מאיוש המקורית
New member
הרהורים של בוקר....
בעודי מכינה לעצמי את ארוחת הבוקר ואת הסנדביץ' למהלך היום עם הפרי ובקבוק השתיה, חשבתי לעצמי: "איזו אמא אני אהיה...?!" אני חייבת לשתף אתכם בסדר היום המטורף שלי בשביל שתבינו למה אני מהרהרת כך: 6:00 בבוקר השעון מצלצל- הכל טוב ויפה אבל קשה לפקוח את העינים. 6:30 הוא שוב מצלצל- רק שהפעם מרימים בכוח את עצמנו מהמיטה ואז מתחיל טירוף הבוקר שממשיך עד 8:00
להדליק דוד
להכין לשתות
להכין סנדביצ'ים למהלך היוןם או ארוחה נורמלית (אם אין זמן אז גם לא מכינים)
לסדר תיק
לארגן את הבית (אם צריך)
מקלחת+ להתלבש+ להתאפר והצצה אחרונה במראה לפני שיוצאים מהבית... ואז נוסעים ללימודים ומשם ישירות לעבודה ומגיעים (הכי מוקדם) חזרה לבית בסביבות 21:30 עכשיו... התחלתי לחשוב לעצמי היום בבוקר במהלך בטירוף: "איזו אמא אני אהיה!?" "איך הם יראו!?" "אם הם יהיו שמנמודים מה אני יאמר להם כדי לטפח להם את האגו!?" "איך אני אגרום להם לאהוב את עצמם כמו שהם!?" "איזו דוגמא הם יקחו ממני!?" ואז שהכנתי לי את האוכל התחלתי לדמיין איךאני מעירה אותם בבוקר, מלבישה אותם, מכינה להם לאכול... זה קורא לי המון לאחרונה וזה גורם לי לחייך הרבה בבוקר ולדעתי זה גם קורא בעקבות זאת שאני עובדת עם אנשים מבוגרים ממני לפחות ב-20 שנים ויש לרובם ילדים בגילי וגם ילדים צעירים יותר ואני שומעת כמה הם רוצים להיות איתם יותר וזה קשה... אז אני בתור "אשת קריירה" מתחילה קצת לחשוש בנושא... אני עובדת המון עם ילדים ובני נוער ואני יודעת שילדים ונערים הם אנשים צעירים ורגישים מאוד. ההורים שלי גם היו אנשי קריירה שבקושי היו בבית אבל לא החסירו מאתנו כלום. אני הייתי ילדה שמנה שתמיד אהבה את עצמה, תמיד הייתי מוקפת חברים, תמיד ידעתי מה אני רוצה ומעולם לא ירד לי הבטחון העצמי. אבל זה שונה כשאנחנו מתחילים לראות עכשיו כבר את הצד השני שאנחנו רוצים ומאחלים שיבוא... אז מה אתם אומרים? איך אתם רואים את ילדכם בעתיד? מאיה שמהרהרת הרבה בשעת בוקר...
בעודי מכינה לעצמי את ארוחת הבוקר ואת הסנדביץ' למהלך היום עם הפרי ובקבוק השתיה, חשבתי לעצמי: "איזו אמא אני אהיה...?!" אני חייבת לשתף אתכם בסדר היום המטורף שלי בשביל שתבינו למה אני מהרהרת כך: 6:00 בבוקר השעון מצלצל- הכל טוב ויפה אבל קשה לפקוח את העינים. 6:30 הוא שוב מצלצל- רק שהפעם מרימים בכוח את עצמנו מהמיטה ואז מתחיל טירוף הבוקר שממשיך עד 8:00