאני מתחבר גם לכאן כמעט לכולם. אפילו שאני כועס על איציק האמת שבפנים אני לא כועס על אף אחד. אני לא רוצה להתחיל להזכיר כאן שמות של אנשים כי אני אהיה חייב לכתוב פשוט את כולם ולמי שבאמת אני התחברי ממש הם יודעים עלי (כמעט) הכל כי לכל אחד תמיד יש משהו שהוא לא מספר. בחיים האמיתים יעני לא באינטרנט יש לי ממש 2 חברים שהם הכי טובים שלי אחד מהם אתם מכירים בתור מט-מט הוא גם נכנס לכאן כדי לעצבן אותי הוא ידוע בשם the formatter אותו אני מכיר מכיתה ד` אבל הקשר איתו נשמר רק בגלל שאני איתו עכשיו גם בתיכון והייתי איתו גם ביסוי קשר כזה לא ישבר אפילו שנה הבאה אנחנו הולכים למקומות אחרים ללמוד אבל בגלל שאנחנו מכירים כל כך הרבה זמן אז אני מקווה שהקשר הזה ישאר. מה שרציתי להגיד זה ש.....לא משנה מה הגיל בן אדם צריך לדעת תמיד איך להיתחבר לאנשים אחרים כי לכל מקום שתילך אתה חייב שיהיה לך חברים אם לא יהיה לך חברים אתה לא תישאר שם הרבה זמן.......... חג כשר ושמח לכוווווווווווווווווווווולם אתם יודעים איפה למצוא אותי
כמובן בצ`אט בייייייייבייייייייייייי אוהב את כולם איתנצ`יק הקטנצ`יק...(
חבר`ה אני חייב להגיב ולספר קצת על עצמי....... אז ככה: בתור ילד קטנצ`יק