הרהורים...

SaberTooth

New member
הרהורים...

אני מהרהר בשאלה הזו כבר כמה ימים, ולא הצלחתי למצא לה תשובה, שאלתי היא: מה לדעתכם יהיה בפרק/עונה האחרון/נה של הסידרה
כי הבנות לא יכולות להשמיד את המקור ואת כל השדים שלו, כי אפילו המכושפות לא יכולות להשמיד את כל הרשע בעולם, תמיד יהיה איזה שהוא ניצוץ של רשע, זה טבע האדם, וחוץ מזה תמיד אפשר למנות מקור חדש
אני לא מניח שהמפיקים ימשיכו את הסידרה את שהדמויות/שחקניות יהיו ממש זקנות וימותו מזקנה, אפילו אם הם ידלגו על הרבה שנים
אני גם לא חושב שבמפיקים יסיימו את הסידרה בכך שהבנות מתות בידיו של שד, כי הרי אף שד לא יוכל להביס את ה"מכושפות" ובהחלט לא נראה לי שהמפיקים יסיימו את העונה סתם ככה ביום בהיר של שמש, זה פשוט לא הסיגנון שלהם, לפי העונות עד עכשיו, הם חייבים לסיים בסיום מרהיב
אז מה אתם חושבים

Ophel McNeil

New member
אני משתדלת לא לחשוב.

אבל כשאני כן, זה מה שאני אומרת - אין סיכוי שנצליח לנחש מה היוצרים יעשו בפרק הסיום של הסדרה. הממזרים האלה יותר מדי מתוחכמים ושנונים, ותמיד מצליחים להפתיע מחדש.... דבר שני, ככל הנראה הם יסימו את הסדרה בכך שבערך הכל מסתדר (הן נשארות מכשפות, נשאר רוע בעולם, הן ימשיכו להילחם, פשוט לא נראה את זה). יהיה סיום מרהיב, ואחת האחיות, כרגיל - תסגור את הדלת, וזאת תהיה סצנת הסיום. מה שכן, בטוח, בטוח, אבל בטוח שהיוצרים לא ייתנו לדמויות להתבגר ולמות מזקנה. זה מטומטם! אף אחד לא רוצה לראות את הבנות בעוד שנים רבות, ואין לנו כל עניין בפייפר, פיבי ופייג´ יושבות וסורגות צמר ביחד. מסכימים איתי?

Paige

New member
היו לי כמה רעיונות...

מהם אני זוכרת אחד... פייג´ ופיבי מתתתתתווווותתתתתת... ופייפר, שנשארה לבד, מגלה שהרוצח הוא... *אופל תאהב את זה
* ליאו, כמובן, שכל פועלו היה בעצם כדי למצוא את הדרך המושלמת להרוג את הבנות. פייפר שבורה ובסצינה האחרונה של הפרק נערך דו-שיח בין פייפר לליאו, שמסתיים בפייפר שאומרת "אתה יכול להרוג אותי. לא נשאר לי שום דבר". ליאו מניף כלי מסויים (לא, לא את זה!!
) והפרק נגמר. מואהאהאהא....

Woogyman

New member
לאאאאא

אני שונא סופים כאלה :) (והדבר המפחיד שזה באמת מתוחכם, הם עוד עלולים לעשות משהו בסגנון). למרות שלפי פרקי סיום של ספלינגיות אחרות, אפשר ללמוד שהסיום בדרך כלל הוא האפי אנד.

Ophel McNeil

New member
באמת דרמטי, רק חבל

שלא הגיוני בגרוש. אם ליאו רצה להרוג את הבנות, עד עכשיו הוא היה מצליח בערך 23523523 פעמים. מה שכן, המשפט שפייפר אומרת בסוף באמת יפה....
אני מוחה דמעה בשבילה.

הוגו

New member
מה זה השירשור הזה?.........

איך אתם רוצים את הסוף של העונה החמישית, או שלישית ,או רביעית, ומה אתם רוצים שליאו יהרוג אותם מה????? אני מסכים עם אופל ב 100%

Ophel McNeil

New member
זה שרשור היפוטתי לחלוטין,

שבו אנחנו, בשביל הכיף, מעלים השערות מה יהיה בפרק סיום העונה. הדר נתן גירסה משלה (שדרך אגב, אני מאוד אהבתי, ויהיה נחמד אם גם אחרים יתנו סיומים משלהם :), לא גרסה שחייבת לקרות, או דווקא תקרה, או שאפילו הדר רוצה שתקרה, סתם גרסה. זה הכל.

הוגו

New member
אני לא אוהב סופים בכלל.........

אבל עם צריך אז שיהיה. פיבי,פייג´,פייפר וליאו,לא ממש זקנים,יש לכולם ילדים ויש לכול הילדים שלהן,אם כוחות חדשיים,חזקים,וכוח ה 3 תמיד יהיה והם יהיו בנות על מוות ויחיו לעולם וזהו הכול יהיה טוב ויפה ומשפחת האלוויל תמיד יחיו

charmed Phoebe

New member
הסוף שלי ../images/Emo58.gif

זה לא סוף שלווא דווקא נראה לי זה סתם משהו שעבר לי בראש (משהו עבר לי בראש! זה הישג חדש!
) בכל מקרה הנה זה: מכיל ספוילרים! אז ככה אחרי שקול יחזור לחיים עם כוחות אדירים תכננתי שהוא ופיבי בסופו של דבר יהיו יחד שוב (זה בשביל שתוכלו להבין את מה שאני הולכת לכתוב על פרק הסיום). חשבתי לי שנראה את פייפר וליאו יושבים עם מלינדה ועוזרים לה ללמוד לנתב ולפתח את הכוחות שלה (כשהיא כבר לא תינוקת כמובן), את פייג´ יושבת מחכה לדייט שלה (מצטערת לא ראיתי את העונה הרביעית חוץ משני הפרקים הראשונים כך שאין לי בדיוק את מי לשדך לה) ולידם את קול יושב לו ככה סתם ואחרי כמה דקות של דיבור פיבי יורדת ומספרת שהיא בהריון! (הפעם מקול ולא מהמקור) וככה הפרק מסתיים. להזכירכם שוב אני לווא דווקא תומכת בסוף הזה אלא פשוט זה מה שעבר בראשי...

p3

New member
הסופים האהובים עלי...../images/Emo19.gif

הם סופים כאלה מפתיעים, שמראים שיש המשך מותח, אבל לא מראים לנו אותו. לדוגמא, אחד הפרקים הממש ראשונים של באפי היה עם אשה/גמל שלמה (נראה לי), ולמרות שהם חיסלו אותה בסוף הפרק ראו שמתחת לאחד השולחנות בכיתה ריקה גדלות להם ביצים... היה משהו דומה באני יודע מה עשית בקיץ האחרון, ואני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון... ונראה לי שגם בגודזילה, אבל אני לא בטוח... אז אני חושב שזה היה ממש טוב, אם לקראת הסוף האחיות יילחמו עם שד ענקי ורב עוצמה, אולי הכי עוצמתי שהיה עד עכשיו, וכשהן יהיו בטוחות שהן הרגו אותו, בדיוק יראו אותו מתחבא, מתכונן להתנפל או משהו כזה... נשמע די דפוק כשכותבים את זה...

Woogyman

New member
וזה גם תמיד משאיר אופציה להמשך

סרט המשך או פרק איחוד או משהו. זה תמיד טוב. אפילו שבדרך כלל סופים כאלה מעצבנים, שעות אחרי זה מבלים בלחשוב מה קרה אחר כך.

למעלה