הרהורים

הרהורים

אני לא כותבת כאן הרבה, ובכלל, בזמן האחרון, אחרי שחזרתי להורי, אני מרגישה לא כל כך שייכת. כבר לא נאבקת כל כך, כבר פחות קשה לי, מגדלת את שתי בנותיי ומרגישה שיותר קל לנו, לפחות מהבחינה הכלכלית. עכשיו, שמעתי שילד של אחת האמהות נמצא במצב קשה בגלל פגיעת מכונית בזמן שהיה שם, בירושליים ולא יכולה שלא לחשוב, מחשבות מטרידות שהחלו לפני המקרה הנורא הזה. מחשבות שזה לא הוגן לסחוב ילד נכה כל כך הרבה בחום הזה, שזה לא הוגן לעמוד עם הפעוטות בשמש הקופחת. אני רוצה להלחם, אני רוצה להשמע, אני חיה את החד הוריות, אבל למה, למה לתת לילדים לסבול? מצטערת אם מישהו ייפגע בגלל ההודעה הזו.

היי נועה, טוב לשמוע ממך ../images/Emo24.gif

השייכות לפורום הזה היא לאו דווקא נגזרת של סבל או מצוקה זהו פורום של משפחות חד הוריות ואת בהחלט מעידה על עצמך ככזאת. יש המון פנים לחד הוריות, חלקן של מצוקה, חלקן של שמחה וחלקם של קשיים, מאבקים ונצחונות בתחומים שונים. יש משהו אחר קצת בהורות של הורה יחיד יש משהו אחר בחיי האהבה של הורה יחיד. יש משהו אחר בדרכו למימוש ולהגשמה עצמית. יש משהו אחר בסדרי העדיפויות של הורה יחיד. האחר הזה, הוא לא בהכרח מצוקה האחר הזה הוא לפעמים פשוט מיקוד אחר, דרך אחרת. מעניין אותי למה את מחברת את הפורום רק עם מצוקה, אולי זה משהו שעומד בעכריו... ואולי מנהל/ת חדש/ה צריכים לקחת את זה בחשבון. אגב, גם אני עכשיו אצל הוריי (משהו זמני שמסרב להסתיים) זה לא מקטין בכלום את החד הוריות שלי, או את השייכות שלי לפורום. ויש לזה מערכת חדשה של קשיים שמאיימים להכריע את כל הנוגעים בדבר.

m i c h a l i

New member
לנועה ונאווה ../images/Emo24.gif

גם אני לאחר שנתיים של לבד עם הקטנה נאלצת לוותר על החופש המבורך הזה לטובת המצב הכלכלי ( ואולי עליי לומא לרעת המצב הכלכלי). לאחר שנתיים בהם נלחמתי בעור שיניי להסתדר לבד גיליתי כי כרגע אין זה מציאותי. אז לקראת השנה החדשה הנסיכה ואני נחלוק דירה עם אמא שלי. לצערי אני כבר יודעת מה עומד בפניי... עשיתי זאת בעבר ( כשרק נפרדתי מבעלי) וחייתי שנתיים אצל אבא שלי יחד עם האחיות שלי. תקופה שהיתה לא קלה אבל הותירה זכרונות טובים ובדיעבד השפיעה על הקטנה מאד. אין ספק שאווירה ביתית ובית מלא באנשים אוהבים עושה את רשמיו על הקטנה הכל כך גדולה שלי. אז נחרוק שיניים ונתמודד עם המצב בגבורה ( כמו שאנחנו עושות תמיד) וננסה למצוא את הדברים הטובים בכך ... נשיקותתת ושבת שלום לכולם

למעלה