הרהורים של בוקר

הרהורים של בוקר

יש דברים שכנראה אי אפשר לשנות. אנשים שונים זה מזה, לכל אחד קצב אחר. . מותר להשאיר לפעמים כיור מלא ולנקות מחר. מותר להשאיר את ערמת הכביסה ולקפל אחרכך. מותר לא לבשל ולאכול מזון מוכן. מותר גם לצאת לאכול במסעדה. מותר לעשות דברים אחרת ולבד. מותר לעשות דברים אחרת ולא לבד. מותר לעשות דברים אחרת ועם אחרים. . מותר אחרת בחיים. בכל המובנים. . . אסור - לוותר על מה שבאמת חשוב אסור - לוותר על החיים אסור - לוותר על אהבה אסור - לוותר על עצמנו . חובה - לאהוב את עצמנו. רק אז נוכל לאהוב באמת. . . פעם אמרו לי שסגרתי את עצמי בכלוב וזרקתי את המפתח. מצאתי את המפתח. היה מי שהושיט לי אותו מבעד לסורגים. את המנעול - רק אני אפתח. לצעוד החוצה מהכלוב - רק אני בכוחותי. לצאת אל העולם ולחיות אותו - רוצה אני בכל מאודי . בוקר טוב לכולם.

shir23

New member
איש מערות יקר...

לדעתי אפשר לשנות הכל, מותר הכל בתנאי שזה לא יפגע באף אחד ואת המילה אסור אני לא כ"כ אוהבת... סתם רציתי להגיד שאהבתי את מה שכתבת. שיהייה לך בוקר טוב.

גם אני לא אוהב את המילה אסור

אבל, בשורה אחת אפשר להכליל שאסור לאסור את המותר. . . ולא לפגוע באף אחד כולל בראש וראשונה את עצמנו.

karin45

New member
הכלוב שלי...

כמה שאתה צודק ואולי מישהו יעזור לי למצוא את מפתח הכלוב שלי... אהבתי מה שכתבת וממש מזדהה קארין

האלי

New member
כשעליזה שאלה

(את הזחל זה היה נכון?) באיזו דרך עלי לפנות? ענה לה הזחל: "לאן את רוצה להגיע?"
נשמע כאילו אתה כבר יודע לאן אתה רוצה להגיע, ואז הרבה יותר קל למצוא את הדרך.
לו היה הדבר בידי, הייתי נותן לך את ברכת הדרך ומאחל לך דרך צלחה. אין מקום שטוב וכדאי ללכת אליו יותר מאשר אל עצמך.
באמת באמת, דרך צלחה. שלך, האלי.

תודה לך

אני גם זוכר שאיתך שוחחתי ראשון. ותמיד צריך לזכור את הפסוק: "דע מאין באת, לאן אתה הולך ובפני מי אתה עתיד ליתן את הדין"

אפשר ברשותך לקחת את השאלה

של עליזה והזחל ולמקם אותה בראש העמוד ? כי הרי זו התמצית של החיים. פשוט ,ממצה, בהיר- ואני כבר גונבת לך את הדימוי(בעצם לקרול לואיס).

.הייתי שם

אהבתי את מה שכתבת. מי שכותב בצורה כזאת, נמצא כבר בדרך לשם. גם אני הייתי שם פעם, בתוך כלוב של זהב. מצאתי את המפתח לעצמי, בעזרת איש אחד מדהים, שעזר לי, שעודד בימים של סימני השאלה, בימים שהכי קל היה לשוב לכלוב ההוא, כי הוא היה מרופד בדברים מוכרים. אך אני לא ויתרתי לעצמי, עדין לא מוותרת. את הכלוב עזבתי מזמן, אך הדרך לעצמי עוד נמשכת, ואני מניחה שהיא תימשך עד אחרון ימי, כי תמיד יש עוד ועוד לגלות על עצמך. מאחלת לך דרך צלחה אישה חדשה

אכן עוד הדרך נמשכת

למעשה רק התחילה. אני עומד זקוף על שתי רגלי ומנסה לשמור על שיווי המשקל מבלי שאצטרך לאחוז בסורגים. מדדה קצת אבל לומד לצעוד. כל כך הרבה זמן שלא צעדתי, וקצת התאבנתי. עוד אחזור גם לפזז ולרקוד, לא רק ללכת. אני בטוח בכך. תודה על התמיכה החמה.

tullana

New member
כל הכבוד איש

הייתי רוצה לומר את אותו הדבר על עצמי אבל אני יותר בעניין של לשרוד, לצוף על המים. ואולי לי יקח יותר זמן כי אני מטופלת בילדים ולא מפרנסת כרגע בכלל. שיהיה לך רק טוב.

גם לצוף על ההמים חשוב

כי זו עמדת המוצא להתחלה של שחייה... אני מאחל לך שתצליחי לנווט את דרכך בין הגלים. בכל הקשור לתמיכה, הפורום מציע תמיכה נהדרת. אני יודע זאת מנסיוני.

למעלה