הרהורים ..............

חן (*_*)

New member
הרהורים ................/images/Emo22.gif

נמשכת כמו בחוטים לא נראים לא בדיוק מבינה את החיים פרח בר שגידלו בחממה טיפלו, טיפחו, דאגו למחסורה פיזית- לא חסר לי דבר, יש הכל אך נפשית? פעור בור מכוער וגדול. אולי אני כמו ילדה קטנה הרוצה לתפוס את הרוח במעופה רוצה אוטופיה, רוצה הכל בכל אהבה עזה ללא תנאים, כמו באגדות ובסיפורים הבנה, הערכה, נאמנות ומשיכה- האם זו שטות? או אולי סתם טעות......

חן (*_*)

New member
בעצם, במחשבה שנייה.....אולי רק

געגועים לימים טובים יותר?????????

והנפש-בור מכוער וגדול..

צמח,מפלסטיק ? הגעגועים שלנו הם להגשמה של תחושות שאכן,אבדו לנו כפועל יוצא, של שחיקת החומר לא שלנו דוקא אילו אנו איבדנו את התחושה לא היינו כמהים אליה לא זה אינה שטות זו דרישה לגיטימית להשבת האבדה.

גל ים..

New member
איפה אותו האביר מאגדה???

מוזר לכל אחד ואחת יש שאיפות יש מאווים לכל אחד ואחת יש את החלום שלה שאותו רוקמת היא שנים על אביר עם סוס לבן שימלא כל מחסורה על גבר שיפנק יאהב אותה גם אם תהיה בלה מקומטת וגם קצת שמנה... להביט במראה ולהגיד לעצמך נו אז מה אז אני לא חטובה וגם לא פצצת מין מג´ורנל וכן מה לעשות גם עליתי לא מעט במשקל... אז מה גם הוא כבר לא כל כך ניראה במיטבו יש לו מעט כרס וכן גם השיער הלבין קמעה ולפעמים כשיורד הוא מהמיטה אז כואב לו הגב והשריר קצת נמתח ומה לעשות כבר לא עושים זאת שלוש פעמים או חמש לפחות... כן הילדים כבר גדלו חוזרים ממסיבות ואנו רצים עם שעון הזמן כבר לא ילדים כבר לא צעירים התבגרנו עם השנים ... שיער הלבין עוד קמט הופיע על הפנים.. ואת רוצה שהגברים ישרקו כמו פעם לפני שנים.. כשהלכת במיני עם עקבים.. או אולי על החוף כשהציצים קצת נחשפים.. ואת עוד חולמת על נסיך מאגדה שיאהב אותך גם כשתהיי זקנה בלה מקומטת וגם מעט שמנה.. שיקרא לך בובה מתוקה נשמה גם אחרי עשרים או שלושים שנה.... אז מי לא חולמת על אותו הנסיך מאגדה או גבר שהגיע מארץ רחוקה שאיש לא שמע.. שיאמר ללא היסוס אוהב אותך עד כלות הנשימה גם כשתהיי זקנה מקומטת בלה... גל

חן (*_*)

New member
והיכן הנסיכה מהאגדה?

רחוק היום בו אהיה זקנה ובלה בינתיים אני עדיין חשה כילדה צועדת במיני מטופפת בנעלי עקב משכימה בבוקר בחיוך ושיר בלב מתעלמת משריקות ופניות הגברים למרות שעברתי כבר את גיל העשרים ובכל זאת, עדיין כמו ילדה קטנה ממשיכה לחלום חלומות על אהבה כזו שהייתה לי לפני לא מעט שנים כשנישאתי לבן זוגי בערך בגיל עשרים חלומות, לא תלויים בגיל או קמטים יתכן שאחלום כך גם בגיל שישים ואולי לא..............

למעלה