הרהורים של חורף.......

הרהורים של חורף.......

מכירים את זה שאתם מוקפים חברים..אך בעצם לבד.........אני מרגישה לאחרונה איזה ריקנות.לאחר הפרידה האחרונה [שמי שמכיר אותי יודע שגם שם לא היה הכל ורוד..]פתאום מוצאת את עצמי שוב הרבה עם החברים.מארחת מתארחת..אך לבד!!ואצלי הלבד כרגע הוא לבד...... ועד שאני מוכנה לצאת לאיזה דייט.הכל נפלא הכל נחמד..ופתאום הם נעלמים!!!!!למה לגברים אין את האומץ להגיד לא מתאים.. בימים האלה של הקור כל כך רוצה משהוא לידי.... חורף בריא וזוגי לכולנו......

אiר1

New member
וואי אהובה

נשמע שאת מדברת מגרוני. גם אני אחרי פרידה מאד טריה וגם אני לא מבינה, איך קשר ארוך ומשמעותי הופך להיות משהו, שאפשר פתאום לברוח ולהעלם ממנו, כאילו זה היה מפגש מקרי ברחוב. וגם אני שואלת, למה הם נעלמים??? למה אי אפשר לדבר על מה שמפריע, להסביר, לפרט, לגשר על הפערים ולהתמודד יחד. ההעלמות הזאת, הבריחה הזאת... פשוט לא מצליחה לעכל ולהבין את אופן החשיבה הזה, שמביא להתנהגות ילדותית שכזאת. שולחת לך חיבוקי גדול
בהצלחה!

חגי סרי

New member
אחותי אנחנו פשוט אחרים (גם ילדותיים לפעמים)

גבר איננו אדם נטול רגשות- הוא מרגיש ורגיש בדיוק כמו אשה, אבל משתמש בזה אחרת. גבר שואל את עצמו "אם הקשר נגמר בשביל מה לעזאזל אני צריך לדבר עליו? זה מאחורי? אז יויפי קדימה הולכים הלאה" אין לזה שום קשר אליך. הגבר מוציא את רגשותיו כשיש סבה לכך לא כשאין (כפי שזה נתפס בעיניו כמובן) כשגבר כועס זה בגלל שיש לו רגשות, כשהוא מתוסכל - זה רגשות כשהוא מתנתק לעולמו זה כי יש לו רגשות. זכרו כלל נשים יקרות !! בשבילכן , שיחה היא אמצעי לפריקת רגשות, בשביל גבר ממוצע שיחה היא טעינת רגשות. עכשיו הביני אשה חביבה. אם הוא אהב אותך ונעלם זה בגלל שקשה לו זה בגלל שהוא רוצה לסיים את הקשר שנעלם ולא לפתוח אותו בשיחה או במפגש. הבנת? זה לא קשור אליכן כנשים. גם אנחנו לא מבינים מה אתן "מתקרצצות" וצריכות טקסים ודיבורים על כל דבר. אתן רצות אותנו? בואו נדבר , אתן לא רוצות? על מה בדיוק יש לדבר עכשיו?

שקד74

New member
אהבתי את ההסבר והפרשנות לשפות השונות

לו הבנו את עולמכם הרגשי ואתם את שלנו, היו נחסכים בעולמינו הדואב המון כאבי לב ואולי גם הרבה גירושים. אולי ננצל את הפורום לשיחות כאלה שבהם ננסה להבין את השפות השונות הגברית והנשית , אולי זה יסייע לנו לפחות בפרק ב'

אהובתי ../images/Emo23.gif

אני כ"כ מבינה אותך. אנחנו יכולות להיות מוקפות בעשרות חברים וחברות ועדיין להרגיש בדידות עצומה. למה הם נעלמים? עדיין לא הצלחתי לפענח את המח הגברי... אולי נברר אצל גברברי הפורום... חורף חם ומחובק לכולנו

צודק אבל

אולי זו רק תחושה שלי שזה קורה יותר אצל גברים כי אנחנו הנשים פועלות יותר מהרגש ולגברים יותר קל לפעול מהשכל?

TILTAN2

New member
צודקת אבל...

זו טעות לחשוב שגברים פועלים רק מהשכל בעוד חודש אני חוזר לארץ (אי"ה) ואשמח לבוא לאחד המפגשים שאתם מארגנים

touti

New member
אהובה האהובה../images/Emo24.gif

מדהים איך שניקים מסוימים ממש מתאימים לבעלי הניק
לדעתי את מפרשת את הלבד כמצב של אין בן זוג לצידך! כשמצד שני את מוקפת חברים אוהבים ואכפתיים, כך שלמעשה את לא לבד
ובעניין השני, אין הרבה מה לעשות, יש אנשים שלא נוח להם להגיד לא או לענות ולסרב ולתת הרגשה של דחיה. אגב, גם אני כזו, מעדיפה שיבינו לבד את המסר ורק כשאין ברירה אז אגיד את הדברים בצורה ברורה
אני גם חושבת שלא טוב לפתח תלות בבן זוג מאידך איך אפשר בלעדיהם??
אז אי אפשר איתם ואי אפשר בלעדיהם
חורף חם בריא וזוגי

תותי יקרה...

הלבד שלי הוא כרגע לבד.....[לא אפרט כאן מדוע.אך מי שצריך לדעת יודע...]זה נכון שלא רק בנזוג פותר את בעיית הלבד.הייתי בנשואיי 17 שנים לבד!!!!!!! אך הצורך בזוגיות קיים בכולנו...וההתעסקות עם זה [כשיש זוגיות]ממלא אותי במקום שיש לי חלל... חלל של הלבד.וכן לפעמיים אני מרגישה לבד בעולם....... חיי הביאו אותי לכך..מבלי שהזמנתי....... ולגביי הגברים שנעלמים.. זה מוזר שהם מתנהגים כרגיל..ופתאום אין...נעלמים!!! יש את הדייטים שאת מרגישה מהתחלה שזה לא זה.ויש את אלה שאת יוצאת בהרגשה טובה..ומדברת על המשך..ומדברת למחרת עם הבחור ונחמד וזורם... ופתאום דממת אלחוט. את מתקשרת הוא לא עונה.וזה נגמר.. אני חושבת שאני יודעת מה הסיבה אך זה לשרשור אחר.. [זה שיש כל הזמן פניות באתרי הכריות והם חושבים שאם הם ינסו עוד אחת..ועוד אחת.. הם יצאו גברים....] בהצלחה לכולנו..

touti

New member
נכון לפעמים יש הרגשה כזו של לבד גם כשמוקפים:)

כל מה שנותר זה לחבק

למעלה