הרהורים שכאלו

הרהורים שכאלו

היום אחהצ הגיע האקס לבקר את התאומים לאחר שהחזיר אותם מהביקור ישבנו לשתות ביחד הופתתעי לגלות כמה פתאום הוא יכול להיות נעים, אדיב, מצחיק לרגע נדמה שהכל נשכח בינינו אבל השאלה הראשונה שעלתה לי בראשי כשעזב למה לא עשינו זאת כשהיינו ביחד למה לא גרמת לי לחייך, להיות קשוב וסבלני, מה פתאום השתנה בך למה לא הרגשתי כל כשהיינו שניים אז היית צריך להוקיר להעריך לכבר תחושה כבדה נפלה עליי הערב שכן לרגע היית כל מה שרציתי אך רק לרגע שכן כשהיינו יחדיו היית קצר רוח וחסר סבלנות. מנסיוני לא ניתן לשנות אנשים וייתכן וזה סתם רגע שחלפ נותרתי לבדי כמו תמיד עם אותו תחושה כאב מתי אמצא את זה שיתאים לי את זה שאיתו ארגיש זה נכון ולמה למה צריך לעיתים לסבול מחיבור שאינו נכון.....

maof

New member
נכון שאפשר לומר.....

"אין בוכים על חלב שנישפך" אבל גם אומרים..... "הישנה נמר חבורבורותיו" מעוף

maof

New member
טוב נו......... ../images/Emo9.gif

זה כבר שיך לירמיהו
"היהפוך כושי עורו
מעוף

מסכימה בנוגע לנמר...

אל תתרשמי יותר מידי - אני בטוחה שגם כשהייתם יחד היו רגעים יפים וטובים. זה שהיו כמה רגעים מוצלחים היום ממש לא אומר שבשאר הדברים הוא השתנה והנה פתאום הוא הבן זוג המושלם. אני תמיד אומרת - ישנם כאלו שהם אנשים מקסימים אבל הם בני זוג זוועתיים

../images/Emo124.gif איפה הרגשות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חשבתי איפה נמצאות כל הרגשות הייתי מלאה עד אפס מקום, מרוב אהבה כבר לא יכולתי לנשום תמיד הרגשתי ,צחקתי ,חייכתי אל כולם שהיה עצוב בכיתי ורציתי לברוח מהעולם. שהיה לי רע עזבתי, הלכתי לחפש אושר חדש כנראה שזה לא כזה קל ,אבל העלמתי את החשש. אז כבר 7 שנים עברו כך ,לא יודעת עד מתי אמצא אהבה חדשה שתמלא רגשותיי. אני חשבתי שאולי הפסקתי לחוש ברגשות יותר לא אתאהב, ולא אדע אהבות? התשובה האמיתית היא אולי להרים ידיים ולחכות שיגיע היום, הפגישה בין שתי זוגות העיניים אז אני אמשיך לחייך לא אדע בכלל כאב, אולי בזכות החיוך בי מישהו יתאהב ועם טיפה מזל אני אף בחור כבר לא אסנן ואולי זה יהיה הבחור שליבי מחכה לו ושוכן... המסקנה היא שהייאוש והעצב זה יצר הרע תמיד צריך לחפש את האושר והחיוכים ורק טוב בע"ה נדע. מה שנשתדל לעשות זה לא לחפש תמיד להתאהב זה רק טיפה להיות סבלנים ולא לנעול את הלב...
שלכם באהבה

הערב הזה

הערב הזה בא לי לבכות לבכות ולצרוח למה לעזאזל זה קורה לי למה לא יכולתי למנוע כשזה לא ממש הרגיש למה לא ידעתי למצוא את מה שבאמת רציתי וגם כשידעתי זה לא זה המשכתי סתם לסחוב מהפחד מםני עצמי שנכשלתי נכשלתי במציאת םרטנר נכון סתם מצב רוח מחורבן למה לקח לי זמן להודות שטעיתי ולמרות החששות החלטתי לעשות את הנכון בשבילי אך אין ספק שיש לעיתים נקודות שבירה והערב כנראה זוהי נקודת שבירה שלי וכל מה שרצוננו בסופו של דבר לאהוב ולהיות נאהב............. טוב די עם ההשתפכות שלי מוצפת כרגע בכאב אלך כרגע לשחרר לחצים הכי משחרר טוב

shked123

New member
זה רק ביגלל החורף

החורף הזה ושקר זה עושה אותנו יותר ניזקקים לזוגיות , ועיצה אם זה לא הלך אז זה גם לא ילך

° זואי °

New member
כי עכשיו

המחויבות הן אך ורק כלפי הילדים. כשאין מחויבויות, יותר קל להיות נחמדים אחד לשני.

למעלה