YaLdoNet 4 EveR
New member
הרהורים- פרק 4 - טיול להרווארד
אחחח איזה פרק. קיוויתי שלא ייגמר. נתחיל מההתחלה, רייט? אהבתי את סיפור המפה. זה כאילו היה מין ניסיון לבהיר ולהדגיש את ההבדלים בין רורי ללורליי. רורי המחושבת, לורליי הפזיזה שעושה הכל בספונטניות. מדהים איך שכל זה הוביל אותם להרווארד. איזה קטע קלאסי. הוא היה באיזה פרומו, נכון? אני לא סתם מדמיינת שראיתי את הקטע של "הכניסה" כבר? אני אדלג על שלב האכסנייה. היה מצחיק החלק עם החדר, עם המיליון פרחים. הם לא מתרבים, דהה
כוח הוושט. מה שזה לא יהיה. ובחזרה להרווארד- איזה יופי. קצת כאב לראות את רורי משתלבת יפה כל כך, ולמיטב הבחנתי- את לורליי מתאכזבת על מה שפספסה. הצטערתי יחד איתה. אבל לא הבנתי מה היתה התמונה של הבלונדה הזאת בלוח. וואטאבר. ו… לוק. לא חושבים שהמפיקים קצת הגזימו? "welcome to france". פור גאד סייק, זה לוק שמדובר פה, לא איזה תיכוניסט מאוהב. היה קצת דפוק הקטע שהוא חילק קפה לכולם, למרות שזה הבהיר לי חד וחלק שיש מחשבות על קשר בינו ללורליי. לא, לא ספויילר, אני מנחשת מההיגיון. עד עכשיו הייתי נגד הקשר הרומנטי, עכשיו שיניתי את דעתי. לוק ממש חמוד. ראיתם איך הוא התרגש כשלורליי דיברה על החופה?
עוד קטע עצוב? הקטע עם העוגה. איך סוקי קראה לה? לא זוכרת (אני סנילית ידועה לשימצה
). היה חמוד מצידה לשקר ללורליי. היא חברה טובה ואני חולה עליה. ואם מדברים על חברות, איזה יופי שליין חזרה! חבל רק שזה קרה כל כך מהר, בכלל לא הספקתי להתגעגע. ואם ליין באמת נהנתה כל כך בקוריאה, למה היא חזרה, נואשת כל כך? קטע קלאסי נוסף העולה במוחי הצנוע (בלה בלה), העברת הרכילות של מיס פאטי. אל תגידו שלא היה כיף לראות איך שולחים ללורליי חיבוקים ואיך מיס פאטי מוחה דמעה. חביב, חביב. העלה חיוך גדול על פניי.
(כמעט כזה!) ואני יודעת שאני לא עקבית כאן במהלך האירועים, אבל קטע מתוק ומשמח של לורליי ואמילי. איזה יופי לראות שמץ של "לורלייות" באמילי. באמת מעניין מה היא קנתה לחתונה *חולמת על מזלגות לדברים קטנים*. והרהור נוסף? אחרי שרורי עזבה לבית של ליין, ולורליי התקשרה למישו, הייתי בטוחה שהיא מתקשרת לכריסטופר. הוא יודע שהיא ביטלה ת´חתונה? ולנושא אחר- למי שיצא לו לצפות ב"אולי זאת אני"- פרק חביב ביותר. היה חמוד לראות את העוגיות צועקות "EAT ME" עד להרהור הבא, ביום הראשון בתשע ורבע, אוהבת, אופיר.
אחחח איזה פרק. קיוויתי שלא ייגמר. נתחיל מההתחלה, רייט? אהבתי את סיפור המפה. זה כאילו היה מין ניסיון לבהיר ולהדגיש את ההבדלים בין רורי ללורליי. רורי המחושבת, לורליי הפזיזה שעושה הכל בספונטניות. מדהים איך שכל זה הוביל אותם להרווארד. איזה קטע קלאסי. הוא היה באיזה פרומו, נכון? אני לא סתם מדמיינת שראיתי את הקטע של "הכניסה" כבר? אני אדלג על שלב האכסנייה. היה מצחיק החלק עם החדר, עם המיליון פרחים. הם לא מתרבים, דהה