הרהורים של תוגה

dudu1212

New member
הרהורים של תוגה

אסור להישאר בחול המועד לבד בבית, כי אז מתחרפנים. היום ביליתי את כל היום בביתי. וכשבחוה"מ אני מונע מעצמי כל עבודה שיש עמה טרחה אני מתחרפן (ונהייה חרמן בטירוף). בנסיבות המצערות האלה עברתי על שרשור ההיכרויות של הפורום בחמש השנים האחרונות. ואותם אנשים, בעלי אותן כתובות מייל (את חלקם אף זכיתי להכיר בצורה זו או אחרת), חוזרים על עצמם מהודעה להודעה. כולם מחפשים מישהו נחמד להכיר. הזמן עובר, גיל המחפשים עולה (שוב, אלה אותם אנשים שחוזרים ומפרסמים מודעה כל כמה חודשים), והביצה נשאר טובענית. זה כל כך מעציב שאנשים (ואני בתוכם, אף שבמקרה הזה לא פרסמתי מודעות בלוח ההיכרויות) טובלים כל השנים האלה באותה ביצה עכורה.

מזדהה איתך.‏ ‏

נכון צודק,‏ ימי חול המועד הם ימים קצת משעממים,‏ אך "השעמום מביא לידי עבירה" צריך למצצוא תעסוקה כל הזמן צריך למצוא איזה משהו לעשות כגון לצאת להסתובב עם חברים/משפחה,‏ לבקר ידידים ‏,‏ לעשות על האש כפי המקובל....‏ הכי חשוב לא לשתעמם,‏ ת`אמת גם לגלוש באינטרנט זה לא שיעמום בתננאי שיש מה לחפש באינטנט כי אם לא אז סתם נכנסים לצ`אטים או כל מיני אתרים לא רצויים.‏ שיהיה חג שמח,‏ אוהב.‏ ‏

leopold5

New member
הי דודו יקר

אולי יש קושי למצוא זוגיות בין גברים דתיים, אבל לא למצוא זוגיות אין פירושה שאנחנו נמצאים בביצה עכורה. הרי גם אתה וגם אני התפתחנו מקצועית בשנים האחרונות, הכרנו חברים, בילינו, שמחנו, חיינו. צריך להיזהר מעריצותו של המודל הזוגי על תחושת העצמי שלנו. ודוק: המדגם של הכותבים בפורום ההיכרויות הוא המדגם של אלה שנשארו בו, לא של אלה שמצאו זוגיות מחוץ לו ולכן לא כותבים בו. זהירות מהטיות סטטיסטיות! שלך, ליאו

ספר ריק

New member
חלק מהכותבים בפורום מצאו בן זוג

וחלק אחר בכלל לא מחפש. עלול להשתמע מדבריך שהפורום מהווה פלטפורמה להכרויות. אני ממש לא רואה זאת כך, ואני מאמין שגם רבים אחרים מהכותבים בפורום. מי שמחפש להכיר דרך האינטרנט יעשה זאת כלל הנראה באטרף/במסרים אישיים/בלוחות ההכרות של הפורום. רוב הנושאים המועלים בפורום עוסקים בשאלות מהותיות של התמודדות עם הנטייה וסתם נושאים שמעניינים אותנו, אך אינם שרשורים של הכרויות.

למעלה