הרהורים

אמיתי דבר ראשון קבל ../images/Emo39.gif

ואחר כך אספר לך שיש צ´אט אם רק רוצים,אפילו הצ´אט הישן בקישורי הפורום. לגבי מפגשים,אני אישית לא מצדדת בהם דוקא משום שהאנונימיות טובה לאנשים מסויימים ומפגשי פורום גורמים הרבה פעמים למריבות וחיכוחים מיותרים... ובקשר לתגובות? הרי לא צריך להכיר אישית כדי לדון בעניין משותף שיש לכולנו,זו דעתי האישית כמובן. מי שבא לו להפגש,שיפגש ומי שלא לא,לי אישית אין יד בדבר וגם לא יכולה למנוע. ואולי אני טועה? מי יודע...

פני הפורום

לא רואה שום קשר בין היכרות עם אדם זה או אחר לבין ה"הרדמות" הזמנית של הפורום, שכן, אם תעלה סוגיה כזו או אחרת - הרי לא משנה אם כותבה מוכר לי או לא. אתייחס לגופה של הודעה ולא למי שעומד אחריה. היכרות, לטעמי, יכולה רק לגרוע שכן במצב כזה, לעתים נמנע מלענות באופן "חופשי" כדי למנוע חשיפה כזו או אחרת של הכותב/ת ובכך נחטא למטרה. מפגשים? כל אחד ואחת יבחר אם מתאים לו/לה או לא, אך בהחלט אין לקשור קיומם/אי קיומם להתנהלות הפורום. לדעתי, לא עולים כאן נושאים אשר מגרים את האנשים לכתוב ולהגיב, וכשכבר עולה אחד ע"י אחד המשתתפים, (חדש/ותיק), הרי שתוך דקותיים הוא טובע בים של הודעות שאינן קשורות כלל ועיקר אליו ונמוג תוך זמן קצר בארכיון של תפוז לעניות דעתי, התנהלות כזו היא שמדירה רגלי/ידי רבים מהפורום שכן כידוע, יש לא מעט פורומים נוספים אשר עוסקים בבעיות דומות. נחמד מידי פעם לצרף שיר או סיפור, (גם אני חטאתי בכך, יותר מפעם אחת, מודה) להתבדח או סתם לנהל "שיחת חולין" אבל, חשוב שנזכור כי רק מידי פעם במעט הזמן שאני משתתפת בפורום נוכחתי כי זהו פורום קטן, אינטימי מאד ועם קבוצת אנשים נחמדה ביותר אשר מתאפיינת בהכנסת אורחים נהדרת. אלא מאי? (ואל תתנפלו עלי כי אין כוונתי לפגוע או לעלוב במישהו) שרשורים רבים הופכים להיות "צ´אטיים" ... היי, מה שלומך, בישלתי, קניתי, הלכתי לבנק. "דיונים" מסוג זה, ל"אורח" חדש בפורום נראים רדודים ומרתיעים אותו/ה מלהיכנס ולהעלות נושא "רציני" לדעתי, נושאים שיכולים לענין רבים מאיתנו (שכן אנו נמצאים אחרי פרק א ובפתחו של פרק ב, יש כאלו שגם ג) הם אלו שגרמו לפרקים הקודמים שלנו להסתיים, דרך ההתמודדות שלנו עם החיים שאחרי (ויש חיים), הרצונות/שאיפות שלנו לגבי טיב חיינו בעתיד, ועוד היד נטויה. בהחלט ניתן, לדעתי, להעזר בכתבות/מאמרים ולפתח סביבם דיונים אבל, בעיקר חשוב שנזכור - הפורום ייראה כפי שאנו נעצב אותו אם אנו נהיה ערים - כך גם הפורום אם נרדים אותו - הוא יהיה רדום ההחלטה על פני הפורום בידינו

ophra

New member
מה שלא תעשי בעניין.....

(ואני לא נגד פרסום חלילה...) תשתדלי .... אם אפשר.... לשמור על האווירה האינטימית שיש כאן זה חלק מרכזי בקסם של המקום הזה (לדעתי...
) סופשבוע קסום ונפלא לכוווווווולם

למעלה