הרהורים על BDSM

karend1

New member
הרהורים על BDSM

אנחנו משחקים משחק. זה התחיל כמשחק הכי כיפי אבר. ככל שהוא מתמשך ומעמיק הוא משתלט עלי יותר. לפעמים מעיף אותי למעלה, בקלילות מעלפת, ממכרת, מענגת. ולפעמים כבד, ושואב אתי מהחיים שלי, מטלטל אותי אמוציונלית. אני נמשכת לניגודים... הם מקצינים לי את התחושות. ליטוף וסטירה, נשיקה ומכה, פחד ועונג. הניגודים הרגשיים במשחק הזה מהנים ומענים אותי באותה מידה. לפעמים אופוריה, תחושה מציפה של חרמנות ואני נמסה מבפנים מרוב השתוקקות. ואז דאון. שחור. הכי נמוך. תחושה פיזית של נפילה. לפעמים זה גורם לי לאי תפקוד. גם בחיים האחרים. גם האיגרא וגם הבירא... ועדיין... כבר שיחקתי משחקים בחיי. ומה שיפה כל כך במשחק הזה, שאני לא צריכה לשחק משחקים. אני אני. הכי אני שאי פעם הייתי. אני יכולה להביע אהבה, הנאה, רצון. במשחקים אחרים הייתי מזייפת כל הזמן. כתף קרה... אדישות... פחות רוצה כדי שהוא ירצה יותר... מי ימצמץ ראשון... מי להוט יותר... כמה משחקים... כמה מעייף... וכאן אני נדרשת לאמת. סאבית. נשלטת. סרה למרות של מישהו אחר. ומשוחררת מהעמדות פנים. כל זה מותנה כמובן במשחק עם הפרטנר הנכון. ולי יש את הכי נכון...
המשחק הכי כיפי. אבר..!!

איזה כיף!

בדיוק אתמול, כששכבנו מחובקים אחרי שהוא פירק לי ת'צורה, הוא אמר לי שהוא נורא אוהב את הקול שלי כשאני מתחננת. הוא טוען שאני הופכת לילדה וממש משתנה לי הקול. ובשבילי זה כל כך משחרר להיות במקום הזה. כי אני כזו גאה שבחיים אני לא אתחנן לאף אחד לשום דבר- אבל בתוך המקום המוגן הזה של "המשחק" אני יכולה לגמרי לגמרי להתחנן

אייבורי

New member
בהחלט משחק כיפי וממכר

ואין ספק שפרטנר טוב, זאת התחלה מצויינת ותמיד לזכור שמרו לנפשותיכם.

karend1

New member
או שהיה לי מזל

או שאני ממש חכמה בבחירות שלי..
סקרנית לגבי ״שמרו נפשותיכם״.. חתיכת אמירה...

שום

אוהב בטירוף,חולהעליו אבל,,, לא ממש אאוהב דיי שונא ואת יודעת את כוונתי , נכון בובי?

DOM Perignon

New member
אולי את צריכה להתאמן עוד

כי אם לפעמים המשחק הזה מושך אותך למטה, ואת יודעת כמה למטה הוא מושך כשהוא מושך לשם... מישהו צריך לעשות משהו בקשר לזה. ככתוב בחתימה, זו דעתי ואין בדברי משום המלצה לאף אחד על שום דבר.

karend1

New member
תקן אותי אם אני טועה..

אבל בלי הלמטה לא יהיה למעלה... לא כן..? בכל מקרה תודה ואין מקום לדאגה..:)

DOM Perignon

New member
לא כן

כשלומדים לשלוט לגמרי ברזי המשחק, פשוט עפים. לא דואג כלל וכלל

למעלה