הרהורים...

עוף כנף

New member
הרהורים...

לפני שבוע שבתי, לאחר שהייתי 24 שעות ביממה במשך 7 ימים, עם צוות קטן מהעבודה, חדר עם שותפה, טיולים, מסעדות והמון המון בילויים משותפים לתוך הלילה. וחזרנו לשגרה. והיום שוב בערב של "לבד". ולא, לא עצוב. טיילתי לי, והחלטתי לפנק את עצמי בקפה ועוגה. וכבר תכננתי לי איזה קפה ואיזו עוגה. התבוננתי באדם שהמתין לשרות לפני. חשבתי לעצמי שהעיניים שלו מאד גדולות...
ובינתיים הוא הזמין בדיוק את מה שאני תכננתי לי... והתפתחה שיחה, וחיוכים, והוא התגלה כאדם מאד נחמד.. ו... ישבנו לאכול כ"א בשולחן נפרד... בהמשך הערב, במקום אחר, התפתחה שיחה מאד נעימה ביני לבין אדם אחר. בשני המקרים חשבתי לעצמי משהו כמו: "כמה שהוא נחמד, מעניין אם הוא פנוי...", (ולגבי הראשון, אפילו הצטערתי שלא הצעתי שנמשיך בשיחה בשולחן משותף) כשבדרך כלל לא הייתי חושבת על כך כלל. משהו השתנה בי? האם אני מתחילה "להקרין" צורך בבן זוג, או שמא סתם מחשבות "טבעיות" הן? (ותודה על ההקשבה...)

הרגעי.....טבעי, טבעי../images/Emo121.gif

כנראה לא סתם את בפורום פרק ב´ לוקח זמן להבשיל ממש ולרצות ממקום נקי ובריא בפרק ב´ אז...אם את מקרינה, או סתם חושבת הרגעי נא יקירה זו דרכו של הטבע ובמאמר מוסגר מזמן לא "נפגשנו" התגעגעתי

בטח טבעיות

רק שאולי הדחקת אותן הרבה זמן ועכשיו את נותנת להן את המקום שמגיע להן מתירה להן לבצבץ אל הכרתך...

*יערית

New member
עופית....

בסה"כ התחלת להקשיב לסובב אותך...ולראות את הסובב אותך... {בטח שעשית זאת כל הזמן...אבל למין השני
} ראית עיניים גדולות...הקשבת..ואופס גילית משהו על עצמך... מה פיתום..את פשוט מתעוררת לחיים
הצורך הזה לעולם לא עוזב אותנו ..הוא רק נרדם לפעמים...

ophra

New member
מה בין מה שתיארת לבין "הקרנה"...?

מה שתיארת נשמע לי הכי טבעי בעולם רוצה לדעת יותר מזה....???
אני מוצאת את עצמי לפעמים מסתכלת על נהגים ברמזור לידי ובוחנת אותם...
מונסה לראות אם יש בהם משהו שמוצא חן בעיני ואם כן - לנסות לנחש אם הם פנויים.... וזה לא רק נהגים ברמזור זה גם בתור בסופר או ברחוב, בבית קפה או בקניון בכל מקום!
רוצה יותר מזה....????
זה כל כך הפך למעין "טבע שני" שלי בשנתיים האחרונות שאני תוהה אם אני אצליח להפסיק עם זה ברגע שאהיה בזוגיות שוב... (ת´אמת....? די ברור שאפסיק... אפילו עכשיו, בחודש האחרון, הורדתי קצת את המינון...
) אז קודם כל תרגישי "נורמלית"... (אם יש בכלל דבר כזה
) עכשיו - בנוגע למה שאת "מקרינה".....? זו כבר לגמרי החלטה שלך וזו גם לא החלטה קבועה את יכולה להחליט בכל יום ובכל מקום ומול כל אדם להקרין משהו אחר... זה מין משחק כזה...
דווקא נחמד... עפ
(שחקנית מנוסה)

למעלה