הרהורים- פרק 4 - טיול להרווארד

YaLdoNet 4 EveR

New member
הרהורים- פרק 4 - טיול להרווארד

אחחח איזה פרק. קיוויתי שלא ייגמר. נתחיל מההתחלה, רייט? אהבתי את סיפור המפה. זה כאילו היה מין ניסיון לבהיר ולהדגיש את ההבדלים בין רורי ללורליי. רורי המחושבת, לורליי הפזיזה שעושה הכל בספונטניות. מדהים איך שכל זה הוביל אותם להרווארד. איזה קטע קלאסי. הוא היה באיזה פרומו, נכון? אני לא סתם מדמיינת שראיתי את הקטע של "הכניסה" כבר? אני אדלג על שלב האכסנייה. היה מצחיק החלק עם החדר, עם המיליון פרחים. הם לא מתרבים, דהה
כוח הוושט. מה שזה לא יהיה. ובחזרה להרווארד- איזה יופי. קצת כאב לראות את רורי משתלבת יפה כל כך, ולמיטב הבחנתי- את לורליי מתאכזבת על מה שפספסה. הצטערתי יחד איתה. אבל לא הבנתי מה היתה התמונה של הבלונדה הזאת בלוח. וואטאבר. ו… לוק. לא חושבים שהמפיקים קצת הגזימו? "welcome to france". פור גאד סייק, זה לוק שמדובר פה, לא איזה תיכוניסט מאוהב. היה קצת דפוק הקטע שהוא חילק קפה לכולם, למרות שזה הבהיר לי חד וחלק שיש מחשבות על קשר בינו ללורליי. לא, לא ספויילר, אני מנחשת מההיגיון. עד עכשיו הייתי נגד הקשר הרומנטי, עכשיו שיניתי את דעתי. לוק ממש חמוד. ראיתם איך הוא התרגש כשלורליי דיברה על החופה?
עוד קטע עצוב? הקטע עם העוגה. איך סוקי קראה לה? לא זוכרת (אני סנילית ידועה לשימצה
). היה חמוד מצידה לשקר ללורליי. היא חברה טובה ואני חולה עליה. ואם מדברים על חברות, איזה יופי שליין חזרה! חבל רק שזה קרה כל כך מהר, בכלל לא הספקתי להתגעגע. ואם ליין באמת נהנתה כל כך בקוריאה, למה היא חזרה, נואשת כל כך? קטע קלאסי נוסף העולה במוחי הצנוע (בלה בלה), העברת הרכילות של מיס פאטי. אל תגידו שלא היה כיף לראות איך שולחים ללורליי חיבוקים ואיך מיס פאטי מוחה דמעה. חביב, חביב. העלה חיוך גדול על פניי.
(כמעט כזה!) ואני יודעת שאני לא עקבית כאן במהלך האירועים, אבל קטע מתוק ומשמח של לורליי ואמילי. איזה יופי לראות שמץ של "לורלייות" באמילי. באמת מעניין מה היא קנתה לחתונה *חולמת על מזלגות לדברים קטנים*. והרהור נוסף? אחרי שרורי עזבה לבית של ליין, ולורליי התקשרה למישו, הייתי בטוחה שהיא מתקשרת לכריסטופר. הוא יודע שהיא ביטלה ת´חתונה? ולנושא אחר- למי שיצא לו לצפות ב"אולי זאת אני"- פרק חביב ביותר. היה חמוד לראות את העוגיות צועקות "EAT ME" עד להרהור הבא, ביום הראשון בתשע ורבע, אוהבת, אופיר.

מוגי 13

New member
חייבת להגיב!

היי. בקשר לתמונה הרי זו אמא שלה!!! הקטע עם בוקי שהיא ´משקרת´ לה זה היה רק לטובתה. משום מה היא (סוקי) ידעה שזה לא ילך עם לורליי ומקס. אז הקטע עם סוקי (בשיחה הנייה) כשהיא אומרת ללוק שהיא לא מתחתנת! הוא ´חגג´ עם קפה על חשבון הבית. וזה בעצם נתן לנו ולצופים ובכלל לסוקי עצמה שהוא אוהב אותה!! וזה די צפוי, האמת. כי מי שקלטה את זה היא לורליי בעצמה! אבל היא כרגע בהכחשה. ג´סי מגיע לסדרה בן דוד של לוק. וכאן מתחילים העניינים להסתבך. המשך יהיה ספויילר. אבל מצפה לנו פרקים טובים בהחלט. לוק התחתך השנה. ורואים את זה הוא בילה זמן רב בחדר כושר (גפיים שלו התרחבו). אני אהבתי, בפרק שהיה אתמול את הקטע עם הפרחים ובכלל. הקטע עם השיקופיות בבית של אמנדה (אמא של וסתא של..) הקטע עם המתנה - אוי זה ברור שיש לאמה וללורליי קשר דם ומשפחתי. אהבתי וצחקתי. ביי בינתיים.

