הרהורים שבלב ...

הרהורים שבלב ...

מוצאת את עצמי לפעמים מהרהרת על נושאים שבלב .. ומשום מה ... מרגישה צביטה כואבת בלב .. למה כל הרהור מסתיים בסופו כאב אחד גדול ...? למה אני לא יכולה להרהר על דברים ולגמור עם חיוך ענק מרוב על הפנים .. אולי , זה הטבע שלי לכאוב להרגיש רגשות עצובים .. להיות עצובה .. ועל מה .. ? כל פעם מחדש, מגלה פרצופים חדשים , כל פעם מחדש מגלה צבעים נוספים , כל פעם מחדש מוצאת עוד ועוד מסכות וזה עושה לי רע .. עושה לי רע בלב , עושה לי רע בנשמה .. עצוב . הבטחתי לעצמי שזהו , אני יותר לא לוקחת ללב , אבל כשאני מביטה על עצמי במראה . אני לא מסוגלת לשקר לי .. אך ורק אני יודעת את האמת .. שזה לא כזה קל .. שזה לוקח ממני אנרגיות רבות .. שזה כואב לי .. אפילו שאני אומרת שלא . אני חושבת שאלוהים עשה קצת טעות שבאתי לעולם .. הוא נתן ברשותי שק שלעולם לא נגמר . שק מלא ברגשות , שק מלא בכאבים ואכזבות וביחד גם אהבות ושמחות .. והכל בקצוניות .. או אוהבת כלכך .. או שונאת כלכך .. לא מצליחה ללמוד לאהוב בצורה אחרת מלבד אהבה של הלב .. לא מצליחה להבין איך עושים את זה .. איך לראות דברים בצורה אחרת .. איך לא לקחת יותר מידי ללב .. איך לא להכאיב לי .. אולי יש מבינכם שיגידו , האישה הזאת מזוכיסטית .. אבל תאמינו לי שלא . אם רק הייתם יודעים , את כמות והעוצמה של הרגש שיש בי .. הייתם מסוגלים להבין שאני בעצם מנסה כמה שפחות להכאיב לעצמי .. הרי מי הוא האדם שירצה להכאיב לעצמו .. ? לפעמים , אני אומרת חבל שעשיתי חבל שאמרתי חבל שהכרתי חבל שנתתי .. חבל על הכל .. אבל מיד אחר כך מבטלת את החבל .. ושמחה על כל מה שאמרתי כל מה שעשיתי על ההכרויות שלי . ועל מה שנתתי .. למרות המחיר של הכאב .. למרות הכל .. חשבתי לנוח קצת בצהרים .. אבל יותר מידי מחשבות .. לקחתי את הכבלה שלי לספסל שלי .. לנוח קצת . לקבל אנרגיות .. ישבתי בכיתי .. הוצאתי הכל .. הרגשתי נקיה כמו כלה שיוצאת מהטבליה במקווה ביום הכלולות שלה .. הרגשתי פתאום טהורה , הרגשתי שאני יכולה ללמוד הכל .. ואני אלמד .. וסוף סוף אני יכולה להסתכל על עצמי במראה ולדעת שאני לא משקרת לעצמי . לא . שרון

ב א ר י

New member
שרוני...מותר לי להגיב ?

לבטח אני אחד אותם פרצופים שעליהם את כועסת על מה ולמה לא חשוב. חיינו הם בנויים כך שנחשוב,כל אדם חושב את אשר רוצה הוא לחשוב. כאשר תצאי עם כלבתך לטיול היומי,לכי שוב לספסלך,שבי עליו וחישבי,אחחח מה נעים הוא המקום הציפור מעל מצייצת,יש לנו שמש מחממת,שמיים כחולים בהם עננים לבנים משייטים. האמיני לי שאת לא תחשבי מחשבות קודרות. ולא יבואו לך כל הכאבים האלה של הסוף,לא יהיו לך הרגשות רעות,יהיו לך הרגשות נעימות של יום חמים ונעים. כל כאבייך ייעלמו כלא היו וזאת אך ורק אם תרצי בזאת את בעצמך ! אף אחד אחר אינו יכול למגר כאבי נפשך עבורך. פשוט אל תחשבי מחשבות כואבות,חישבי חיובי ותראי איך העולם פתאום חייכני ונעים. ולך יש לפחות מזל גם שיש לך ספסל שעליו מוציאה הינך את יגונך,יש כאלה שגם ספסל אין להם ומחפשים הם גם סתם אבן לנקות איתה את הלב... בארי

שרון!!!!

אל תשתני... המשיכי להיות כנה ואמיתית כמו שאת!! ותני לאנרגיות שבך לצאת מידי פעם לשוח בשדה, לקחת אוויר ולהמשיך במסע המפרך=המסע של החיים... והלמידה היא החלק החשוב והקשה ביותר בחיים והוא מסתיים בדקה/בשנייה בה אנחנו נפרדים לעולמים מהעולם הזה... שולחת לך כוכבי אמת... כל אחד גדול ממשנהו... הם יאירו בשבילך את שמיי הנשמה. שאי ברכה ורק טוב!!!

למעלה