~BLINK182_gurl~

New member
גם אני חשבתי שזאת אמא שלה

כי הפרצוף נורא דומה.... אבל.... גם לא הגיוני כי זה מחזור 1990.... המחזור של לורליי... וגם קראו לה אריקה משהו נראה לי... זאת כנראה חברה או מישהי שלמדה עם לורליי.... ולורליי התאכזבה כשהיא באה להארוורד וראתה מה היא הפסידה... ואז זה מה שגרם לה לרצות כל כך לפתוח את המלון שלה ושל סוקי- שלא תרגיש שהיא בזבזה סתם את כל החיים שלה.... *סתם תאורייה...*

Mooa-Numi

New member
הממפ...

לוק?! מוגזם?! זה היה אמור להיות כל הקטע!!!! לשניה אחת הוא כזה מניאק כזה... אגואיסט... בלה בלה-פתאום-הופה!!! לורליי פנויה-והעולם טוב יותר!!! ולוק ולורליי היו מתאימים תמיד
דה? את מקס תמיד שנאתי...
. וזה היה פרק לא משו... נטול דין...

lily p

New member
אופיר! ../images/Emo29.gif

אהבתי את הניתוח! ממש יפה...
והקטע עם לוק... דווקא אהבתי אותו... love can do that to people...
ואני גם חשבתי שלין חזרה מהר מידי... כי אצלהם אולי עבר הרבה זמן (לא יודעת כמה, למען האמת..) אבל לדעתי היה חסר איזה פרק ביניים כזה. שיראו בסופו את רורי קוראת מכתב מליין ומתגעגעת, ויש מוזיקה עצובה-רגשנית כזאת... זה קטע שמתאים לסיום של פרק... ומיכל, אני דווקא *מאוד* אהבתי את הפרק הזה... הוא היה מאוד טוב (למרות שדין לא הופיע בו..), כמעט טוב כמו הפרק עם "ברט" (הקופסאת כלים של לוק), שבסופו כמובן מקס מציע ללורליי נישואים... ^_________^
גם מי שלא חושב שלורליי ולוק מתאימים *חייב* להודות שהקטע עם ההצעת נישואים היה מרגש! ואחרי זה כלורליי חילקה לכל העיר את הדייזיס (שחכתי איך אומרים בעברית...
) איזה חמוד זה היה. יכול להיות שהפרק עם ברט זה לא הפרק שאני דברתי עליו (כי גם לי יש חרא של זיכרון....) אבל אני זוכרת שלוק בא לקחת אותו ואז מקס הגיע ואז הוא ולורליי רבו ואז הוא הציע לה נישואים והיא אמרה לו שלא ככה אמורה להיות הצעת נישואים... בלה... עכשיו יש לי בלאגן ענקי בראש! מישהו יכול לעזור לי...?
שפרה, כבשה נושפת אש

YaLdoNet 4 EveR

New member
Bye bye bert

אחלה פרק. וזה אכן הפרק הזה, כשמקס הגיע כשלוק היה והיה סצנה קצרה במסדרון אז בשביל לשבור ת´קרח לורליי בלבלה בשכל משו על הקופסא של לוק. קטע חמוד.

רגע../images/Emo70.gif רגע../images/Emo70.gif נראה לי ששכחתם את

הדבר הכי מצחיק שהיה בסדרה! LADONN: Hello there. LORELAI: Hi. LADONN: Would you like to ring the bell? LORELAI: What? LADONN: Would you like to ring the bell, you or your daughter? LORELAI: I don´t understand. LADONN: I´m not usually sitting here when guests arrive, so people ring the bell and they love to ring the bell, and you didn´t get to ring the bell. LORELAI: Uh. . . [rings bell] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
!!! בסך הכל פעמון מסכן!!!!!!!!!!!!!!
שמרית.

roooonnie

New member
אוי זה היה קטע גדול....

ובכלל כל הקטע במלון..... והנה כמה ציטוטים: LORELAI: Okay, I think we´ve just found the first room in the history of the world that would have made Liberace say, "Whoa, step back, no one´s that gay". EMILY: What´s that? LORELAI: That is a Harvard squirrel. EMILY: Good grief. RORY: Sitting on a Harvard rock. LORELAI: Doesn´t he look smart? EMILY: He looks dirty. LANE: When I got off the plane, I kissed the tarmac. RORY: Just like the Pope. LANE: It was hot and I burned my lips. RORY: Maybe that´s why the Pope always looks so grumpy. LORELAI: Can I ask you stupid questions? LUKE: There´s no such thing. LORELAI: How does ink come out of pens? LUKE: Alright, there is such a thing. ומי אמר שלוק ולורליי לא מתאימים כי הוא עצבני?! הוא היה כזה מתוק!!!
רוני

אוי, קטעים גדולים..

ויש גם את זה: LORELAI: HAH! EMILY: Oh God, you scared me! LORELAI: Come on, tell me! EMILY: Lorelai, get away. LORELAI: Tell me now. EMILY: I´m serious, get away from me. LORELAI: Please tell me. EMILY: This is not funny. כשלורליי רצתה לדעת מה אמילי קנתה לה. חחחח הן מזה חמודות לאללה.
שמרית.

OrlyusH

New member
פיפסתיייייי ../images/Emo10.gif

ארג... שכחתי לגמריי! היו לי מ-ל-א שיעורים וישבתי עליהם עד 10.. בעעע:(((

למעלה